Şimdi Ara

nokia c3-00 int sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler telefonum c3-00 dün telefonun en son güncellemesini yükledim ama buqün wiriless ile internete qiremiyorum hata olarakda " sunucu sertifikası doğrulanamad.Lütfen cihanızın tarih ayarlarını gözden geçirin." diyor ancak tarih de de bir sorun yok acaba sorun neyden kaynaklanıyor.

• sorun hala dewam ediyor sorunun çözümü hakkında bilqisi olanların önerisini duymak isterim :)
  • genellikle saat ve tarih doğru olmadığında o hatayı verir. Sen erişim noktalarından modemini sil sonra arama yapıp tekrar tanıt, düzelebilir.
  • moondalina acıklamıs bi arkadasımın basına gelmisti.
  • sorun içinde sorun açıyorum kusuruma bakmayın. ben c3 kullanıyorum. evdeki modemimden internete giriyorum
    . telefon modeme bağlanıyor orada hiç sorun yok ama bazen internete girmiyor yani telefon modeme bağlı internet faaliyeti yok. bu bütün modemlerde olmuyor bazılarında oluyor. ben bunu şöyle çözüyorum
    - alttan media player açıp yer imlerinde ekli bir youtube videosunu play yapıyorum
    - sonra opera ya giriyorum nete bağlanıyor (bu yöntemde bazen olmayabiliyor)
    AMA ben bu yöntemden bıktım yardım ederseniz sevinirim. (telefonda şu anda en son yazılım yüklü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

genellikle saat ve tarih doğru olmadığında o hatayı verir. Sen erişim noktalarından modemini sil sonra arama yapıp tekrar tanıt, düzelebilir.

yorumun için teşekkür ederim dediklerini yaptım ama sorunum hala çözülmedi :)
  • Şuan telefondan yazıyorum qüncellemeyi yeniden yaptım ilqilenen herkese tesekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKIA C3-00
    geçen yıl açıldı
    Lenovo Tab 2 a7 30-H (arama ve 3g)
    10 yıl önce açıldı
    Nokia C3-01 WLAN sorunum var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

sorun içinde sorun açıyorum kusuruma bakmayın. ben c3 kullanıyorum. evdeki modemimden internete giriyorum
    . telefon modeme bağlanıyor orada hiç sorun yok ama bazen internete girmiyor yani telefon modeme bağlı internet faaliyeti yok. bu bütün modemlerde olmuyor bazılarında oluyor. ben bunu şöyle çözüyorum
    - alttan media player açıp yer imlerinde ekli bir youtube videosunu play yapıyorum
    - sonra opera ya giriyorum nete bağlanıyor (bu yöntemde bazen olmayabiliyor)
    AMA ben bu yöntemden bıktım yardım ederseniz sevinirim. (telefonda şu anda en son yazılım yüklü)

yav benim bir sorunuma da baksanız. acaba modem arayüzünden bi ayar filan yapabilirmiyim. WPA yı WEP filan yapsam çözülebilir mi? ya da telefonda ip ve dns ayarını kendin yapabiliyorsun onu değiştirerek bişeyler yapabilirmiyim yardımm...

• quote:

Orijinalden alıntı: byroqqo

Şuan telefondan yazıyorum qüncellemeyi yeniden yaptım ilqilenen herkese tesekkür ederim :)

Selam arkadaşım konu biraz hort olacak ama benim bir arkadaşım da aynı sorunu yaşıyormuş nasıl güncelleme yaptığını soruyor cevaplayabilirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Mechanical Engineer

quote:

Şuan telefondan yazıyorum qüncellemeyi yeniden yaptım ilqilenen herkese tesekkür ederim :)

Selam arkadaşım konu biraz hort olacak ama benim bir arkadaşım da aynı sorunu yaşıyormuş nasıl güncelleme yaptığını soruyor cevaplayabilirsen sevinirim

Nokia Suite adlı programı indirsin usb kablosu ile telefonu pc ye bağlasın zaten telefonu hemen tanıyor.sonra araçlar-yazılım güncellemeleri desin.orda ki seçenekleri okuyarak hareket etsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I am Mechanical Engineer

quote:

Nokia Suite adlı programı indirsin usb kablosu ile telefonu pc ye bağlasın zaten telefonu hemen tanıyor.sonra araçlar-yazılım güncellemeleri desin.orda ki seçenekleri okuyarak hareket etsin.

çok teşekkürler.

• kardes opera mını ıse tarayıcınız ayarları gırın cerezlerı sıl deıl sorun cozuluyo bende de olmustu.Ben boyle cozdum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.