Şimdi Ara

nokia 5800 acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb ben bugun nokia 5800 aldım kutuyu açtığımda kutunun içinde beyaz toza benzer şeyler vardı, toz gibi bişey işte, kullanma klavuzunun içinde kapakta falan toz vardı, sizce normal mi bu, 5800 alan varsa böyle bir sorunla karşılaştı mı, yada buna sorun diyebilir miyiz? kutu jelatinliydi satıcı gözümün önünde açtı ve kvk garantili acil yardım edlin lutfen

112'Yi Aramayı Denedinizmi

NEYSE BU KADAR ŞAKA KUKA YETER ÇALIŞIYOMU O ZAMAN SORUN YOK . . .
    || Cooler Master CM690 Full Modding || Cooler Master 650W PSU PLUS 80 || MSİ P67A GD55 B3 || İNTEL i7 2600K 3.4Ghz || ASUS AMD Radeon HD6970 GDDR5 256BİT 2GB || Kingston Hyperx DDR3 1333Mhz CL7 4*4 8GB || Western Digital 7200Rpm SATA 3 640GB || Pioneer Double Layer DVD 24x SATA || Zalman ZM MFC3 Multi Fan Controller || XIGMATEK Balder CPU Cooler || XIGMATEK Blue Led 120MM 7' || XIGMATEK Red Led 120MM 1' || Western Digital My Book 1TB || Samsung 2230N 21.5 Full HD || Microsoft Wireless Desktop 1000 || Logitech F710 Wireless Gamepad || Logitech Z5500 5.1 505W Rms Dolby Digital DTS THX || Sony Ericsson W810i WALKMAN Full Modding ||
  • Toz varsa bence hemen geri iade et. Kutu içeriğinde toz yoktu bu yanlış gelmiş de.

Olmazsa aldığınız yere götürün.Büyük ihtimalle kullanılmıştır.Değiştirmeleri gerekir

• kapakta derken arka kapağın oldugu poşeti kastetmiştim, valla anlamadım jelatinli kutuda tozun ne işi var, ama tam toz değil, değişik bişey, tane tane toz taneciği gibi,
    bundan başka bi sorun daha çıktı gerçi sorun mu tam bilmiyorum ama nokia 5800 da uygulamalar bolumunden dosya yönetimine ordan da hafıza kartına girdiğimde autorun inf dosyası gorunuyor, tel daha yeni aldım bu dosyanın olması normal mi, sizde de aldığınızda varmıydı, daha hiç dosya atmadım nasıl oluyor da autorun inf diye bir dosya gorunuyor?? ve benim bildiğim o virus dosyası.

ayrıca autorun inf dosyasının oluşturulma tarihi ve saati 1.11.2009 22.36 olarak görünüyor. lütfen acil cevap verin sizin de hafıza kartına girdiğinizde böyle bir dosya görünüyor mu

Orijinalden alıntı: sofistike00

kapakta derken arka kapağın oldugu poşeti kastetmiştim, valla anlamadım jelatinli kutuda tozun ne işi var, ama tam toz değil, değişik bişey, tane tane toz taneciği gibi,
    bundan başka bi sorun daha çıktı gerçi sorun mu tam bilmiyorum ama nokia 5800 da uygulamalar bolumunden dosya yönetimine ordan da hafıza kartına girdiğimde autorun inf dosyası gorunuyor, tel daha yeni aldım bu dosyanın olması normal mi, sizde de aldığınızda varmıydı, daha hiç dosya atmadım nasıl oluyor da autorun inf diye bir dosya gorunuyor?? ve benim bildiğim o virus dosyası.

ayrıca autorun inf dosyasının oluşturulma tarihi ve saati 1.11.2009 22.36 olarak görünüyor. lütfen acil cevap verin sizin de hafıza kartına girdiğinizde böyle bir dosya görünüyor mu

