Şimdi Ara

Nokia'dan ilk oyun odaklı akıllı telefon geliyor: G10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia'dan ilk oyun odaklı akıllı telefon geliyor: G10



    Yeni Nokia G10 akıllı telefonun özellikleri internete sızmış durumda. Görünüşe göre cihaz, şirketin ilk oyun odaklı akıllı telefonu olacak.



    Ayrıca Bkz.Nikon'dan ücretsiz fotoğraf ve video düzenleme yazılımı: NX Studio



    Fiyatı henüz belli değil



    Nokia G10'un teknik özellikleri bir çevrimiçi perakende sitesinde listelendi. Yayınlanan bilgilere göre yeni akıllı telefon 2 GHz frekansı, 4 GB RAM, 64 GB depolama ve iki SIM kart takabilme özelliğine sahip sekiz çekirdekli bir işlemci ile gelecek. Ayrıca 6,4 inç HD+ çözünürlükte ekran, NFC modülü, 4.000 mAh pil ve LTE modem de cihazın diğer özellikleri arasında.



    Nokia'dan ilk oyun odaklı akıllı telefon geliyor: G10



    Belirtildiği üzere akıllı telefon, oyun odaklı olduğunu gösteren G (Game) harfiyle isimlendirildi. Ancak Nokia'nın yeni akıllı telefonun çok iddialı olmayan ve orta düzey performans isteyen oyunları oynatacağı belirtilmiş. Bu da bütçe dostu bir fiyatla satışa sunulacağı anlamına gelebilir. Ne yazık ki Nokia G10'un fiyat etiketi ve ne zaman satışa sunulacağı konusunda ise henüz bir bilgi mevcut değil.




    Kaynak:https://www.91mobiles.com/hub/nokia-g10-launch-specifications-tipped/







  • İlk mi? Ngage hatırlamayanlar doğmaya başladığına göre yaşlanmışız

  • bu da tutmayacakNokia'dan ilk oyun odaklı akıllı telefon geliyor: G10 

  • ShotgunPadre S kullanıcısına yanıt

    HMD global için ilk. Ayrı firmalar sonuçta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıkta HMD Global yazmıyor, Nokia yazıyor.

  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt
    Nokia telefon departmanının sahibi HMD olduğu için nokia'nın telefon haberi otomatik olarak HMD oluyor zaten bahsedilmese bile.
  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt

    Yazmaları gerekirdi. Zira Nokia'nın 10 yıllık marka ve patent haklarını kullanma haklarına sahipler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manesnuc

    Nokia telefon departmanının sahibi HMD olduğu için nokia'nın telefon haberi otomatik olarak HMD oluyor zaten bahsedilmese bile.

    Volvo bir araç ürettiğinde otomatik olarak Geely mi yapmış oluyor o aracı? Veya Apple'dan hisse alan yatırımcı otomatik olarak telefon üretmiş mi oluyor?


    Bahsettiğin şekilde bir değerlendirme yapılamaz.

  • 4 gb ram nedir artık ya android için. Haziran 2020'den beri iphone 11 kullanıyorum, 4 gb ram ile gayet iyi ama daha öncesinde Samsung Note 5 kullanıyordum ve 4 gb ram'e sahipti. Note 5 2015 yılının amiral gemisi ve en son android 7'de kaldı. Oyun telefonu yapıp 4 gb ram koymak mantıksız bir hamle. Geçen yıl annem için Samsung A50 aldık ve o cihaz bile 6gb ram ile geliyor. Çok süper değil ama sistem gerekliliği karşılıyor.Şuan piyasadaki oyun telefonlarını almam ama özelleştirmelerine (kısayol tuşu, özel soğutma vs.), tasarımlarına, donanımlarına baktığında oyun telefonu denilebilecek durumdalarken bu telefon ancak giriş seviyesi oyun telefonu olur, giriş seviyesi oyun telefonu da olmasa da olur. Bilmeyen kullanıcıyı kandırmaktan başka bir şey değil. Zaten nokia telefonları biraz araştırdığında orta ve alt seviye cihazları sorunlu parçalar barındırıyor, neresinden tutarsan tut paranla rezil olmalık bir cihaz. Samsung Note 5'ten önce Lumia 730/735 kullanıyordum ve gerek tasarımı gerek nokia kalitesi her ne kadar microsoft çatısı altında olsa da güzeldi. Yanlış hatırlamıyorsam 600-700₺ falandı ve amoled ekranı müthişti fakat o dahil neredeyse bütün Nokia Lumia modelleri kronik hem parça hem yazılımsal hataları olan cihazlardı. Yarı yolda bırakmıyordu ama sorunları görüyordunuz ve bazen engel de oluyor geçici sürelerde. Şuan içler acısı buluyorum nokia'yı, keşke adam akıllı tepeden tırnağa kaliteli üretim bandından çıkmış bir nokia görmek isterdim. Blackberry gibi oldular, arada orta, alt seviye bir cihazı piyasaya salıp burdayız diyorlar sadece. Tamam burdasın da işten anlayanlar artık orada değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 9 Mart 2021; 18:55:0 >




  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt
    Nokia üretmiyor ama bu volvo'dan farklı. Alan firma iç işlerine tam karışmıyor volvo'da. Nokia 'da üretim tesisini falan HMD belirliyor ve nokia'nın hepsi olmadığından telefon birimine sahip.
  • G20 ile de zirvede bırakırlar 😎
  • Keşke Nokia'yı HMD'den öncesi olarak hatırlasak...
  • 4Gb ram li oyun telefonu mu olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar köklü bir firma nasıl çin markalarına eziliyor şaşıyorum

  • 3310’daki snake oyununa daha fazla Ar-Ge yapılmış gibi (:
  • Hey gidi nokia nereden nereye... xpressmusicler, n serileri 2000lerin başlarında nokia bu hale gelecek deseler millet delirmiş bu herhalde derdi simdi esamesi yok

  • 4 GB RAM 64 GB hafıza ve buna oyun odaklı telefon diyorsunuz he mi? O zaman benim 6 GB RAM'li 128 GB hafızalı Redmi Note 9 Pro n'oluyor, süper bilgisayar mı? Yav Nokia bi git allasen. Tetris'i her telefonda oynuyoruz ama oynadığımız her telefona oyuncu telefonu demiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.