Bildirim
nokia 603 aldım donma sorunu :(

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
fp1 güncellemesini yapınız.Olmadı cihaza format atınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: forward 1905
daha dün aldım özelikleri fazla olan guzel bır telefon ama bazen donuyor ve kapatıp açmak zorunda kalıyorum bu sizdede oluyormu ? bugünde internetteyken dondu ve teli kapattım açtım gerçekten çok sinirliyim şimdi ben boşunamı para verdım bu tele
Kardes o yeni alinan .okia telefonlarinda hep olur1 HAFTAya kalmaz gecer he birde bende almayi dusunuyorumda kullandikca yorumlarini yazqrmisin
[;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdox229
quote:
Orijinalden alıntı: forward 1905
daha dün aldım özelikleri fazla olan guzel bır telefon ama bazen donuyor ve kapatıp açmak zorunda kalıyorum bu sizdede oluyormu ? bugünde internetteyken dondu ve teli kapattım açtım gerçekten çok sinirliyim şimdi ben boşunamı para verdım bu tele
Kardes o yeni alinan .okia telefonlarinda hep olur1 HAFTAya kalmaz gecer he birde bende almayi dusunuyorumda kullandikca yorumlarini yazqrmisin
[;)
bence al çok özeliki olan bi tel kamerasıda super nette gezerken çarkı dınlryıp srkme bıle acabılıosun yanı ipohone nın nokıa versıyonu dıebılırız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
KAmerasında odaklama bile yok bir de iyi çekiyor diyorsunuz. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen. -
Odaklama ile iyi çekmesi farklı şeyler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kulllanıyorum 603 almayın berbat bi elefon çöp diyebiliriz sürekli donar bazen açılmaz flash atarak açabiliyosunuz garanti deseniz o ayrı berbat gönderseniz telefonu 1 2 ay yok telefon nokia berbat kısaca kardeş. -
Nokia alan kaldımı ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Ben geçen hafta Lumia 930 aldım. Acil satıyorum. Siyahtır tek nokta çizik bile yok. Kutusu faturası herşeyiyle duruyor. Hepsiburada dan aldım. Toplam 3 gün kullanılmadı.
fiyat: 1650 TL
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X