Şimdi Ara

Nokia 5800i Almak İstiyorum Lakin.... ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar. Kendime yeni bir cep telefonu almak istiyorum. Gittigidiyor'da dolaşırken bu telefonu gördüm. Üretici Anova diye geçiyor lakin marka orjinal Nokia. Konuyu inceleyen arkadaşlar önerilerini paylaşırlarsa sevinirim. Çin malı gibi birşey mi yoksa konuda da denildiği gibi tanıtım amaçlı olduğundan dolayı mı indirim de?

Anova Nokia 5800i :http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-5800I-5-0MP-KAMERA-3G-INTERNET-WIRELLES-32_W0QQidZZ30752349

• bu telefon çin malı böyle bir model yok boşuna bakma
  • tanıtım amaçli indirim miş millet nereden kazıklayacam diye uğraşıp duruyo inanmayın gittigidiyor ucuz çin malı ürünlerin ve sahtekar adamların yeri..
  • oha yaaaa :)))

(çünkü bu üründe multi-touch capacitive ekran kulanılmiştir (iphone ekranı)

1:ANOVA 5800İ XPRESMUSİC'de 5,0MP KAMERA VARDIR
  • şikayet edelim böylelerini.adam resmen dolandırıcı.resimdeki gerçek 5800,kargoyla gelecek olan ucube kimbilir nasıl bişey.
  • %100 olumsuz yorumlarınızdan dolayı almaktan vazgeçtim
    483TL orjinal 5800 almaya karar verdim. Teşekkürler
  • 1:NOKİA 5800 XPRESSMUSİC'de 3,2 M.P KAMERA VARDIR
    1:ANOVA 5800İ XPRESMUSİC'de 5,0MP KAMERA VARDIR
    2:NOKİA 5800 XPRESSMUSİC'de TELEVİZYON YOKTUR
    2:ANOVA 5800İ XPRESMUSİC'de TELEVİZYON VARDIR
    3:NOKİA 5800 XPRESSMUSİC'de TEK HAT ÖZELLİĞİ VARDIR
    3:ANOVA 5800İ XPRESMUSİC'de ÇİFT HAT ÖZELLİĞİ VARDIR

BU ÜRÜN DUBAİ ,SİNGAPUR, KORE, GİBİ ÜLKELER İÇİN ÜRETİLMİŞTİR ANCAK YMZ ELEKTRONİK UZUN UGRAŞLAR SONUCU ÜRÜNÜ TÜRKİYEYE GETİREREK BİR İLK DAHA YAPMİŞTİR.
    TÜRKİYE GETİRDİĞİMİZ GİBİ ÜZERİNEDE NOKİA 5800İ XPRESSMUSİC YAZDIRMİŞTİR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çakma gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Çakma gibi geldi bana

Ne gibisi yahu çakma zaten
  • Belki orjinalinden daha iyidir.Orjinali bende var.Sorunları beni çileden çıkarttı..:)
  • Ben satıcıya mesaj attım. Utanmıyormusunuz milleti kandırmaya dedim. 5800'ı anlamlı kılan en büyük şey işletim sistemi olması. Yani GPS için en az 5-6 alternatif program kullanabilirsiniz. Aynı donanımı bile koysalar bunlarda java bile kolay kolay olmuyor. Göz göre göre yalan söylüyorlar millete. Tek fark kameraymış.
  • Bunlara kananlar varmıdır hem orjinalinden çok çok ii özelliklere sahip hemde orjinalinin yarı fiyatı..
     Nokia 5800i Almak İstiyorum Lakin.... ?
    Yazılanlar Laf torbası başka bişe değil çakma 5800 inceleyin bomboş kara kutu gibi bişe merak etmeyin kapınıza gelicek olan aynı cihaz olucak..

Video
    http://v.youku.com/v_show/id_XNjE5MTE1MTY=.html

Sahte taklit cihazlardan uzak durun..

• Ne adamlar var ya,multi touch capacitive ekranmışKamerasıda en fazla VGA'dır.Sahtekarlığın bu kadarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 25 Eylül 2010; 2:43:00 >
  • SORU 3:ADRESİNİZİ VERİRSENİZ GELİP ÜRÜNÜ ELDEN ALMAK İSTERİZ ,YADA KAPIDE ÖDEME SİSTEMİNİZ VARMI
    TELEFON NUMARANIZI VERİN SİZDEN SORMAK İSTEDİKLERİMİZ VAR, MSN ADRESİNİZİ VERİNİZ v.b SORULAR İÇİN
    CEVAP3:ADRES VERMEMİZ YASAKTIR SADECE VE SADECEwww.gittigidiyor.com ÜZERİNDEN SATİŞİMİZ VARDIR
    TELEFON NUMARASI VERMEMİZ YASAKTIR ,MSN ADRESİ VERMEMİZ YASAKTIR
    ANCAK ÜRÜNÜ TESLİM ALDIKTAN SONRA ZATEN KARGO ADRESİMİZ VE İLETİŞİM BİLGİMİZ VARDIR GARANTİ BELGEMİZDE..(telefon numarası msn adresi adres hepsi var garanti belgesinde)

Şu yazıdan da anlaşılıyor ne halt oldukları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vBulletin

%100 olumsuz yorumlarınızdan dolayı almaktan vazgeçtim

450 ye kipa dan al, ben kipadan aldım 450 tl ye..
  • Ekran orjinalin aynısı diyor hatta daha iyi iphone ekranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 25 Eylül 2010; 18:33:41 >
  • vazgeç daha ilk özelliği bile fail nokia daha hiç çift hat kullanmadı

ayrıca adam gözü kapalı sallamış herhalde iphone ekranı, çift hat, wireless b/g (son sürüm), sallayın tv kanalları değişsin...
  • Paralel x6 8 gb alın 500 600 arası
  • yuh ya hakkaten ne insanlar war.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick_192

quote:

Orijinalden alıntı: vBulletin

%100 olumsuz yorumlarınızdan dolayı almaktan vazgeçtim

450 ye kipa dan al, ben kipadan aldım 450 tl ye..

Nakit sıkıntısından dolayı kapıdan peşin alamıyorum. Mecbur netten kredi kartı ile taksitle alcam...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.