Şimdi Ara

## Nokia C5-03 İncelemesi | S^1 - 3.2' - 3G - GPS - WLAN - GPS - İNCE TASARIM ## (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
2
Favori
149.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strong.

    cıhazımı guncellestırdım ancak hala ınternete baglanıyor kendı kendıne wifi yoksa dırek ınternet sımgesı cıkıyor ama wifi varsa dırek kendını baglıyor wifi dan yardımcı olabılırsenız sevınırım

    bırde snaptu artık kullanılamıyor anlasması bıttı sanırım yenı yukleyeckler yukleyemıyor buna benzer bıldıgınız bır program varsa ıletırsenız sevınırım

    sorun whatsapp messenger daymıs sureklı telefonu ınternete baglıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anduril1252


    quote:

    Orijinalden alıntı: anduril1252

    yaw hat takılı değilken bütün interneti wifi ile kullanabiliyorum ama hat takınca browser hep internet yok diyor wifi baglı olsa bile. nasıl düzelteceğim örneğin facebook uygulaması kontor yada internet paketi olmadığı için wifi bağlı olsa bile çalışmıyor hep gsm üzerinden bağlanmak istiyor????

    yokmu bilen kimse yaw

    nokia browser- genel ayarlarda - bağlantı sekmesinde- herzaman soru seçin. browseri kapatıp tekrar açtıgınızda soruyor, wifi ilemi yoksa 3g zamazingosuyla mı bağlanılsın diye.
    bende aynı sorunu yaşamıştım. oh ne guzel diyordum, wifi bulsa bile vodafone internetten bağlanıyor. tabi gitsin bizim paralar.




  • C5-03 ü bimeksden 1 hafta önce aldım.Aldığım ilk günden itibaren telefon bekleme konumundayken tuş kilidi açıp menülere girince ekran morarıp telefon kapanıp tekrardan kendiliğinden açılıyor.Bu durum günde en az 15 defa oluyor.Bu ne biçim iş Bimeks bozuk telefon mu verdi bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neşter61

    C5-03 ü bimeksden 1 hafta önce aldım.Aldığım ilk günden itibaren telefon bekleme konumundayken tuş kilidi açıp menülere girince ekran morarıp telefon kapanıp tekrardan kendiliğinden açılıyor.Bu durum günde en az 15 defa oluyor.Bu ne biçim iş Bimeks bozuk telefon mu verdi bana.


    bence telefon arızalı. işletim sisteminin yeniden yüklenmesi sorunu çözebilir. bunun için garantiye gitmesi gerekiyor.
  • bu telefona alternetif başka telefon var mı ?
  • 5800 var bence, ama biraz kalın. fotograf cekme dugmesıde var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neşter61

    C5-03 ü bimeksden 1 hafta önce aldım.Aldığım ilk günden itibaren telefon bekleme konumundayken tuş kilidi açıp menülere girince ekran morarıp telefon kapanıp tekrardan kendiliğinden açılıyor.Bu durum günde en az 15 defa oluyor.Bu ne biçim iş Bimeks bozuk telefon mu verdi bana.

    Hard format atmak sorunu çözebilir... Yeşil tuş + kırmızı tuş + kilit tuşu + ses açma tuşu olmalı harf format... Telefonunuz ilk aldığınız hale gelir ona göre... Hard format atmadan önce telefonu kapatın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 7 Temmuz 2011; 21:15:46 >
  • Aldığım gün kapanıp açılıyodu.Bu format aldığım güne döndürmeyecek mi telefonu.Yazılımsal değilde donanımda bence sorun var.Netten araştırdım benim sorunumdan yaşayan baya kişi varmış.Nokıa hatalı telefon mu üretiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neşter61 -- 7 Temmuz 2011; 22:19:11 >
  • Arkadaşlar arka kameradanda olsada görüntülü görüşme bu telefonla oluyormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exqwerex

    Arkadaşlar arka kameradanda olsada görüntülü görüşme bu telefonla oluyormu?

    hayır olmuyor...
    Zaten ben bu arka kameradan görüntülü görüşme işini anlamıyorum. Telefonu çevireceksin ve karşı taraf seni görecek... Ama ekran sana doğru olmadığı için sen onu göremeyeceksin... Arka kamera ile görüntülü görüşme diye bir şey yok bence uydurma gibi geliyor bana...




