Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yinede resmini merak ediyorum birileri fotografını koyarsa sevinirim.
  • geçenlerde 25 mblik bir güncelleme vardı onu yükledikten sonra bazı uygulamalarım bozuldu :S sosyal ağlar ve national geographic mesela.. bunları açmak istediğimde bembeyaz ekran kalıyor. bir de bulma gereci widgetini ekrana koymak istiyorum. listeden seçiyorum ekranda gölge şeklinde oluşuyor. kendisi gelmiyor neden böyle oldu? güncellemeyi kaldırabilir miyim?
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/122541/nokia-cc-1033-black-603-soft-cover.aspx

kullanan var mı? Nasıldır, kullanışlımıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Ekran gercekten kucuk 3.5 inclik iphoneun ekraniyla kiyaslamasini cektim:
     => Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <=

tuş takımlı resminide çekebilir misin acaba bide tuş takımla mesaj yazmak kolay mı
  • merhabalar, gelen elektonik postalarda 25 mb gibi bir eklenti olduğu zaman boyut yüksek olduğu için dosya indirilemedi uyarısı veriyor. Bunun değiştirilme imkanı var mı acaba? Biliyor musunuz? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var. Güncellemeleri kontrol et dedim etti yükle dedim yükledi sorun şu şimdi telefonun alttaki düğmelerinin ışığı yanıyor arada bir ekranın arka ışığı yanıp sönüyor. VE telefon son 3 saattir böyle. Güncelleme yapan biri bana yardım etsin veyahut kimin bilgisi varsa. Houston yakıtım bitiyor acilll
  • hocam bende almak istiyorum 603 ama 701 ve 603 arasında kaldım. 603 te facede falan online gözükebiliyormuyuz yani facebook uygulaması twitter uygulaması falan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pskology

hocam bende almak istiyorum 603 ama 701 ve 603 arasında kaldım. 603 te facede falan online gözükebiliyormuyuz yani facebook uygulaması twitter uygulaması falan varmı

Gravity ve fMobi var. İkisi arasından ise 701
  • blackberry & iphone veya android cihazlardaki gibi uygulamaları yok yani :)
  • arkadaşlar bu telefona iş bankasının işcep uygulaması yüklenebiliyor mu?
    İşbankasının sitesinde göremedim 603 ü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

arkadaşlar bu telefona iş bankasının işcep uygulaması yüklenebiliyor mu?

Magazada yok.Ama internette symbian versiyonu gorduyseniz yukleyebilirsiniz.Buyuk ihtimal symbian uygulamasi yoktur iscep'in.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Magazada yok.Ama internette symbian versiyonu gorduyseniz yukleyebilirsiniz.Buyuk ihtimal symbian uygulamasi yoktur iscep'in.

şu anda nokia 5230 kullanıyorum. Bu telefonumda bu uygulama var. Ama bundaki s60 ile belle arasında yazılımsal bir fark varmı bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

şu anda nokia 5230 kullanıyorum. Bu telefonumda bu uygulama var. Ama bundaki s60 ile belle arasında yazılımsal bir fark varmı bilmiyorum.

Internette bulabilirsiniz.Ama garanti veremem.

• Bence telefonu elinize almadan karar vermeyin videolarda biraz farklı çıkıyo çünkü.Ben elime aldım telefon çok daha büyük ve hoş.Ben de bu hafta sonu alıcam.Bu arada Gold'da 538 Tl Vatan indirimini beklemek istemeyenler için
    http://www.gold.com.tr/U121998/Nokia-603-White-Cep-Telefonu
  • Bimeks' te 533 e düştü
  • Arkadaslar uygulama yada oyun konusunda sıkıntı cekıyor musunuz?cıhaz donanım olarak gayet ıyı ama yıne de androıd mı tercıh etmelıyım sızce sız kullanıcıların yorumu nedır?

• arkadaşlar bu telefonda arka kameradan görüntülü konuşma yapılabilyor mu?
    beyazı eşim için düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betta_54

Arkadaslar uygulama yada oyun konusunda sıkıntı cekıyor musunuz?cıhaz donanım olarak gayet ıyı ama yıne de androıd mı tercıh etmelıyım sızce sız kullanıcıların yorumu nedır?

Androidi her halukarda seçmelisiniz
  • Ayrıca arkadaşlar bilgilendirme yapayım Nokia 603'lerde normal tuş takımı vardır. Mesaj yazarken klasik, alışık olduğunuz düzen. Yani
    1-2-3
    4-5-6
    7-8-9
    *-0-#

Mesaj bölümünde ister klavye, ister normal tuş takımı, isterseniz büyük ekran klavyesini(yan yatırınca çıkan) seçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdara

Ayrıca arkadaşlar bilgilendirme yapayım Nokia 603'lerde normal tuş takımı vardır. Mesaj yazarken klasik, alışık olduğunuz düzen. Yani
    1-2-3
    4-5-6
    7-8-9
    *-0-#

Mesaj bölümünde ister klavye, ister normal tuş takımı, isterseniz büyük ekran klavyesini(yan yatırınca çıkan) seçebilirsiniz.

bu telefonda arka kameradan görüntülü konuşma yapılabilyor mu?
    beyazı eşim için düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.