Şimdi Ara

Nokia C1-02 Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nokia C1-02 Ana Konu

Teknik özellikler:

Series 40: işletim sistemi
    Ağırlık: 77,5 gr
    Ekran boyutu: 1,8 inç
    Çözünürlük: 128 x 160 piksel
    Bluetooth
    3.5 mm kulaklık girişi
    32 GB’a kadar arttırılabilir MicroSD kart yuvası
    Opera Mini ile web tarama
    Sterero FM radyo, radyodan kayıt
    MP3, AAC, AMR, MIDI, ve WAV formatlarını çalabilen müzik çalar
    Takvim, çalar saat, ve hesap makinesi

Kutu İçeriği:

Nokia C1-02
    Nokia Batarya BL-5CB
    Nokia Kompakt Şarj Cihazı AC-3
    Mini kullanım kılavuzu ve garanti belgesi

Çıkış Tarihi ve Fiyatı:

2011 1. Çeyrek
    35 Euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 7 Haziran 2011; 14:20:28 >

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sniper -- 5 Şubat 2021; 18:5:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Popescu

Buna para verecek insana acırım.

Dediğinizden hiç birşey anlamadım.
  • Nokia C1-02 bugün itibariyle Hindistan'da çıkmaya başlamıştır. Ocak sonu ülkemize gelebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=etmCCNTYeLE
  • Camera-no Olayı işe yaramaz.3310 gibi bi cihaz.
  • Kamera olmadan müzik dinlemek mümkün.
  • Türkiye'de tam olarak ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı? Duyduğuma göre bekleme süresi çok uzunmuş , fiyatı da çok düşükmüş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nothing Phone (2) [ANA KONU]
    geçen yıl açıldı
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahize problemi yoksa beklediğim telefon
    lütfen bilgi verin kullanan arkadaşlar
    telefonda konuşurken ses arka hoparlörden duyuluyomu yani hansfree olmadan normal konuşmada ses arka hoparlörden çıkıyo ve konuşma herkes tarafından duyuluyo böyle bir sorun yoksa tam telefon budur
  • yokmu kullanan bilgisi olan konuşma sesi nasıl sadece konuşma sesi nasıl bilgisi olan yokmu
    ses arkadanmı çıkıyo kötümü
  • Bu telefonu bugün Bimeks'te denedim ses kalitesi çok iyi çıkıyor. Bu hafta içinde aldığım zaman inceleme hazırlayacam.
  • sar değeri yüksek :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strazburg

Bu telefonu bugün Bimeks'te denedim ses kalitesi çok iyi çıkıyor. Bu hafta içinde aldığım zaman inceleme hazırlayacam.
    a
    arkadaşım minnettar kalırım
    şu 2 soruma cevap verirmisin
    yıldız 0000 kare yapınca telefonun rm kodu nedir
    bide ahize problemi varmı telefonla konuşurken ses arka hoporlörden çıkıyo gibi oluyomu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: elgodu

quote:

Orijinalden alıntı: Strazburg

Bu telefonu bugün Bimeks'te denedim ses kalitesi çok iyi çıkıyor. Bu hafta içinde aldığım zaman inceleme hazırlayacam.
    a
    arkadaşım minnettar kalırım
    şu 2 soruma cevap verirmisin
    yıldız 0000 kare yapınca telefonun rm kodu nedir
    bide ahize problemi varmı telefonla konuşurken ses arka hoporlörden çıkıyo gibi oluyomu teşekkürler

Hocam, telefonu daha almadım henüz. Bu hafta sonu almayı düşünüyorum. Sorularınızı o zaman cevaplayabilirim. Ürünü incelemek ve denemek istiyorsanız, Bimeks mağazalarına uğramanızı tavsiye ederim. Ayrıca telefonun hoparlöründeki ses çıkışı oldukça yüksek geldi bana. 5130 XpressMusic kadar yüksek çıkıyor diyebilirim.

• dostum ben bugün aldım aynen dediğin sıkıntı var:) ses ön ahizeden deil arkadaki hoparlörden geliyor. sende bunu sorduğuna göre bir yerlerden böyle bir duyum almış olmalısın kanımca??
  • selamlar.. nasıl bir tel peki, kısa bir ön izleme sunabilir misin bize?
    şimdiden teşekkürler..
  • Ses sızıntısı varsa yazıklar olsun Nokia'ya. Mecburen X1-00 çıkmasını bekleyeceğiz.
  • aynen hocam.. x1-00 daha derli toplu duruyor sanki bundan.. 90 veya 100 tl olabilir çıkış fiyatı daha fazla verilmez zaten.. 2.hat olarak makul bir tel olabilir bencede..
  • vallaha bende aldığıma pişman oldum bu ses sızıntısı benim telde mi var yoksa genel bir sorunmu. teknosadan aldım bugün artık deişemeyizde:((
  • Hocam, bu genel bir sorun. Nokia bile bile hatalı telefonlara piyasaya sürdü.
  • vayy arkadaş teknosadanda aldım anasını satayım daha iadede almıyorlar. elimizde patladı. 190 milyona mp3 playerlı telefon almadık telefonlu mp3 player aldık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.