Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkesin ses kalite anlayışı farklıdır ve bende bazı arkadaşlar gibi az bas çok tizden hoşlanmam denge iidir benim için ve sesin yüksek olması (tabi çakma sonylerdekilerden de bahsetmiyorum) şimdi bana w880 mi 5310 mu daha yüksek ve dengeli bi ses veriyo söleyebilirmi? yani bas dincede sölenenler anlaşılcak şekilde olmasın denge mesela w880i de kulakiçi kulaklık var o dışarıyı duymamızı engelliyomu engelliosa ve 5310 daki bas tiz denge sorunu yoksa..
  • Bende güncelleştirdim en son sürüme. İlk dikkatimi çeken yenilik dış sesin artışında oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

Latest available software for Nokia 5310 XpressMusic, product code 0548081
    Version: 05.81

Compare numbers

nsu da eklemıs

Burada yazan product code kırmızı 5310 için mi ?
    Nss programı ile kodu değiştirip tekrar versiyon yüklemeye çalıştığımda türkçe olacak değil mi?

Son bi soru daha; :) bu product code'u her versiyon yükselltiğimizde değiştirecez mi?

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinity1907

arkadaşlar herkesin ses kalite anlayışı farklıdır ve bende bazı arkadaşlar gibi az bas çok tizden hoşlanmam denge iidir benim için ve sesin yüksek olması (tabi çakma sonylerdekilerden de bahsetmiyorum) şimdi bana w880 mi 5310 mu daha yüksek ve dengeli bi ses veriyo söleyebilirmi? yani bas dincede sölenenler anlaşılcak şekilde olmasın denge mesela w880i de kulakiçi kulaklık var o dışarıyı duymamızı engelliyomu engelliosa ve 5310 daki bas tiz denge sorunu yoksa..

Kısa bir süre de olsa W880 kullandım müzik açısından 5310 ile kıyaslarsan evet baslar daha başarılı. Birebir karşılaştırma fırsatım olmadı ama sanırım 5310 da kulaklık sesi biraz daha fazla. Tabiki çok sesle kaliteli ses farklı şeyler ama telefonun diğer özelliklerini daha fazla kullandığımızı düşünürsek 5310 bu konuda daha başarılı. S40 arayüzü çok işlevsel. SE hala aynı arayüzü farklı temalar kullanarak çıkarıyor. Bir an önce değiştirmesi şart oldu artık. Bunlara ek olarak W880 de radyo da yok tuşlar çok kullanışsız ve 3,5 mm jack girişi bulunmuyor. Sadece müzikçaları kıyaslayalım diyorsan 5310 daha yüksek W880 daha dengeli (bas ve tiz açısından) ses veriyor. Kulakiçi kulaklıklar dışarıyla ilişkiyi tamamen kesiyor. Buda bütün sesleri daha iyi duymaya yardımcı oluyor. Ben 5310 kulaklıklarını kutudan bile çıkarmadım çünkü Nokianın bu konuda ne kadar başarısız olduğunu biliyorum. Tercihin 5310 olursa birde kulaklık alman gerekecek creative ep630 bu konuda seni tatmin edebilir. Ayrıca kulakiçi kulaklıklarda bas ciddi derecede artıyor. Bu da benim 5310 ile olan bas problemimi azda olsa gideriyor

Son tercih tabiki kullanıcıya ait artıları ve eksileri iyice araştırıp kendine en uygun telefonu bulman lazım. Ben tek alırken donanımhaberden fazlasıyla faydalanıyorum. Gerçekten işe yarıyor. Tek sorun herkesin zevkinin aynı olmaması. O yüzden şu telefon harikadır onu al diyemem.

