Şimdi Ara

>>NOKIA E50<< [Paylaşım, Sorular, Sorunlar] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.020
Cevap
2
Favori
263.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada cepten internet e baglanıorum arasıra sayfalar arası geciş mukemmel hızlı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: seymur

peki eminmisin kasasının deişebileceincen cunku cepte cok cizilio ya

Çizilmeye elverişli yerleri genelde çelik. ondan dolayı normal telefonlarda yaşanan 3 ayda eski görünümlü olma sorununu pek yaşamassın. Belki yandaki plastik ve lcd koruyucu plastiği çizilebilir. Bu sorunu da çorap kullanarak halledebilirsin. yeni moda çoraba benzer kılıflar yapmışlar cebe koyarken çizilmesin tozlanmasın diye. Ben siyahından aldım gayet güzel. Çok kullanmıyorsan cebi çözüm olacaktır. Hatta kapaklı da olsa çorap işe yarayacaktır.

Ama sonuçta arka telefon cebinden ziyade takım elbise ceketinin iç cebine uygun bir telefon. Açıkcası bu telefonu hoyrat kullanıp, bozuk para cebime koymak yapacağım en son iş olurdu her halde, çünki alma sebeplerimden bir tanesi de güzel görüntüsü.

• http://www.nokia.com.tr/id28066.html
    adresindeki kulaklik icin 65 ytl istedi nokia shop. cihaz plastik ve uyduruk bi goruntusu var, turuncu beyaz renkleriyle e50'yle hic uyusmuyor.
  • http://rapidshar e.de/files/34693228/DivxPlayer_s60.rar

Buradan divxplayerın E50 için olanını indirebilirsiniz. Çok güzel ve sorunsuz. key gerektirmiyo. Smartmovie ile karşılaştırırsak garip bir şekilde daha akıcı ve zaman atlamalarında neredeyse hiç beklemiyor. Bundan sonra hep bunu kullanacam
    Tavsi ederim.
  • bu tel için fe explorer gibi bir program varmı? acilen lazım da
  • arkadaşlar bu sadece bir iş telefonmu? yani ne biliim mp3,foto kalitesi falan nasıl? şimdilik bi iş hayatına atılmışlığımız yok bu telefonu tercih etmek biraz abes mi olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amyleeva

arkadaşlar bu sadece bir iş telefonmu? yani ne biliim mp3,foto kalitesi falan nasıl? şimdilik bi iş hayatına atılmışlığımız yok bu telefonu tercih etmek biraz abes mi olur?

iş telefonu olması kullananların iş adamı olmasını gerektirmez gayet iyi bir telefon mp3 çaları var radyo yok stero kulaklıkla kaliteli mp3 dinlersiniz ama nokia kutusuna dandik bir kulaklık koymuş onunla müzik dinlenmez 20 ytl civarı fiatla alınan bir kulaklıkla mp3 olayı ok foto kalitesi normal seviyede 1.3mp az ışıklı ortamlar iyi çıkmıyor orta kalite bir foto var ama ses ve iş uygulamaları ve web göstericisi mükemmel .....diğer symbianlı nokia telefonlarına göre daha hızlı daha şık daha hafif ve daha ucuz hadi şimdiden hayırlı olsun.....

• quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

quote:

arkadaşlar bu sadece bir iş telefonmu? yani ne biliim mp3,foto kalitesi falan nasıl? şimdilik bi iş hayatına atılmışlığımız yok bu telefonu tercih etmek biraz abes mi olur?

iş telefonu olması kullananların iş adamı olmasını gerektirmez gayet iyi bir telefon mp3 çaları var radyo yok stero kulaklıkla kaliteli mp3 dinlersiniz ama nokia kutusuna dandik bir kulaklık koymuş onunla müzik dinlenmez 20 ytl civarı fiatla alınan bir kulaklıkla mp3 olayı ok foto kalitesi normal seviyede 1.3mp az ışıklı ortamlar iyi çıkmıyor orta kalite bir foto var ama ses ve iş uygulamaları ve web göstericisi mükemmel .....diğer symbianlı nokia telefonlarına göre daha hızlı daha şık daha hafif ve daha ucuz hadi şimdiden hayırlı olsun.....

saol hocam. dün telefonu bimeks te inceledim. çok ince bi telefon. ayrıca çok da kaliteli malzeme bence. telefonu açıp inceleyemdim ama dış görüntüsü beni çok etkiledi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Agent_WD40

Ben elektornişkçiyim ve RC hobisiyle ilgileniyorum. Buradaki mantıkta bana ters gelen birşeyler var. Telefonda şarjı yazılım yönetiyor hakeza batarya da + ve - nin dışındaki 3. uç yani sensor yazılımın bataryanın durumunu algılaması için koyulan bir uç. RC de çok profesyonel şarj cihazlarımız var ayarlıyorsunuz pilin aldığı maksimum voltaja kadar hızlı şarj yapıp maksimum şarjı aldıktan sonra trickle denen modda damla şarj yapıyor düşük akımla. Haliyle pil tam şarj a ulaştıktan sonra trickle ile maksimum aldığı şarjı koruması sağlanıyor. Telefonlardaki yazılım ise maksimum şarja ulaştığını algıladığı anda şarjı kesiyor. Bu durumda 2 veya 3 saatte maksimum şarja ulaşan telefonun fazladan 7 saat daha şarjda kalmasının pile ve performansına ne gibi bir etkisi olduğunu halen doğru bir şekilde izah edebilene rastlamadığımdan bana şehir efsanesi gibi geliyor hali ile.

senelerdir soyluyorum ayni şeyi, onlarca kişiden izah istedim cevap veren olmadı,

dikiz aynasına asılan CD nin radar sinyallerini bozması bile unutuldu ama bu konudan vazgecen olmadı