    Dikkat Eden oldu mu bilmiyorum ama telefona V20 çıktı... Sabahleyin yaptım hemen... Gözlemlediklerim:

    - internet tarayıcısı acayip değişmiş ve harika olmuş...
    - tuş kilidindeki saat daha da büyümüş...
    Daha da bir şey göremedim...

    Nokia artık son güncellemelerini çıkaracaktı Symbian^1 için... Laf olsun diye çıkartılmış gibi bir şey...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 8 Temmuz 2011; 19:37:32 >




  • en son güncelleme yaklaşık 150mb civarında.bunu yüklemek için tükcell vını kullanıyorum o da hep hata veriyo yükleme yapamıyorum.telefondannete bağlanınca bir sorun olmuyor yüklüyor ama tel paralı nasıl yapsam bilgisi olan var mı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neşter61 -- 9 Temmuz 2011; 0:13:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neşter61

    en son güncelleme yaklaşık 150mb civarında.bunu yüklemek için tükcell vını kullanıyorum o da hep hata veriyo yükleme yapamıyorum.telefondannete bağlanınca bir sorun olmuyor yüklüyor ama tel paralı nasıl yapsam bilgisi olan var mı.

    telefondan yaparsanız sadece ek şeyleri yüklüyor. Bu da 10.4 mb gibi bişey ediyor. Ben sabah internet paketim olmamasına rağmen yaptım ve sadece 1 tl mi aldı. (hattım turkcell)
  • ben de yükledim son sürümü.dediğin gibi boyut 145 mb falan değil.bu rakam yanıltmıştı beni.telefonun ekranı morarıp kapanıyodu.bu güncelleme ile umarım bu sorun kalmamıştır.telefonu yeni aldım pişman olmuştum.eğer dediğim sorun hallolmuşsa süper bir telefon.
  • BU telefondan bugün aldım çok hoş şimdilik memnunum fakat gpsini ayarlayamadım bi türlü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coşkun ŞAHİN

    BU telefondan bugün aldım çok hoş şimdilik memnunum fakat gpsini ayarlayamadım bi türlü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi


    hayırlı olsun... GPS derken sorunu ne?
  • harita gelmiyodu beyaz ekran da kalıyodu ama halettim pc suitden yükledim tr harita ve sesi şimdi herşey yolunda sadece bişey sorucam şimdi yürüyerek bul mu ne varya ona giriyorum hedefe git dedikten sonra adresi yazıyorum ve ondan sonra ok diyorum gps bekleniyor diyo orda ne kadar bekliyo internet paketim konturum hiç nişeyim yok ücretsiz giriyorum galiba :D girer mi o şekil yarın net paketi alıcam yoksa
  • Hocam bide e-postayı yapamadım ayarlarını onunda bi tarif etsen süper olucak yada bi messenger programı varsa onuda yükleyebilirim tele
  • harita ekrana gelmiyorsa ücretsiz giremezsiniz... Onun ayarı vardı 5800 konusunda gpsi ücretsiz yapma diye... Benim bildiğimde ücretli normal haliyle...


    Email ayarlarını kendim yapmadığı için bilemeyeceğim.. Ama messenger programı derseniz ebuddy'i öneririm...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 10 Temmuz 2011; 7:41:50 >
  • GÜNCELLEME SONRASI TELEFONUN KENDİ KENDİNE KAPANMASI SORUNUNU AŞTIM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neşter61

    GÜNCELLEME SONRASI TELEFONUN KENDİ KENDİNE KAPANMASI SORUNUNU AŞTIM.


    Hayırlı olsun! Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...




    Abartım mı?




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.