Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun içindeki yazılım güncellemeden güncelleme yapılmıyormu? ben öyle yaptım..güncelledi..
    cevap yazan arkadaşlara teşekkürler
  • parlaklığı en az düzeye getirip açık renk bir arka fon seçerseniz hem pil az gider hemde ekran karanlık olmaz. tabiki güç tasarrufu modu açık olmalı..ayrıca tuş sesleri ve gereksiz uygulamaları da kaldırmak gerek..
  • Beyler Telefon bugün itibarı ile elime ulaştı. Fotoğtaf çekimi performansı beni pek tatmin etmede video çekim de iyi iş çıkarıyor. Kp 500 kullandıktan sonra bu telefon insana çok iyi geliyor. Ve 720p 4k mb/s videoyu hiç takılmadan oynatıyor . Menüler arası geçişte hızlı daha belle fp1 güncellemesini şuan için yapmayı düşünmüyorum.

Son olarak acaba telefondaki bazı klasörlere şifre koymak istiyorum bunun için bir uygulama ya da telefonun böyle bir özelliği var mı?
  • telefon süper..alacak olanlar korkmadan alsın..mesaj yazması filan çok rahat..hem q klavye hem normal klavye var.. t9 da var. internette hiç donmuyor..
  • Telefonda WiFİ bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Bu sorundan şikayetci çok kullanıcı var. Bu sorunun çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Telefonda WiFİ bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Bu sorundan şikayetci çok kullanıcı var. Bu sorunun çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?

Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz? Ben wifi'yı çok yoğun kullanmıyorum ama kullandığımda bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Telefonda WiFİ bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Bu sorundan şikayetci çok kullanıcı var. Bu sorunun çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?

FP1'e güncellemeden önce telefon wi-fi'ye bağlı olarak göründüğü halde internetten veri alamıyordu ara sıra(sık değil). Telefonu yeniden başlatmak gerekiyordu. FP1'den sonra karşılaştığımı hatırlamıyorum. Ya düzelttiler, ya da çok seyreldi. Benim wi-fi problemim böyle.
  • quote:

@Chucky_31
    Cevapladığın için teşekkürler. Sitesinden baktım demin ama aklıma bir şey takıldı güncelleme sırasında net giderse acaba bir sorun oluyor mu?

http://betalabs.nokia.com adresinden Nokia Suite programını indirip güncelleme yapabilirsin. Önce güncelleme internetten indiriliyor. Sonra telefona kuruluyor. Güncelleme sırasında telefonu bilgisayardan ayırmayın. Net'in gitmesi değil bilgisayarın kapanması sorun olabilir. Kendi telefonumu güncellerken güncelleme bitti, telefon takıldı diye bataryayı çıkardım. Doğal olarak en kötü senaryo meydana geldi. Telefon bir daha açılması. Dead flash da işe yaramadı. Servise gönderdim ücret almadan eski haline tekrar getirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: migropi

bu telefona opera mini yüklenmiyormu..uygulama markette uyumlu telefonlar listesinde nokia yok.. ben düne kadar nokia 2610 da opera mini kullanıyordum..ama nokia 603 ten kabul etmedi...

Hem Opera Mini(son sürümü 7.0.3) hem de Opera Mobile(son sürümü 12.0.1) Nokia 603 ile uyumlu şekilde çalışıyor. Nokia Market'ten bu iki uygulamayı indirebilirsiniz. Yada telefon tarayıcısındanhttp://m.opera.com adresine girip size sunulan indirme bağlantılarını kullanarak indirme yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kogan

Telefonu uzun süredir kullananlar telefonla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştılar mı?

Telefonu şubattan beri kullanıyorum. Fiziksel olarak bir problemle karşılaşmadım. Bir tek arama sonlandığı zaman telefonun kendine gelmesi için 4-5 saniye gerekmesi benim canımı sıkıyor. Bunun dışında sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßæ

quote:

Telefonu uzun süredir kullananlar telefonla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştılar mı?

Telefonu şubattan beri kullanıyorum. Fiziksel olarak bir problemle karşılaşmadım. Bir tek arama sonlandığı zaman telefonun kendine gelmesi için 4-5 saniye gerekmesi benim canımı sıkıyor. Bunun dışında sorun olmadı.

bu 4-5 saniye olayı, arama sonrası özeti falanmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

quote:

quote:

Evet. Telefon o süre boyunca bekliyor. Tepki alamıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

quote:

quote:

Evet. Telefon o süre boyunca bekliyor. Tepki alamıyorum.

bunu ayarlar>arama yapma>arama>arama sonrası özet> kapalı diyerek çözülebilir sanırım.

Yukarıdaki sralama elimdeki nokia 5230 a göre bu arada

• FP1 güncellemesini telefonun kendi içinden, yazılım güncellemesi kısmından yaptım. Wifi sorunum şöyle: Arkadaşım ortak ağa bağlandığında benim tel netten düşüyor. Ya da sinyal çok azalıyor. Buna benzer bir sürü şikayeti olan kullanıcılar var forumlarda. Buna benzer sorunlar sizde de var mı? Ayrıca telefona uygulama yüklerken arada bir çok kasma yapıyor.

• Arkadaşlar selam, telefonu yenş aldşm ama bşr türlü ekranda yanıp sönen mesaj işaretini kaldıramadım. Mesajlara girdiğimde Oturum yok diyor. Ayrıca gelen kutusundada mesaj yok.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanuysaler

Arkadaşlar selam, telefonu yenş aldşm ama bşr türlü ekranda yanıp sönen mesaj işaretini kaldıramadım. Mesajlara girdiğimde Oturum yok diyor. Ayrıca gelen kutusundada mesaj yok.

Teşekkürler

Mesajlar>Seçenekler>Klasörleri gör>Seçenekler>SIM mesajları
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: kenanuysaler

Arkadaşlar selam, telefonu yenş aldşm ama bşr türlü ekranda yanıp sönen mesaj işaretini kaldıramadım. Mesajlara girdiğimde Oturum yok diyor. Ayrıca gelen kutusundada mesaj yok.

Teşekkürler

Mesajlar>Seçenekler>Klasörleri gör>Seçenekler>SIM mesajları

Harikasınız, Çok teşekkürler.
  • quote:

FP1 güncellemesini telefonun kendi içinden, yazılım güncellemesi kısmından yaptım. Wifi sorunum şöyle: Arkadaşım ortak ağa bağlandığında benim tel netten düşüyor. Ya da sinyal çok azalıyor. Buna benzer bir sürü şikayeti olan kullanıcılar var forumlarda. Buna benzer sorunlar sizde de var mı? Ayrıca telefona uygulama yüklerken arada bir çok kasma yapıyor.

Mağaza programı üzerinde çalışıyorlar sanırım. Bende betalabs.nokia.com'dan indirilmiş store programı var ve sorun olmadan çalışıyor.
    Wi-fi sorununu yaşamadım (FP1 yüklü)
  • 1 hafta kadar once bir update geldi(47 mb) yuklemenizi siddetle tavsiye ediyorum.Icinde microsoftun cesitli uygulamalari var.Office tarzi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.