Bir de arkadaşlar yeni versiyondan sonra az ışıklı veya karanlık ortamda resim çekerken ekranın ortasında 3-4 tane kırmızı nokta beliriyor. Bu sorun diğer 5310 kullanan arkadaşlarda da varmı. Daha önemlisi bu sorunu çözebilen varmı

• şimdi söle bişi de war ben baya uzun bi süre sony e. kullandım onun için bana ses çıkısı 5310 nun daha dengelı gibi geliyoo tabi herkezin müzik anlasıyı farklı

camerada karanlık ortamda ekranda aynı sorun bendede var başta ölü pixel dedim ama resmi çektinten sonra ekrandan baktıgımda

ölü pixel olmadıgını anladım daha sonra java ekran testi programıyla baktım ekran saglam

su bi kesin sony malzeme kalitesini kesinlikle nokiadan önde tutuyor

valla turkıye procut mu bilmiyorum ama benım telefonda pararlel ithalat bence ona pek guvenme

benım telın arkasından baktım

• quote:

şimdi söle bişi de war ben baya uzun bi süre sony e. kullandım onun için bana ses çıkısı 5310 nun daha dengelı gibi geliyoo tabi herkezin müzik anlasıyı farklı

camerada karanlık ortamda ekranda aynı sorun bendede var başta ölü pixel dedim ama resmi çektinten sonra ekrandan baktıgımda

ölü pixel olmadıgını anladım daha sonra java ekran testi programıyla baktım ekran saglam

valla turkıye procut mu bilmiyorum ama benım telefonda pararlel ithalat bence ona pek guvenme

Dostum benim ekranda da bir sorun yok ama o kırmızı noktalar nerden çıkıyo anlamış değilim. Eğer kullanan herkeste bu sorun varsa büyük ihtimalle versiyonla alakalı. bende eski versiyon yüklüyken de bu noktalar oluşuyordu ekranda. Zaten çekimleri çok kötü bide bu noktalar iyice soğutuyo insanı kameradan. Ayrıca bende video çekimlerinde takılma oluyor ve bu takılmalar izlerkende aynı şekilde görünüyor. Sizlerde de bu sorun varmı? Nokia bu versiyonu çıkarırken en çok şikayet gelen kameraya hiç el atmamış bu çok anlamsız

• quote:

Orjinalden alıntı: oralet82

quote:

şimdi söle bişi de war ben baya uzun bi süre sony e. kullandım onun için bana ses çıkısı 5310 nun daha dengelı gibi geliyoo tabi herkezin müzik anlasıyı farklı

Dostum benim ekranda da bir sorun yok ama o kırmızı noktalar nerden çıkıyo anlamış değilim. Eğer kullanan herkeste bu sorun varsa büyük ihtimalle versiyonla alakalı. bende eski versiyon yüklüyken de bu noktalar oluşuyordu ekranda. Zaten çekimleri çok kötü bide bu noktalar iyice soğutuyo insanı kameradan. Ayrıca bende video çekimlerinde takılma oluyor ve bu takılmalar izlerkende aynı şekilde görünüyor. Sizlerde de bu sorun varmı? Nokia bu versiyonu çıkarırken en çok şikayet gelen kameraya hiç el atmamış bu çok anlamsız

Valla dostum benim teldede vardı video oynatırken ve çekerken takılma ama versiyonu yükselttim ve kalmadı öle bi sorun. Bi an evvel son sürümü yükle derim.. sevgiler

• peki nokia her hangi bi sürümle kamerayı daha kalitelileştiremezmi hepsi 2 mp sonuçta bide 5310 a ep630 takınca bass tiz dengeleniyomu saolun.. hee bide ep630 kulaklığı ankara ucuza nerden bulurum (ucuza derken :D:D yani 50 liralık kulaklık 5 liraya alınmaz tabi daha makbul bişe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinity1907 -- 9 Nisan 2008; 17:50:27 >
  • Kamerası bence zaten kaliteli 2.0 mp yeterli benimm için.. resim meraklısı deilim.. Ve resimler telefonun ekranında harika görünüyor bence.. şu anda versiyonla beraber benm kamerada hız olarak deişme var.. videoda hiç takılma yok.. ve resim modundada eski çok takılma minimuma indi.. o açıdan mutluyum..:) ses yükselmesi çok iyi oldu duyamıyordum teli çalarken.. sevgiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinity1907

peki nokia her hangi bi sürümle kamerayı daha kalitelileştiremezmi hepsi 2 mp sonuçta bide 5310 a ep630 takınca bass tiz dengeleniyomu saolun.. hee bide ep630 kulaklığı ankara ucuza nerden bulurum (ucuza derken :D:D yani 50 liralık kulaklık 5 liraya alınmaz tabi daha makbul bişe)

Versiyonlarla biraz daha iyi olması mümkün. En azından yavaş işlem yapmasının önüne geçilebilir ama çekim kalitesi açısından W810 performansı sunmayacağı kesin. ep630 bassları biraz daha arttırdığı için hemen hemen dengelediği söylenebilir. Sonuçta biz birer DJ değiliz ep630 bana göre fiyatına göre kaliteli ses veriyor. Fiyat derken tam fiyatını bilmiyorum ama bazı arkadaşlar 30-40 ytl civarında aldıklarını söylüyorlar.

