Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu bende yeni aldım ilk aldıgımda ücretsiz ve net bağlantısız face ye giriyordu sonra güncelleme yaptım artık girmiyor hata veriyor ayrıca başından beri msn hiç giremedm ordada hata veriyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostumgeorge
    arkadaşlar ben wifi ile modeme bağlanıyorum ama sayfa açılırken servis kullanılamıyor diyo.. bağlantı var ama hiç bişey açılmıyo.. nedeni ne olabilir nasıl çözebilirim bu sorunu

hiç yok mu bi bilgisi olan ya.. Yazılım da en güncel şekilde.. wifi ile bağlantı kuruyorum ama internete giremiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata_gcl

Arkadaşlar ben telefonu uzun zamandır takip ediyorum okdar şkayete yruma rağmen sornların yazılımsal olduu çokbariz belli g
    ncellemeyle geçicek türden.benim sorun şu ben yarın bu telefonu kesin alıyorum.eğer telefn gncel gelmezse elime ben direk 8.63 versyonunumu ykleym yksa sırasıyla 4.60,7.20,8.63 olarakmı ? direk son sürrümü yklersem arada dosya atlama flan olrmu? şmdiden teşekkrler

direk 8.63 kur
  • Bende telefonu alalı 1 aydan az oldu. E mail + Wi Fi + klavye + ucuz olması ürünü seçmeme neden oldu.
    Telefonu Turkcell'den aldım fakat USB verilmedi kutuda. Turkcellden alanlar sizdede böylemi ?
    Aynı zamanda hafıza kartı olarak Micro SD mi almamız lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßeqir1995

Bende telefonu alalı 1 aydan az oldu. E mail + Wi Fi + klavye + ucuz olması ürünü seçmeme neden oldu.
    Telefonu Turkcell'den aldım fakat USB verilmedi kutuda. Turkcellden alanlar sizdede böylemi ?

Evet Micro SD kart almanız gerekiyor. USB kablosu ise kutu içeriğine dahil değil. Ben herhangi bir kampanyaya dahil olmadan aldım. Ürünün kutu içeriği, telefon, şarj cihazı, 3.5 mm kulaklık, kullanım kılavuzu ve garanti belgesinden oluşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata_gcl

Arkadaşlar ben telefonu uzun zamandır takip ediyorum okdar şkayete yruma rağmen sornların yazılımsal olduu çokbariz belli g
    ncellemeyle geçicek türden.benim sorun şu ben yarın bu telefonu kesin alıyorum.eğer telefn gncel gelmezse elime ben direk 8.63 versyonunumu ykleym yksa sırasıyla 4.60,7.20,8.63 olarakmı ? direk son sürrümü yklersem arada dosya atlama flan olrmu? şmdiden teşekkrler

Zaten %90 ihtimalle telefon elinize 7.20 sürümüyle gelecek. O yüzden Ayarlar- Telefon- Tel. Güncelleştirmeleri- Telefon yzlm indir seçeneğinden mevcut son yazılımı kurmanız yeterli.
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben wifi ile modeme bağlanıyorum ama sayfa açılırken servis kullanılamıyor diyo.. bağlantı var ama hiç bişey açılmıyo.. nedeni ne olabilir nasıl çözebilirim bu sorunu

hiç yok mu bi bilgisi olan ya.. Yazılım da en güncel şekilde.. wifi ile bağlantı kuruyorum ama internete giremiyorum..

Tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz? Opera'nın son sürümünü indirdikten sonra yukarıdaki bir başka arkadaşın da belirttiği gibi bende sorun çözüldü.
  • hem normalden hem de oparadan şuan sorun devam ediyor..sanırım bizim sorunlarımız aynı. şuan opera 4.2.222 var.. hangi sürümü yüklersem acaba düzelebilir.. şimdiden çok teşekkür ederim ;)

quote:

Orijinalden alıntı: zanqexus

quote:

quote:

Tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz? Opera'nın son sürümünü indirdikten sonra yukarıdaki bir başka arkadaşın da belirttiği gibi bende sorun çözüldü.

