Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende kaç gündür bu telefonu araştırıyorum. Bir hafta içinde almaya karar verdim. Aslında yarın gidip almak istiyorum ama kredi kartımın gelmesini bekliyorum. Her gün daha çok sabırsızlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßæ

quote:

Orijinalden alıntı: Kogan

Telefonu uzun süredir kullananlar telefonla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştılar mı?

Telefonu şubattan beri kullanıyorum. Fiziksel olarak bir problemle karşılaşmadım. Bir tek arama sonlandığı zaman telefonun kendine gelmesi için 4-5 saniye gerekmesi benim canımı sıkıyor. Bunun dışında sorun olmadı.

Bu sorun e63te de var. Özellikle karşı taraf meşgule aldığında bu sık oluyor.
  • cihaz 475tl olmuş :) gerçekten güzel bir cihaz.Tasarım olarak incelemiştim teknosada.tasarımda fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

cihaz 475tl olmuş :) gerçekten güzel bir cihaz.Tasarım olarak incelemiştim teknosada.tasarımda fena değil

Ayriyetten tas gibi vihaz kac kez yere dustu halen super calisiyor ve cizigi yok.Benim gibi elektronik aletlere acimasiz davraniyorsaniz super bir tercih.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, kullanmadığımız zil seslerini nasıl siliyoruz..bir türlü bulamadım..bazı duvar kağıtlarını galeriden sildim ama zil seslerini silemiyorum
  • quote:

cihaz 475tl olmuş :) gerçekten güzel bir cihaz.Tasarım olarak incelemiştim teknosada.tasarımda fena değil

nerde 475 acaba acil bana lazim birazdan alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

http://www.kapiteslim.com/store/Search.aspx?srchtxt=603&cat=11116&

sitenin güvenirlik konusunda bilgim yok ama :)

• aldık cihazı electroworld den daha incelemeye fırsatım olmadı ama normal bir kullanıcı için bence android den daha iyi
  • Arkadaşlar internette film izlerken kilitleniyor. (İnternet hızım gayet iyi). Sizde de aynısı oluyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanuysaler

Arkadaşlar internette film izlerken kilitleniyor. (İnternet hızım gayet iyi). Sizde de aynısı oluyor mu acaba?

Öyle bir sorunum yok. Belki o sırada netin kopuyordur ve bağlantı kesildiğinden film yüklenmiyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

quote:

Arkadaşlar internette film izlerken kilitleniyor. (İnternet hızım gayet iyi). Sizde de aynısı oluyor mu acaba?

Öyle bir sorunum yok. Belki o sırada netin kopuyordur ve bağlantı kesildiğinden film yüklenmiyor olabilir.

Teşekkürler arkadaşım, Nokia ile görüştüm. mobil siteler vasıtası ile izlemem gerekiyormuş, yani youtube mobil den izlediğimde bir sıkıntı yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

http://www.kapiteslim.com/store/Search.aspx?srchtxt=603&cat=11116&

sitenin güvenirlik konusunda bilgim yok ama :)

Toplamda üç telefon sipariş ettim. Sorun çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonu uzun süredir kullananlar telefonla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştılar mı?

Telefonu şubattan beri kullanıyorum. Fiziksel olarak bir problemle karşılaşmadım. Bir tek arama sonlandığı zaman telefonun kendine gelmesi için 4-5 saniye gerekmesi benim canımı sıkıyor. Bunun dışında sorun olmadı.

bu 4-5 saniye olayı, arama sonrası özeti falanmı acaba?

Evet. Telefon o süre boyunca bekliyor. Tepki alamıyorum.

bunu ayarlar>arama yapma>arama>arama sonrası özet> kapalı diyerek çözülebilir sanırım.

Yukarıdaki sralama elimdeki nokia 5230 a göre bu arada

Doğru demişsin arkadaş. Onu kapatınca tam istediğim gibi tepki vermeye başladı telefon :) teşekkür ederim.

• quote:

Nokialarda internetten video izleniyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Şahsen bu telefondan hd720p videoyu youtube'tan çok akıcı bir şekilde izliyebiliyorum. Ayrıca Flv uzantılı videolarda da bir sorun çıkarmıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Şahsen bu telefondan hd720p videoyu youtube'tan çok akıcı bir şekilde izliyebiliyorum. Ayrıca Flv uzantılı videolarda da bir sorun çıkarmıyor.

Yok dostum youtube dışında html5 desteği var mı? Flash yoktur diye tahmin ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu 4-5 saniye olayı, arama sonrası özeti falanmı acaba?

Evet. Telefon o süre boyunca bekliyor. Tepki alamıyorum.

bunu ayarlar>arama yapma>arama>arama sonrası özet> kapalı diyerek çözülebilir sanırım.

Yukarıdaki sralama elimdeki nokia 5230 a göre bu arada

Doğru demişsin arkadaş. Onu kapatınca tam istediğim gibi tepki vermeye başladı telefon :) teşekkür ederim.

rica ederim (:
    bende cumartesi günü gidip aldım 603 ümü. 5230 dan sonra füze gibi geldi
    ama giriş ekranlarının hepsini kapsayacak şekilde duvar kağidi ekleyemedim bir türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mübarek insanlar bu telefonu ilk aldığımdan beri pek önemsemediğim şimdi ise beni çıldırtan bir sorun var. Bildiğiniz üzere telefon sol yandan açılıyor ve arka kapağın sol yan alt kısmı tam oturmamış gibi her dokunuşumda tık tık(tuşlu telefonmuş gibi) ses çıkarıyor. Bunun için telefonu değiştirirler mi (teli bu ayın 5'in de netten aldım) veya tamir ederler mi? Belki küçük bir sorun gibi görünebilir fakat insanı çıldırtıyor. Yanıtlayanlara saygılar...
  • 40-50 tl ucuz diye netten telefon almayın arkadaşlar...telefona dokunmadan hissetmeden tel alınmaz..
    aldığın teli herhangi bir telefoncuya götür kardeş..kapağı tekrar açıp kapatsın..belki düzelir
  • quote:

Mübarek insanlar bu telefonu ilk aldığımdan beri pek önemsemediğim şimdi ise beni çıldırtan bir sorun var. Bildiğiniz üzere telefon sol yandan açılıyor ve arka kapağın sol yan alt kısmı tam oturmamış gibi her dokunuşumda tık tık(tuşlu telefonmuş gibi) ses çıkarıyor. Bunun için telefonu değiştirirler mi (teli bu ayın 5'in de netten aldım) veya tamir ederler mi? Belki küçük bir sorun gibi görünebilir fakat insanı çıldırtıyor. Yanıtlayanlara saygılar...

Yeni kapak alıp deneyebilirsiniz eğer olmazsa garantiye verirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.