Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

Yeni güncelleme çıktı:http://www.symbiantweet.com/nokia-c3-firmware-updated-to-v8-70

yeni güncelleme yok diyor siz yüklediniz mi ?
  • arkadaşlar ben de wlan ile ilgili sorun yaşıyorum, "bağlantı ayarlarınızı kontrol edin (kod 2)" diye bişey çıkıyo, ne yapmam gerekiyo yani?
  • merhaba c3 ile ilgili bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız memnun olurum:

- telefonda v4.60 yüklüson sürüm olan v8.70 yüklesem ne değişir (bazen yeni sürüm eskisinden kötü olabiliyor)
    - tarayıcı olarak üzerinde kurulu gelen opera mini var 4.2 sürümü bunun en son sürümünü indirdim oyunlar klasörüne attı açmaya çalışırken ağdan internete bağlanmaya çalışıyor iptal dedinmi çıkıyor bunu ana sayfadan girilen yere nasıl atarız.
    - alternatif tarayıcı ne kullanabiliriz firefox, chrome kullanılabilirmi
    - flash lı siteleri görüntüleyemiyor bunun bir yolu varmı
    - telefonu modem gibi kullanıp nnotebooktan internete kablo bağlamadan girebilirmiyiz.

şimdilik aklıma takılanlar bunlar yanıtlarsanız memnun olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abormen

merhaba c3 ile ilgili bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız memnun olurum:

- telefonda v4.60 yüklüson sürüm olan v8.70 yüklesem ne değişir (bazen yeni sürüm eskisinden kötü olabiliyor)
    - tarayıcı olarak üzerinde kurulu gelen opera mini var 4.2 sürümü bunun en son sürümünü indirdim oyunlar klasörüne attı açmaya çalışırken ağdan internete bağlanmaya çalışıyor iptal dedinmi çıkıyor bunu ana sayfadan girilen yere nasıl atarız.
    - telefonu modem gibi kullanıp nnotebooktan internete kablo bağlamadan girebilirmiyiz.

ilk güncelleme sorunuza cevabım kesinlikle 8.70 e yükseltin :) telefon gerçekten daha hızlı işlem yapıyor wlan bağlantısını kapatırken bile o hızı hissedebiliyorsunuz mesaj attığınızda iletim bilgisi bekleniyor ve mesajınız iletildi yazıları gelmiş normalde mesaj iletilmese bile mesajınız iletildi notu oluyordu artık mesajlarımı 2 defa atmıyorum sorunsuz gönderiyor.

alternatif tarayıcı olarak güncelleme yaptığınızda ovi tarayıcı yüklenecek o gayet hızlı ve güzel onu deneyebilirsiniz. flash desteği malesef ki c3 telefonunda yok olsa çok iyi olurmuş ama o kadar sağlam bi telefon değil.

evet manisaya gittiğimizde laptop bağlantısı kurmuştum bluetooth ile pek hızlı değildi ama googleyi açabilmiştim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

quote:

Orijinalden alıntı: abormen

merhaba c3 ile ilgili bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız memnun olurum:

ilk güncelleme sorunuza cevabım kesinlikle 8.70 e yükseltin :) telefon gerçekten daha hızlı işlem yapıyor wlan bağlantısını kapatırken bile o hızı hissedebiliyorsunuz mesaj attığınızda iletim bilgisi bekleniyor ve mesajınız iletildi yazıları gelmiş normalde mesaj iletilmese bile mesajınız iletildi notu oluyordu artık mesajlarımı 2 defa atmıyorum sorunsuz gönderiyor.

alternatif tarayıcı olarak güncelleme yaptığınızda ovi tarayıcı yüklenecek o gayet hızlı ve güzel onu deneyebilirsiniz. flash desteği malesef ki c3 telefonunda yok olsa çok iyi olurmuş ama o kadar sağlam bi telefon değil.

evet manisaya gittiğimizde laptop bağlantısı kurmuştum bluetooth ile pek hızlı değildi ama googleyi açabilmiştim :D

alternatif tarayıcı olarak güncelleme nasıl yapılıyor o konuyu açabilirmisiniz...

• verilerini yedekleyip menü/ayarlar/telefon/tel.güncelleştirmeler/ telefon yazılımı indir de ve güncelle direk yükleniyor hem telefonunuz dahada hızlanıyor gereksiz yeniden başlatmalar beyaz ekranlardanda kurtulmuş oluyorusunz ;)
  • Nokia ovi mağazadan oyun veya bir şey indirdiğimde internet ücreti geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar telefonunu son sürümüne güncelleyebilen varmı,benim telefon wifi ile indirmeye çalıştığımda, 'Şebeke bağlantısı yok,indirilemiyor.' diyor.Daha önce böle bişi demiyordu,neden böle yapıyor olabilir?

Arkadaşlar yardım lutfen,bu sekılde bır sorunla karsılasan varmı güncelleme yapamıyorum?
  • wifi ile indirmeyi deniyorsun modemini yeniden başlat bir daha dene 3-4 gün önce yükledim ben.
  • Güncelleme tamamlanı v8.70
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLea

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Bu telefonda durup dururken internete girmeden kontör gidiyor, sanki internet kullanılmış gibi. Bu nasıl engellenilebilir? internet falan kullanmak istemiyor arkadaş sadece konuşup mesajlaşmak için kullanıyor var mı bu sorunun çözümü acaba?

