Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
7
Favori
153.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Selamlar. Ben de dün bir tane C3-00 aldım. Ev ekranından internete bağlanmak istiyorum ancak oradan Opera'nın eski sürüm açıldığı için bağlanmıyor. Ancak Galeri'de oyunlardan Opera yeni sürümü açıp girebiliyorum. Opera'nın eski sürümünü nasıl silebilirim?
  • arkadaşlar hepinize merhabalar 250-300 arası bir telefon almayı planlıyorum daha önce 5130 kullandım x2 ve c3 arasında gidip geliyorum tabi ibre c3den yana duruyor wifi olması yüzünden telefon nasıl arkadaşımda e71 var mesaj yazması çok eğlenceli bu durum bu telefondada böylemi yazılımsal sorunu varmı kapanma yada kendi kendine silinmesi gibi genel olarak telefon nasıl almayı düşünüyorum bu aralar fiyatıda düştü 299 tl fln ne yapayım tavsiye edermisiniz en önemlisi şarj tabi ne kadar gidiyor ???

yazılımsal bir sıkıntı yok şuanda
  • onun sebebi s40 olması olmasın ? e63 symbian kullanıyor javalarda zaten alta saklama gibi seçenek yok ? telefon symbian olsa bundada olurdu zaten bu eksi yön olmamalı yazılımı ile alakalı bir durum

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

Telefonda bir eksi yön daha kaydettim.

Mesela ekranda opera açık, operayı küçültüp rehbere girip veya başka bir program açıp sonra operaya geri dönemiyorsunuz. Kısacası bir program çalışıyorken onu kapatmadan sadece küçültüp sonra kaldığını yerden devam edemiyorsunuz. Bu özellik E63'de mevcut..

telefon hackli değil tabi.. :)

C3-00
    * How to Hack + Minimizing & Multitasking *
    http://www.symbianize.com/showpost.php?p=6469082&postcount=3287

• Telefon şu anda vatan bilgisayarda 289 Tl..

Ya bu telefonu alıcam yada C5-03 arasındayım karar veremedim...

eneselcuk
  • evet hack :)

garanti gidiyor normal olarak. ama diyelim ki servise verceksin telefonu; üzerine orjinal yazılımı kurulunca farkedilmez
    ayrıca linkte her şey anlatılmış zaten..
  • Son güncellemeden sonra telefonun biraz stabilitesi bozuldu.Bazı boş mesajlar oluştu ve silinmiyor,oturumlarda mesajlaşırken mesela aynı kişiden mesajları bazen onun oturumunun altından devam etmiyor,başka oturum açıyor.Dolayısıyla gelen kutusu doluyor ve yavaşlıyor telefonda.Bir fikriniz varmı arkadaşlar bunun için yada başına gelen varmı böyle birşey?
    AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz//MSI B450 Tomahawk Max//MSI RX 5600 XT GAMING X 8G//Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz // Xpg SX8100 ASX8100 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD Disk//Corsair iCUE 220T RGB Airflow USB 3.0//Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze//AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör //Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard//Logitech G502 Spectrum RGB Gaming Mouse

Origin ID : mrhusnu
  • V 8.63 e geçerken işte.Tahmini 10-15 gün önce falan güncellemiştim.En son sürüm olmalı.
    AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz//MSI B450 Tomahawk Max//MSI RX 5600 XT GAMING X 8G//Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz // Xpg SX8100 ASX8100 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD Disk//Corsair iCUE 220T RGB Airflow USB 3.0//Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze//AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör //Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard//Logitech G502 Spectrum RGB Gaming Mouse

Origin ID : mrhusnu
  • telefonu dün oldum şu ana kadar bir sıkıntı yok. memnunum...

eneselcuk
  • arkadaşlar c 3 aldım çokta memnunum fakat mesaj kızmınga son kullanılan numaralar var onları bir türlü silemedim bilen var mı varsa nolur yardım etsin
  • çok teşekkür ederim sağolasın

2 gün önce C3'Mü aldım herşeyi mükemmel çalışıyo V07.20 Durumunda ama güncelleştirmek istiyorum..

Menu > Ayarlar > Telefon > Tel Güncelleştirmeleri > Telefon Yazılımını Güncelleştir seçeneğini seçiyorum Wifi ile bağlanması komutunu veriyorum..Bi süre sonra GÜNCELLEŞTİRİLİYOR Yazısı çıkıyor ve 1 Dk boyunca öyle duruyor.Ama en sonunda 'Şebeke Balnatısı Yok İndirilemiliyor' Diye bir hata ibaresi ile karşılaştım..Bunun Çözümünü bilen bir arkadaşımınız mevcut mu acaba ? Şimdiden Teşekkür Ederim..

İyi ForuumLar.. (:

Orijinalden alıntı: ozkandemir60

İyi günler dilerim ;)

2 gün önce C3'Mü aldım herşeyi mükemmel çalışıyo V07.20 Durumunda ama güncelleştirmek istiyorum..

Menu > Ayarlar > Telefon > Tel Güncelleştirmeleri > Telefon Yazılımını Güncelleştir seçeneğini seçiyorum Wifi ile bağlanması komutunu veriyorum..Bi süre sonra GÜNCELLEŞTİRİLİYOR Yazısı çıkıyor ve 1 Dk boyunca öyle duruyor.Ama en sonunda 'Şebeke Balnatısı Yok İndirilemiliyor' Diye bir hata ibaresi ile karşılaştım..Bunun Çözümünü bilen bir arkadaşımınız mevcut mu acaba ? Şimdiden Teşekkür Ederim..

İyi ForuumLar.. (:

bende de aynı sorun var nedenı ne bulamadım 6 aydır en kolay sekılde bı ara kablo al onunla guncelle ovıden en temızı bu bence

• Wifi ile yapamazsam öyle kabloyla yapmayı denicem Teşekkür ederim (:

Ama neden böyle bir hata veriyo çözümünü bi şekilde öğrenmek lazım :)
  • Merhaba, 15 Haziran'da aldım telefonu. Wi-Fi'de sorun olduğu için 20'sinde teknik servise gönderdim. Telefon kablosuz ağı görüyor, bağlanıyor fakat Ovi ya da Opera'dan nete girmeye çalıştığımda sitelere girmiyor. Bağlanıyor... diyor sonrasında hata verip "Bağlantınızı test edin" gibilerinden bir uyarı veriyor. Bağlantıyı test ediyorum "Bir ağa bağlısınız" diyor, siteye tekrar girmeye çalışıyorum açmıyor ya da "İşleniyor" deyip kalıyor. Dilerim sorun teknik servisten sonra çözülür yoksa iade edip başka bir cihaz almayı düşünüyorum. Benim için en önemli özellik Wi-Fi idi, o da çalışmadıktan sonra mis gibi 6300'ımı kullanmaya devam ederim.

Eğer benzer sorun yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirlerse sevinirim.
  • Sevgili arkadaşlar, buradan ilan ediyorum. Siz de benim gibi yanılgıya düşüp "Tüketicinin hakkı vardır" falan demeyin. Nokia Müşteri Temsilcisi'ne değişim talebi hakkım olduğunu söyledim. "Tabii ki bunu talep etme hakkınız var. Ancak firmalar da avukatlarla çalışıyor. Nokia'nın da bu durumda izlediği bir prosedür var" dendi. Yani şuna getiriyor hikayeyi "siz talep edebilirsiniz ancak firma bu talebi yerine getirmekle yükümlü değil". Her şey kitabına uygun, her şey kılıfına uygun.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.