• NokiaC3: jawa : j2me
    işletim.: s40 nasıl hacklenir garantisinden ge.tim
    bilen varmı ayrıntılı
    bir arkadaş link vermiş ingilizce
    internette aratınca baya program var ama jar ve jad lı hiç birini kuramadım
    s40 tan s60 yapan pro. Varmı bilen
    buldum 50$ diyor
    wepte iken * ve # tuşlarına basınca pencere açılıyor
    bunun gibl özellik bilenler paylaşabilir.
  • İng. Hack c3 wep sayfasıyla ilgili bilgisi olan yokmu
    yani lng. Kuvvetli olan

C3-00
    * How to Hack + Minimizing & Multitasking *
    http://www.symbianize.com/showpost.php?p=6469082&postcount=3287

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ord_prof -- 5 Temmuz 2011; 13:50:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßeqir1995

Bende telefonu alalı 1 aydan az oldu. E mail + Wi Fi + klavye + ucuz olması ürünü seçmeme neden oldu.

Ben Electro World'den aldım bana da vermediler. Eminönü'de bir telefoncudan 10 TL'ye orijinalini aldım. Başka telefonun kutusundan çıkarıp verdi. Ayrıca telefon Micro SD hafıza kartı ile çalışıyor. Maksimum 8 GB kaldırıyor ama 4 GB kullanmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Aynı sorun bendede var Telefonun sürümü v 08.63 opera ise v 5.1.24009 sürümünde ama sürekli olarak "Bağlanamıyor. Lütfen ağ ayarlarınızı gözden geçirin" yazıyor. Yarın birde iş yarinde deneyeceğim. Umarım olur. Sizce sorun ne olabilir? Telefondan mı, modemden mi(bilgisayar ve ipod giriyor hiç bir sorun yok), servis sağlayıcaından mı (wap giriyor ama)

• Modemdeki mac filitresini unutmuşum Telefon taş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strm13

quote:

quote:

quote:

Aynı sorun bendede var Telefonun sürümü v 08.63 opera ise v 5.1.24009 sürümünde ama sürekli olarak "Bağlanamıyor. Lütfen ağ ayarlarınızı gözden geçirin" yazıyor. Yarın birde iş yarinde deneyeceğim. Umarım olur. Sizce sorun ne olabilir? Telefondan mı, modemden mi(bilgisayar ve ipod giriyor hiç bir sorun yok), servis sağlayıcaından mı (wap giriyor ama)

herşeyi yapmama rağmen bendeki sorun değişmedi.. ama başka bi yerde denedim ve oldu.. sanırım sorun benim modemde

modem sorunu nasıl düzelebilir acaba bilen var mı.. şifreleme türü ile ilgisi varmıdır ki web, wpa, wpa2 fln mesela..

• Telefen güncelleştirmelerinden güncellemeyi seçiyorum yeni yazılım yok diyor fakat yazılım bilgisine baktığımda v 5.65

Neden böyle yapıyor ki 8.63'ü yüklemesi gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Telefen güncelleştirmelerinden güncellemeyi seçiyorum yeni yazılım yok diyor fakat yazılım bilgisine baktığımda v 5.65

product code değiştirmen lazım. en temizi; direk v8.63 flash atmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Telefen güncelleştirmelerinden güncellemeyi seçiyorum yeni yazılım yok diyor fakat yazılım bilgisine baktığımda v 5.65

product code değiştirmen lazım. en temizi; direk v8.63 flash atmak

Bu dediğinizi nasıl yapacağım,biraz açabilir misiniz?

Ayrıca ilk sayfaya bakınca farkettim.Benim telefonum C3-01,burada konuşulanlar C3-00 için ama,fark eder mi sürümü falan
  • farklı telefonlar, farklı yazılım sürümü.. tabiki farkeder kardeş... ben c3-00için konuşmuştum
  • arkadaşlar,telefonu bugun aldım. bi sorunum var. telefon wi-fi ile bağlanıyor. nette dolanıyorum,çıkıyorum,sonra tekrar bir sayfa açmaya çalışınca girmiyor. tabii wi-fi bağlantısı kopmuyor bu arada. ve sayfayı kapantınca öyle 3-5 dakka sonra değil hemen girmeye çalışıyorum olmuyor. bi önerisi olan var mı?
  • Boş mesaj sorunu yaşayanlar için çözüm

Telefonun yedekleme menüsüne girin
    yedekleme opsiyonlarında yalnızca mesajları seçin
    yedeklemeyi başlatın

yedekleme bittikten sonra,
    önce hafıza kartına girin
    sonra back up dosyasını bulun
    back up dosyasını çalıştırıp sadece mesajlar çıkacak yüklemeyi başlatın
    telefon restart atacak ve elveda boş mesajlar.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.