Operatör Turkcell

whatsapp tarzı bır program kullanıyor mu eger kullanıyorsa o programı sılsın

Telefonu kutudan çıktığı gibi kullanıyor. Hatta telefonda rehber, mesajlar ve çalar saat dışında hiç bir özelliğini kullanmiyor..

Up..

Problem devam ediyor..

Bende de o problem üniverste okuduğum şehirden memlekete dönerken yol üstünde bi yerden geçtiğimizde 8 kb felan kullanıldı ücret şu kadar dır diye msj geliyordu her seferinde sadece yolculuk sırasında ve o bölgede bende bişi anlamış değildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: REGeRock

wifi ile indirmeyi deniyorsun modemini yeniden başlat bir daha dene 3-4 gün önce yükledim ben.

Denedim ama olmuyor,başka wifi olan yerlerden,hatta wifiyi kapatıp normal şebeke bağlantısı üzerinden Edge bağlantısıyla bile denedim yine olmuyor.Şebeke yok hatası veriyor.Başka bir önerisi olan varmı arkadaşlar?
  • şarjı bir e63 kadar gidiyor mu?
  • Arkadaşlar kardeşimde bu telefonu almak istiyor. Burda yeni alan arkadaşlar olmuş . En uygun fiyata nerden alabilirim acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...
  • Arkadaşlar güncelleme ile ilgili sorunumu araştırırken Nokia nın Türkiye sayfasına girdim,yazılım bölümünde en son güncelleme 8.63 olarak gözüküyor.Acaba güncelleme yok ondan sorun yaşıyor olabilirmiyim.Ya da 8.70 yükseltenler nasıl yükledi?
  • Arkadaşlar dün nokia C3-00 hediye edildi bana...bir kaç sorum olacak şimdiden teşekkür ederim.
    1-casus telefon yazılımları sadece symbian OS 8x, 9x versiyonlarına mı yüklenebiliyor?
    2-C3 ün özelliklerinde symbian işletim sistemi olduğuna ilişkin bazı sitelerde bilgiler var, S40, standart, symbian vs..
    3- C3 symbian OS ise 8x mi 9x mi ya da hangisi
    4- symbian değilse C3 e herhangi bir casus yazılım yüklenebilir mi?
    5- casus yazılımı silcek ya da önlyecek ve c3 e kurulabilecek bir antispy yazılım var mı?
  • quote:

Arkadaşlar güncelleme ile ilgili sorunumu araştırırken Nokia nın Türkiye sayfasına girdim,yazılım bölümünde en son güncelleme 8.63 olarak gözüküyor.Acaba güncelleme yok ondan sorun yaşıyor olabilirmiyim.Ya da 8.70 yükseltenler nasıl yükledi?

Nokia Suite sağolsun :) telefonu kablosuyla bağlantı kurduğunuzda güncelleme var diye uyarı veriyor ve 15 dakikada 8.70 e yükseltiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Uzun -- 28 Kasım 2011; 2:02:29 >

• Arkadaşlar c3 ü türkcell tahahüttsüz veriyormu ? Birileri öyle dedi de. Yada en uygun fiyata nerden bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 28 Kasım 2011; 8:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilyarad

Arkadaşlar dün nokia C3-00 hediye edildi bana...bir kaç sorum olacak şimdiden teşekkür ederim.
    1-casus telefon yazılımları sadece symbian OS 8x, 9x versiyonlarına mı yüklenebiliyor?
    2-C3 ün özelliklerinde symbian işletim sistemi olduğuna ilişkin bazı sitelerde bilgiler var, S40, standart, symbian vs..
    3- C3 symbian OS ise 8x mi 9x mi ya da hangisi
    4- symbian değilse C3 e herhangi bir casus yazılım yüklenebilir mi?
    5- casus yazılımı silcek ya da önlyecek ve c3 e kurulabilecek bir antispy yazılım var mı?

1)Kesin olmamakla beraber genelde akıllı telefonlara(symbian, android, ios, wp7) casus yazılım yüklenebiliyor.
    2)C3 S40 standar nokia işletim sistemini kullanır sadece java destekler. Akıllı telefon değildir.
    3)-
    4)Bildiğim kadarıyla yüklenemez. Yüklense dahi çoklu görev olmadığı için rahatlıkla anlaşılabilir.
    5)Eğer şüphe ediyorsanız orjinal yazılımı tekrar yükleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

quote:

Arkadaşlar güncelleme ile ilgili sorunumu araştırırken Nokia nın Türkiye sayfasına girdim,yazılım bölümünde en son güncelleme 8.63 olarak gözüküyor.Acaba güncelleme yok ondan sorun yaşıyor olabilirmiyim.Ya da 8.70 yükseltenler nasıl yükledi?

Nokia Suite sağolsun :) telefonu kablosuyla bağlantı kurduğunuzda güncelleme var diye uyarı veriyor ve 15 dakikada 8.70 e yükseltiyor.

Peki Nokia nın sitesinde niye hala eski sürüm gözüküyor olabilir?Siteyi güncelleştitmemiş olabilirlermi?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.