Şimdi Ara

Nokia C1-02 Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon Türkiye'ye daha yeni geldi. KVK ve Genpa henüz bu telefonu Türkiye'de dağıtımlarını yapmadı. Teknosa'dan aldığınız telefonunuz Dora İletişim Distibütör tarafından ülkemize ilk olarak getirilmiş. Ambalajı ve aksesuralarını eksiksiz olarak Dora İletişim'e gidip cihazın durumu anlatırsanız belki iade yaparlar ve telefonu piyasadan çekerler.
  • ses sızıntısını bir üretim 'hata' sı deyildir.
    bu yüzden değiştirebileceklerini sanmıyorum
    ses sızıntısı telefonun bir özelliğidir yani telefonun üretim şeklidir nokia stratejisidir.
    c1 01
    1203
    1280 modellerinde de bu özellik mevcut bunlar benim tecrübe ettiklerim

c1 01 ilk çıktığında hemen aldım ertesi bün hemen sattım

alaka gösteren arkadaşlara teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamann7725

sar değeri yüksek :(

yaa sorma dostum birde o var 1.27 sar değeri bu telefonu almayın a dostlar ben aldım elimde patladı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyaoğlu

vallaha bende aldığıma pişman oldum bu ses sızıntısı benim telde mi var yoksa genel bir sorunmu. teknosadan aldım bugün artık deişemeyizde:((

bence nokia 1203 ler gibi bu telefon
  • bence c2-00 beklemek lazım.bakalım nasıl bişe olacak...
  • dokunmatik ayri bir his veriyor mesaj yazmak, web'de gezmek gercekten cok ayri. heleki bu htc ise...
  • Bende daha 2 gün önce teknosadan aldım ama bu ses sızıntısını ilk konusmada farkettim ins. yazılım güncellenir bu sorunu halleder nokia ya degilse satmayı düşünüyorum bu telefonu...

Nokia dan başka telefon kullanmam diyordum ama bu son oldu bir daha nokia kullanmayacağım bu c1-02 den sonra nokia gerçekten hayal kırıklığına ugrattı 5530 daki mesaj yazımında yavaslama telefonun kendi kendine kapanıp açılması ...

Yeni bir nokia alıpta o telefondada hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti1326 -- 27 Mart 2011; 18:56:40 >
  • Bu ses sızıntısı olayı tamamen genel sorun anlaşılan. Mecburen gözler X1-00'ın gelmesini beklemek kaldı. Nisan ayına az kaldı zaten. C1-02'yle aynı fiyat zaten.
  • Tuşları çok rahat geldi sadece mesaj için 2. telefon olarak almıştım ama pişman oldum açıkçası belki bi süre daha kullanabilirim ama çok fazla kullanamam...
  • Bende bu telefonu almak istiyorum ama sanırım 1203 gibi ses sorunu var
    Şöyle düzgün ucuz ve kaliteli bir telefon çıkarmadı yaaa,

Son alan arkadaşlar var mı Nokia c1 01 hala ses sorunu var mı acaba ?
    Yoksa X1-00 bekleyelim ya da Nokia 2330 mu allalım ?
  • quote:

Yoksa X1-00 bekleyelim ya da Nokia 2330 mu allalım ?

Hocam, bence X1-00'ın çıkmasını bekleyin. Bu ay piyasaya çıkması bekleniliyor.
  • selam arkadaşlar yorumlarınızı okudum ben bu cihazı almayı düşünüyorum bulunduğum yerde kameralı cihaz kullanmak yasak ben şu an general mobile dst10 kullanıyorum aceleye geldi bunu aldım bana arttırılabilir hafızası olan mesajlaşmada sıkıntı çıkartmayacak wap desteği olan bi cihaz lazım ya bunu alcam yada x1-00 alcamda bu daha derli toplu geldi bana x1-00 tipi hoşuma gitmedi kullanma fırsatım olmadı ama 2sinden birini alacagım kullanan arkadaşlara soruyorum çogu kullanıcı olumsuz eleştirmiş ama sizin kameralı daha iyi cihaz alma imkanınız var benim yok kamerasız olması tek şart ama wap desteği olması ve arttırılabilir hafızası ben ve benim gibiler için cihazı çok cazip bi hale getiriyor ses sızıntısı dışında cihazı almamam için bi olumsuzluk varmı _?
  • Arkadaşlar N73 kullanıcısıyım şarz süresi ve arıza sorunları yüzünden ucuz yollu öğrenci işi telefon arıyorum.Bu telefon ilgimi çekti.32gb hafıza kartı desteği, 3.5mm kulaklık girişi, uzun şarz süresi çok cazip geldi.Bu telefon hepsiburada.com sitesinde 3g destekli ve 384kbps gibi yüksek hızla internet erişimi olduğu belirtiliyor.Bu özellik diğer sitelerde gözükmüyor yanlış bi bilgi mi verilmekte.Tabi bu özellikler yeterli gelmedi internet, uygulamalar, dayanıklılık gibi konularda hakkında ne düşünüyorsunuz.Konuşma sesini dışarı verme sorunu olduğu bahsedilmiş giderilebilmekte mi?Sizin farkına vardığınız hatalar yada sevmediğiniz yönleri nelerdir?Bu telefonu öneriyormusunuz?

Saygılar . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hk17 -- 26 Nisan 2011; 18:09:05 >
  • Özellikle 3G desteği hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.Eğer öyle bişi varsa hemen alırım.

Saygılar...
  • Nokia X1-00 beklediğimiz gibi bir model olmadığı için vazgeçtim almaya. Bu telefonu alıpta deneyen var mı? Kulaklıkta ses kalitesi nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 6 Haziran 2011; 13:59:15 >
  • Arkadaşlar, yarın bu telefonu almayı düşünüyorum. Aldığım zaman inceleme yapacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strazburg

Arkadaşlar, yarın bu telefonu almayı düşünüyorum. Aldığım zaman inceleme yapacam.

Telefonu aldınız mı ? Gözlemlerinizi yaparsanız sevinirim.
  • quote:

Arkadaşlar, yarın bu telefonu almayı düşünüyorum. Aldığım zaman inceleme yapacam.

• quote:

• bu modeli almayı düşünüyordum.yorumlar iç açıcı değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.