• sx1 ,el71 ,nokia 8910 ,nokia 1100 ım var ama son olarak bu teli de almak istiyoum halen nedense... özellikle uzun giden bekleme süresi beni cezbediyo.. bide ekranı ve ses kalitesi iyyimiş sanırım.. iş teli olması hoş bişi.. avukat olursam alıcamm
  • 2. Şarj sonucu aynı şekilde kurcalama normal konuşma v.s. ile 4. gün bitti 3-4 saatte geçti.
  • arkadaşlar bu gps modülünü hiç gören kullanan oldumu veya başka bir gps modülünü deneyen şu gps meselesinede bir el atsak ben almayı düşünüyorum bu TR de varmı bilgisi olanların yardımını bekliyorum modül ilgili linkte...http://www.europe.nokia.com/accessorieslink?s=LD-3W
  • quote:

quote:

Hepimize hayırlı olsun bende bugün peşin 580 Liraya aldım 512 MB kingston Micro SD kart ile beraber çok kurcalayamadım. Sadece video foto ve tema olaylarına baktim bence yeterli aman aman bir kalite aranmıyorsa video ve fotolarda ben gayet memnunum şu an için. Bakalım biraz da program araştırıp sizlerle payalaşalım :)

hayırlı olsun iyi fiat bu gün bimekste şok fiat vardı E 50 için ordan mı aldınız...

hocam ben o günkü kampanyayı görmemişim ne kadar dı kampanya fiyatı? belki tekrar aynı üründe kampanya olur, acaba onu mu beklesem

• Selam
    ben de e50 almayi dusunuyorum ama bir turlu netlesemedigim 2 konu var
    1.si, telefon defterim ve takvimim baya yogun ve ms outlook uzerinde tutuyorum. Bu yuzden telefonda en oncelikli ozellik outlook ile mumkun olabildigince iyi bir senkronizasyon. Bu tamam ama sunu ogrenemedim. Mesela outlookta bir kontaga dogumgunu/yildonumu atamasi yaptiginizda onu otomatik olarak takvime atar ve alarm koyar. Gunu geldigi zaman da uyarir. Bu benim icin onemli bi ozellik. Ama hic biryerde bu sorunun cevabini bulamadim. Outlook kullanan varsa aranizda bunu deneyebilir mi?
    2.si de video oynatma kalitesi. Smartmovie ve divx player kullanlar olmus. takilmalar olyor mu? Smartmovi ile cevrilmis bir videoyu ne kadar puruzsuz oyantiyor.
    Bu iki soruya cevap bulabilirsem sanirim ben de araniza katilcam
    simdiden tesekkurler
  • quote:

quote:

quote:

Hepimize hayırlı olsun bende bugün peşin 580 Liraya aldım 512 MB kingston Micro SD kart ile beraber çok kurcalayamadım. Sadece video foto ve tema olaylarına baktim bence yeterli aman aman bir kalite aranmıyorsa video ve fotolarda ben gayet memnunum şu an için. Bakalım biraz da program araştırıp sizlerle payalaşalım :)

hayırlı olsun iyi fiat bu gün bimekste şok fiat vardı E 50 için ordan mı aldınız...

hocam ben o günkü kampanyayı görmemişim ne kadar dı kampanya fiyatı? belki tekrar aynı üründe kampanya olur, acaba onu mu beklesem

489ytl+kdv idi şu an haberim yok ama bimeks daha aşağı çekmiş fiatı diyorlar oraya bir bakın....

• telefona bir tema ayarlayıp cihazı kapatıp açtığım zaman orijinal nokia teması geri yükleniyo...siz de de böyle oluyo mu ?

quote:

arkadaşlar bu gps modülünü hiç gören kullanan oldumu veya başka bir gps modülünü deneyen şu gps meselesinede bir el atsak ben almayı düşünüyorum bu TR de varmı bilgisi olanların yardımını bekliyorum modül ilgili linkte...http://www.europe.nokia.com/accessorieslink?s=LD-3W

kardeş şu GPS işini ben de bi araştırıcam burda...dağ bayır gezerken güzel olur...nokia shop tan felan bi soriyim...yardımcı olurlar elbet...

• cugami_ arkadaşım outlook olayını denedim. Sonuç şu eğer kişiye outlooktan doğum günü girersen hem kendi takvimine hemde cep telefonunun takvimine uyarı koyuyor. Senkronize ettiğinde güzel güzel işini yapıyo. Ama telefondan yaparsan aynı şeyi ne telefonun takvimine nede outlookun takvimine işaret koymuyor. Yani bu tür bilgileri outlooktan girersen istediğin gibi verim alabilirsin. Divx olayıyla çok ilgili omadığım için diğer soruna cevap veremeyeceğim....
  • supersin dostum. Benim zati butun girislerimi outlooktan yapiyorum problem yok o yuzden. Bu cevap ilac gibi geldi valla:)
    Video oynatimi olmazsa olmaz degil sonucta 6630 kadar oynatmasi yeterli benim icin
    Cok tesekkur ederim
  • 1) dogumgunleri icin
    SmartphoneWare.Best.Birthday.v1.0.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-SyMPDA.zip
    programini deneyebilirsin. yukarida adi gecen siteden indirdim.

2) video oynatimi super. xvid olarak convert edince 320x240 film 200mb civarında oluyor ve takilma falan yok. (ama kendi cektigi videolar cok kotu!?!)
  • arkadaşlar bu GPS konusu tam bir muamma bir türlü deneyemedik zira GPS modülü bulamıyoruz şu anda TR de yok gibi gözüküyor İST da oturan arkadaşlar oralara bir sorun şu nokianın wireless LDW3 gps modülünü bulan varsa pm atsın lütfen saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.