Bişi Olmaz Kardeşim Telde Sorun Yoksa Kullan.HAYIRLI OLSUN...
    || Cooler Master CM690 Full Modding || Cooler Master 650W PSU PLUS 80 || MSİ P67A GD55 B3 || İNTEL i7 2600K 3.4Ghz || ASUS AMD Radeon HD6970 GDDR5 256BİT 2GB || Kingston Hyperx DDR3 1333Mhz CL7 4*4 8GB || Western Digital 7200Rpm SATA 3 640GB || Pioneer Double Layer DVD 24x SATA || Zalman ZM MFC3 Multi Fan Controller || XIGMATEK Balder CPU Cooler || XIGMATEK Blue Led 120MM 7' || XIGMATEK Red Led 120MM 1' || Western Digital My Book 1TB || Samsung 2230N 21.5 Full HD || Microsoft Wireless Desktop 1000 || Logitech F710 Wireless Gamepad || Logitech Z5500 5.1 505W Rms Dolby Digital DTS THX || Sony Ericsson W810i WALKMAN Full Modding ||

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone yardım
    19 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha değiştirmezler zaten 3 gün olcak
  • quote:

kapakta derken arka kapağın oldugu poşeti kastetmiştim, valla anlamadım jelatinli kutuda tozun ne işi var, ama tam toz değil, değişik bişey, tane tane toz taneciği gibi,

autorun.inf var her XM de hatta ne işe yaradığını söyleyeyim telefonun içindeki ovi suit programını tıpkı bir cd gibi otamatik yüklemeye yarıyor zaten adı üstünde otomatik çalıştır

• bence bısı olmaz ne olcak o dedıgı dosya genelde hafıza kartını bılgısayara feln takınca otomatık atıyo karta boyle seylere takılmamak lazım bence
  • ya naftalini diyorsun. birşey olmaz.

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

bence bısı olmaz ne olcak o dedıgı dosya genelde hafıza kartını bılgısayara feln takınca otomatık atıyo karta boyle seylere takılmamak lazım bence

bilgisayara takınca diyosun da ben bilgisayara hiç takmadımki daha:S zaten dosyanın oluşturma tarihi çok eski yani ilk aldıgımda vardı, ben virüs olma ihtimaline karşı sorayım dedim, o bildiğimiz autorun inf virüsü değil sanırım bende öle düşünüyodum da yinede sorayım dedim, artık satıcılara şuna buna güven kalmadı, tutup kullanılmış tel verebilirler, zaten sağda solda gördüğüm üçkağıtçılıklardan sonra iyice paranoyak oldum pimpirikli oldum anasını satim

• quote:

Orijinalden alıntı: DoodLez_06

ya naftalini diyorsun. birşey olmaz.

hacım ne naftalini telin kutusunda ne işi olur ki, hem o kadar beyaz değild,, gerçi telde pek bi sorun yok, sadece telin sol yan tarafına bastırdıkça gıcır gıcır ses geliyor kapak pek oturmamış yerine sanırım,ama görünürde bakınca bi açıklık görünmüyor, sağ yan tarafında böyle bi sorun yok, sanırım bu da pek takılacak bi durum değil? yoksa yanılıyor muyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistike00 -- 16 Mart 2011; 21:23:58 >

quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

bence bısı olmaz ne olcak o dedıgı dosya genelde hafıza kartını bılgısayara feln takınca otomatık atıyo karta boyle seylere takılmamak lazım bence

bilgisayara takınca diyosun da ben bilgisayara hiç takmadımki daha:S zaten dosyanın oluşturma tarihi çok eski yani ilk aldıgımda vardı, ben virüs olma ihtimaline karşı sorayım dedim, o bildiğimiz autorun inf virüsü değil sanırım bende öle düşünüyodum da yinede sorayım dedim, artık satıcılara şuna buna güven kalmadı, tutup kullanılmış tel verebilirler, zaten sağda solda gördüğüm üçkağıtçılıklardan sonra iyice paranoyak oldum pimpirikli oldum anasını satim

sanırım yazdıklarımı görmedin tüm 5800 larda var hatta oluşturma zamanı saatine kadar aynı

• Beyler dağılın kutudan beyaz toz çıkmış narkotik polis gelirse hepimizi götürür :-D
  • YÖNETİM BURDA BÖYLE MESAJLARA NASIL İZİN VERİYOR YA

KONU DIŞI OLSA NEYSE DİCEM YA ADAMLA HERKES TA......K GEÇMİŞ
    HOCAM BEN OLSAM GÖTÜRÜDÜM TELFONU

• Götür telefonu aldığın yere ..

Mesaj sayısı kasmak için konu açmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

Götür telefonu aldığın yere ..

Mesaj sayısı kasmak için konu açmayın

Aynen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.