Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
787
Cevap
7
Favori
153.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ArdilesS

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

beyler merhaba , 5800 kullanıyorum 1 yıldır fakat şarj 1 gün gidiyor çok zor durumda kalıyorum dışardayken , dokunmatik olayına da alışamadım zaten . 5800 ü satıp c3 alayım diye düşündüm. mesajlaşma özellikle önemli benim için .. şarj ve mesajlaşma konusunda nasıl bu telefon ? 5800 2.el kaça gider acaba bir de bu telefonu en ucuz nerden alabilirim acaba ? ( internetten alışveriş yapmıyorum )

3gün kadar kullanıyorum. mesajlaşma, müzik, internet, wifi vsv günlük kullanım. ayrıca şarj seviyesi kırmızı seviyeye inince; insanı deli ediyor.. 10sn'yede bir uyarı falan.. :)

3 gün azmış ya yine de şöyle adam akıllı en azından 5-6 gün dayanacak bir modeli yok mu şu nokianın acaba

• bulursan bizede söyle kardeş :))
    http://www.multiupload.com/6JZTJXXBLU

bende sorunsuz çalışıyor, telefonum hackli ayrıca, belki o yüzden sorunsuzdur

Orijinalden alıntı: ArdilesS

Google Maps 2.32 HUI.zip (431.91 KB)
    http://www.multiupload.com/6JZTJXXBLU

bende sorunsuz çalışıyor, telefonum hackli ayrıca, belki o yüzden sorunsuzdur

ardiless çok teşekkür ederim. benim C3 de de çalıştı.

Orijinalden alıntı: keskin820

Kardeş sağol ya bende de sorunsuz çalışıyo teşekkür ederim.

rica ederim kardeş, güle güle kullan

internet üzerinden de olsa yol tarifi falan vermesi güzel. gerektiği zamanlarda kullanılır sonuçta
    Ben nette picsel office 1.51 adında bir program buldum.Ama, nasıl yüklenir, işe
    yararmı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalikemal -- 6 Haziran 2011; 21:24:06 >

CREA TIERRA K40M 40" LCD PANEL + SEG 19" LCD TV + SONY HT-DDWG800 AVR + SONY PS-LX300USB PİKAP + SONY DVP-NS728H DVD PLAYER + VESTEL SLIMLINE 4000 DVD PLAYER + HIMEDIA Q3 QUAD CORE MEDIA PLAYER + SAMSUNG 2 TB EXTERNAL 3,5" HDD + 2 x WD MY BOOK 2 ESSENTIAL 2 TB EXTERNAL 3.5" + WD MY BOOK ESSENTIAL 5 TB 3,5" EXTERNAL + WD ELEMENTS 1 TB ve 2 TB 2" EXTERNAL + NEXT YE2000 CIS SUPER PLUS + DIGITURK DT9102 HD + D-SMART + SONY RM-VL610T IRC + SONY PS3 + SONY PS4 1 TB + 2009 VW JETTA 1.4 122HP TSI DSG COMFORTLINE
  • pdf için; Albite READER for Nokia C3. diğerlerini bilmiyorum

Albite READER for Nokia C3.rar (760.42 KB)
    http://www.multiupload.com/GEE44NTIRY

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

Telefonu kişiye özel indirim ile 250 liraya alma şansım var.

Forumda okuduğum kadarıyla kullananlar memnun. Bu telefonu Nokia E63'den bıktığım için alacağım. (Smybian ara sıra kitleniyor)

Telefonda kitlenme v.s. oluyor mu?
    Opera sorunsuz çalışıyor mu?
    Bej rengimi güzel yoksa mavi rengi mi?
    Kutu içeriğinde neler var?
    Karşı taraftakinin sesi rahat geliyor mu?
    Mesaj yazmak rahat mı?

Ayrıca alacağım firma Netcell / Nokia Com garantisi ile veriyor. Resmi distribitör diyor, telefon arızalandığında KVK, genpa da garanti dahilinde bakar mı?

Cevaplarınız için teşekkürler.

arkadaşım bende telefonu 3gündür kullanıyorum. bende 50 tl lik hediye çekiyle hepsiburadadan 250 ye aldım mavisini. telefonda kitlenme falan yok şimdilik. nete bağlantısı iyi. karşı tarafın sesi daha bir tok geliyor benim eski nokiaya göre. ilk defa bu kadar özellikli telefon kullanıyorum. o yüzden uygulamalara biraz acemiyim. ama bu telefon f/p olarak çok iyi diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

Bilgi için teşekkürler.

Acaba telefonda resim çekerken odaklama mevcut mu? Birde flaş var mı?

odaklama ve flas yok son guncellemeden sonra kamera bıraz daha kendıne geldı ama cok ıyı bı kalıte bekleme kamera ıcın
  • Arkadaşlar bende yeni C3 alanlardanım kurcalama 2 gündür devam ediyor şarjı tahminimden iyi gidiyor... bu fiyata bu telefon bence gereğinden fazla

ama şöyle küçük bi sorum olacak telefon hafıza kartındaki bütün fotoğrafları gösteriyor fotoğraflara girdiğimizde dosya şifreleme veya en azından fotoğraflarda göstermeme gibi bi olay varmı bunda ?

Ayrıca kullanan arkadaşlar + ve - yorumları nı paylaşırlarsa sevinirim

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

Arkadaşlar bu telefonu bugün hb dan sipariş edeceğim.Babama hediye edeceğim,kendisi 7610 ilk çıktığından beri kullanmakta :) sizce kullanırken zorluk çekermi?

Ayrıca kullanan arkadaşlar + ve - yorumları nı paylaşırlarsa sevinirim

tuslar bıraz sıkısık oldugu ıcın bıraz zorluk cekebılır onun dısında bır sıkıntı olmaz gonul rahatlıgı ıle kullanabılır
    Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: engineerpro

Arkadaşlar selamlar.
    Youtube dan wifi ile nasıl video izleyebiliriz? Videoyu tıklıyorum bekliyor bağlantıyı soruyor wlan diyorum, sonra 15 saniye falan geçiyor ve yanıt yok tekrar deneyin diyor.
    2. sorum ise şu: N73 kullanırken bir tuşa basıp açık olan programları görüp oradan kapatıyorduk, bu cihazda öyle bir tuş falan var mı ? alt tab yani...
    Teşekkürler.

bende merak ediyorum video izleme olayını. bugün ilk defa denedim mynetden bir video izlemeyi ama aynen senin dediğin gibi oldu ve açmadı. başka bir video denedim yine mynetden bu sfer sesini açtı ama görüntü yine yoktu. var mı çözümü bilen arkadaş?
  • 4 Haziranda telefonumu Beyoğlu'nda telefonumu kaybettim.(daha doğrusu çalındı.) Babamla yeni bir telefon alacağız. Ben GençTurkcell'liyim zaten. Turkcellden almayı düşünüyoruz. Daha önce hiç QWERTY klavyeli tel. kullanmadım acaba nasıl?..

eneselcuk
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.