Şimdi Ara

Nokia 5800 V60.0.003 Versiyon İndir!...Türkçe olarak kullanabilme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
20.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar forumda daha önceden verildimi bilmiyorum ama eminim birçok arkadaşım bu versiyonu indirmek istiyordur.Versiyonu bir rus sitesinden indirdim.İçerisinde Türkçe dil seçenegi yok.İngilizce,Rusça ve birkaç dil var.

İndirmek isteyenler için adres

Arkadaşlar bu verdiğim linkteki versiyonu kurdugunuz zaman dili ingilizce seçiyorsunuz mecburen.Bunu TÜRKÇE yapabilirsiniz.

Openstar arkadaşımızın açtıgı MoonLight Professional Edition [C6v40 5800 CFW] (23/10/2011)v1.1 Yayında konunun 3. sayfasında vermiş oldugu yerdeki linkten indirecekleri dosyaları kurdukları zaman telefonu TÜRKÇE olarak kullanabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklaw42 -- 29 Ekim 2011; 0:54:49 >

• teşekkürler hemde cok

Openstar arkadaşımızın açtıgı MoonLight Professional Edition [C6v40 5800 CFW] (23/10/2011)v1.1 Yayında konunun 3. sayfasında vermiş oldugu yerdeki linkten indirecekleri dosyaları kurdukları zaman telefonu TÜRKÇE olarak kullanabiliyorsunuz.

Buradan Openstar arkadaşımıza ne kadar teşekkür etsem azdır.Ellerine sağlık kardeşim.

Orijinalden alıntı: darklaw42

Arkadaşlar bu verdiğim linkteki versiyonu kurdugunuz zaman dili ingilizce seçiyorsunuz mecburen.Bunu TÜRKÇE yapabilirsiniz.

Buradan Openstar arkadaşımıza ne kadar teşekkür etsem azdır.Ellerine sağlık kardeşim.

Ben teşekkür ederim. Yanlız benim ilk ve üçüncü sayfayada eklediğim, MoonLight yazılımının v60 için olanı, v52nin v60'a uyarlanmış halidir.
    Orjinalde v52 olan rofs dosyası ile yukarda verilen linkteki core ve uda dosyaları kullanılarak v60 üzerine kurulum yapılmasıdır.
    Yani v60'a v52nin rofs'unu yüklemiş olursunuz. yazılım v52 gözükür ama aslında kullanılan core'dan dolayı v60dır.
    Umarım anlatabildim. c6v41 & v60 üzerien kurulu Moonlight için çalışıyorum yakında onuda yayınlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 28 Ekim 2011; 0:17:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: darklaw42

Ben teşekkür ederim. Yanlız benim ilk ve üçüncü sayfayada eklediğim, MoonLight yazılımının v60 için olanı, v52nin v60'a uyarlanmış halidir.
    Orjinalde v52 olan rofs dosyası ile yukarda verilen linkteki core ve uda dosyaları kullanılarak v60 üzerine kurulum yapılmasıdır.
    Yani v60'a v52nin rofs'unu yüklemiş olursunuz. yazılım v52 gözükür ama aslında kullanılan core'dan dolayı v60dır.
    Umarım anlatabildim. c6v41 & v60 üzerien kurulu Moonlight için çalışıyorum yakında onuda yayınlarım.

Telefonumu şu an için çok sağlıklı bir şekilde kullanıyorum arkadaşım.Ayrıca senin ve NomadCRY arkadaşımızın yeni çalışmalarını v60 üzerine kurulu olanları sabırsızlıkla bekliyorum.Yapan elleriniz dert görmesin ikinizinde.

• başlığa türkçe yazıyorsun açıklamaya türkçe yok diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

başlığa türkçe yazıyorsun açıklamaya türkçe yok diyorsun

Aynen katılıyorum... Başlığın değiştirilmesi gerekiyor. Türkçe yapılabilir gibi bir başlık koyabilirsin. Bu hali ile tamamen yanıltıcı içerik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karikaturizma -- 28 Ekim 2011; 12:27:00 >
  • kardeş verdiğin linki indirdim . yalnız pcye indirdim. bu dosya .exe bunu telefona kuramıyoruz ki. pcye kurdım prog.files a kurdu ordaki dosyaları mı telefona atcaz napcaz anmadım ki .s bi yardımcı olsan .s
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.