Benim bir sorum daha var arkadaşlar 5.81 e geçtikten sonra radyoda RDS yi kaybettim. RDS açık olmasına rağmen istasyon bilgilerini göremiyorum bu sorun sizlerde de varmı?

• arkadaşlar kendi kulaklığındansa sonynin eski kaset walkmen deki siyah orjinal kulaklıklarla disko halikarnas gibi sese kavuşuyor şiddetle tavsiye ederim. kulaklık modeli şu an yanımda değil ama isteyene yazarım...

bu arada yeni versiyonun bulunduğu steyi yükleyicisini link olarak verebilirmisiniz. ve nokia resmi desteği değilse garantide sorun yaşamayalım......
  • resmi hocam sorun degil

nokia pc suitede lınk var software update die tkla ona yukleme sayfası acılır

ep630 la ses mukemmel oluyor bence cok dengelı

kamerayı bende anlamadm

ama cokta sorun degil bana gore video desen hala berbat cekıyoo insan koyar en azından 252-360 filan
  • beyler bende l7 var benim teli 60 sayıyolar 50 ye ep630 mu alcam :D:D ankarada ucuza fake olmayan ep630 nerde bulurum..
  • ep 630 kulaklığı telefonun kulaklık girişine değilde mikrofonlu ve müzik kontrol tuşu olan ara kabloy takınca,
    ep 630 un kalitesinde bir azalma olur mu?

Eğer olmazs kablo kısalığı bakımından (60 cm) ep635 alınabilir mi?
     _____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 9 Nisan 2008; 21:31:36 >
  • olmaz orj adaptörü kullandıgın sürece sorun yaşamassın ben denedım
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

ep 630 kulaklığı telefonun kulaklık girişine değilde mikrofonlu ve müzik kontrol tuşu olan ara kabloy takınca,
    ep 630 un kalitesinde bir azalma olur mu?

Eğer olmazs kablo kısalığı bakımından (60 cm) ep635 alınabilir mi?
     _____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK

edit: imla

Hiçbir kaybın olmuyor. Ben denedim sadece kablo boyu biraz uzuyor haliyle o da eline koluna dolaşabiliyor insanın. Ben ara kabloyla kullanıyorum çünkü diğer türlü şarkı veya radyo istasyonu değiştirmek için ikidebir elini cebine atman gerekiyor.

Arkadaşlar bu RDS olayı hala düzelmedi. Yeni versiyondan sonra istasyon bilgilerini göremiyorum. Bu sorun sadece bendemi var

• PC suitin VİSTA ile bir uyum problemi var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: telenor

PC suitin VİSTA ile bir uyum problemi var mı?

Denemedim ama olduğunu zannetmiyorum. Ben PC suite yi kurmadım bile. Şarkı yüklemek için usb den bağlanıp veri depolamayı seçmek veya kart okuyucu kullanmak yetiyor. Bu yüzden PC suite kullanmayı gerekli görmüyorum. Ama kullanmak isteyenler olabilir 5310 piyasaya çıkalı çok uzun zaman olmadı vista ile bir sorun yaşanacağını zannetmiyorum.
  • bazen bağlantı hatası veriyor.sorun çözümünde de vista uyum sorunundan bahsediyor.... yazılım güncellemeyi hata verip yarıda kesme riskinden çekindiğim için yazdım...
  • oralet82
    Bende Rds ilgili bir problem yok. Yazaılımla Rds özelliğini devre dışı bırakmazlar heralde.
    Yazılımı yeniden yüklemeyi denesen

Bu arada kaç gündür yeni yazılımda bir eksiklik arıyordum,sonunda buldum.
    Galeride gif uzantılı resimleri (240*320) sanki 176*144 gibi gösteriyor.
    Kareye basınca tam ekran oluyor ama, bir eksiklik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 10 Nisan 2008; 10:08:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.