Şimdi Ara

Nokia 5800 yüzmeyi bilmiyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen telefonumla havuza atladım cıkardım calısmıyordu otelde oldugumdan pirince falanda koyamadım güneşe bıraktım sımdı eve geldım pirinçe koydum bı yararı olcagını dusunmuyorudma garantı dısıdır artık sanarsamda yollasam acaba 100 tlye falan yaparlarmı?

• Swimming 1.0 s60v5 i yükleseydin dostum öyle girseydin denize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Swimming 1.0 s60v5 i yükleseydin dostum öyle girseydin denize

Çok güldüm ya
  • Gercekten o programı ekliyip yapsan denizde girsen birsey olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangisiacaba

Gercekten o programı ekliyip yapsan denizde girsen birsey olur mu

Şakamısın? arkadaşlar ciddi cevaplar lütfen
  • Gecmis olsun. Alacaklari para hasara bağlı.
  • pirinçte an az 3 gün tut deniz olmaması şansını artırıyor biraz. inşallah çalışır, çalışmazsa servise vermeye değmez bence ama o da belli olmaz belki düşük bi ücret çıkar. geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Swimming 1.0 s60v5 i yükleseydin dostum öyle girseydin denize

Amma güldüm ha.
  • android'li bir samsung almak için vesile olmuş işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

android'li bir samsung almak için vesile olmuş işte..

htc alsın
  • son 2 haftada okuduğum 3.ncü 5800Xm vakası bu . ya deniz ya da havuz. size Xperia Active lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

pirinçte an az 3 gün tut deniz olmaması şansını artırıyor biraz. inşallah çalışır, çalışmazsa servise vermeye değmez bence ama o da belli olmaz belki düşük bi ücret çıkar. geçmiş olsun.

Bence zamanı geçtı ama yinede koydum cunku havuza düşeni 6 gün oldu oteldeydım o zaman koymamaıstım bakalım inş çalışır.Çalışmassada gene para biriktircez
  • bende aynı şekilde havuza daldım. anakart değişmesi gerekiyor. 250 tlcik :) masrafı var yetkili servise verirsen alcağın cevap bu :).telefondan ümidi kes yeni ne alcağını düşün benim gibi :). ha bide sigorta yaptır aynısı başına gelirse sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gilth

bende aynı şekilde havuza daldım. anakart değişmesi gerekiyor. 250 tlcik :) masrafı var yetkili servise verirsen alcağın cevap bu :).telefondan ümidi kes yeni ne alcağını düşün benim gibi :). ha bide sigorta yaptır aynısı başına gelirse sorun olmaz

Sigorta fiyatlarıı ne kadardıır ki?Da lise 2 deyim harçlığımı sigortaya yatırmak istemem :) para biriktiricem bakalıım ne alabilirim önerceginiz telefon varmıı gene 5800 mı alsam dedim bilmiyorm.Ben yinede yollıım servise bakalm nolcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scofield1 -- 23 Temmuz 2011; 0:23:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1
    Sigorta fiyatlarıı ne kadardıır ki?Da lise 2 deyim harçlığımı sigortaya yatırmak istemem :) para biriktiricem bakalıım ne alabilirim önerceginiz telefon varmıı gene 5800 mı alsam dedim bilmiyorm.Ben yinede yollıım servise bakalm nolcak

sigorta 30-40 lira arası. bende yolladım servise iade geldi başka bir servise bir daha yolladım, inat etmekte fayda var.servis ortalama 2 hafta sürüyor. hiç birşey yapmadan geri yolluyorlar. ama benim gibi sende dene şansını. genpa kvk ve diğer teknik servislere sırasıyla verirsin yapılana kadar.ben böyle yapıyorum :)
  • o telefon cebe sığmıyor ya

• XPERİA ACTİVVE al bencede su için mükemel bir telefondur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

XPERİA ACTİVVE al bencede su için mükemel bir telefondur

Güzel telefonda fiyatı 792 tl sanırsam baktım bı kaç yerde 33 tl ayda satılıyor kredi kartım olsa alırdım ergen olmanın zararıacaba uygulama acısından nasıl oyun falan nokia 5800 oyun acısından gerçekten güzeldi angrybirds falan ovi birde ericsonda bu tür şeyler nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scofield1 -- 23 Temmuz 2011; 17:33:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

XPERİA ACTİVVE al bencede su için mükemel bir telefondur

Güzel telefonda fiyatı 792 tl sanırsam baktım bı kaç yerde 33 tl ayda satılıyor kredi kartım olsa alırdım ergen olmanın zararıacaba uygulama acısından nasıl oyun falan nokia 5800 oyun acısından gerçekten güzeldi angrybirds falan ovi birde ericsonda bu tür şeyler nasıl?

bin basar :D

• SE Xperia Active
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.