Şimdi Ara

nokia 603 aldım donma sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha dün aldım özelikleri fazla olan guzel bır telefon ama bazen donuyor ve kapatıp açmak zorunda kalıyorum bu sizdede oluyormu ? bugünde internetteyken dondu ve teli kapattım açtım gerçekten çok sinirliyim şimdi ben boşunamı para verdım bu tele

• fp1 güncellemesini yapınız.Olmadı cihaza format atınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

daha dün aldım özelikleri fazla olan guzel bır telefon ama bazen donuyor ve kapatıp açmak zorunda kalıyorum bu sizdede oluyormu ? bugünde internetteyken dondu ve teli kapattım açtım gerçekten çok sinirliyim şimdi ben boşunamı para verdım bu tele

Kardes o yeni alinan .okia telefonlarinda hep olur1 HAFTAya kalmaz gecer he birde bende almayi dusunuyorumda kullandikca yorumlarini yazqrmisin
    [;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdox229

quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

daha dün aldım özelikleri fazla olan guzel bır telefon ama bazen donuyor ve kapatıp açmak zorunda kalıyorum bu sizdede oluyormu ? bugünde internetteyken dondu ve teli kapattım açtım gerçekten çok sinirliyim şimdi ben boşunamı para verdım bu tele

Kardes o yeni alinan .okia telefonlarinda hep olur1 HAFTAya kalmaz gecer he birde bende almayi dusunuyorumda kullandikca yorumlarini yazqrmisin
    [;)

bence al çok özeliki olan bi tel kamerasıda super nette gezerken çarkı dınlryıp srkme bıle acabılıosun yanı ipohone nın nokıa versıyonu dıebılırız

• KAmerasında odaklama bile yok bir de iyi çekiyor diyorsunuz. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.
  • Odaklama ile iyi çekmesi farklı şeyler.

• ben kulllanıyorum 603 almayın berbat bi elefon çöp diyebiliriz sürekli donar bazen açılmaz flash atarak açabiliyosunuz garanti deseniz o ayrı berbat gönderseniz telefonu 1 2 ay yok telefon nokia berbat kısaca kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nokia alan kaldımı ya

• Arkadaşlar Ben geçen hafta Lumia 930 aldım. Acil satıyorum. Siyahtır tek nokta çizik bile yok. Kutusu faturası herşeyiyle duruyor. Hepsiburada dan aldım. Toplam 3 gün kullanılmadı.

fiyat: 1650 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.