Şimdi Ara

Nokia 500 Genel Hafıza Dolu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum Nokia500 Browser olarak Opera yı kullanıyorum.Bazen 3 bazende 5 yeni sekme açtığımda "Genel Hafıza Dolu Bazı Uygulamaları Kapatın"Uyarısı çıkıyor.Uygulamaları kapatın derken neyi kasdediyor?Sekmeleri kapatmamımı istiyor?Açık uygulamaları göster i açtığımda arka planda çalışan bir program yok sadece opera acık durumda oluyor.Bir başka sorunda internette birşeye bakarken o esnada herhangi biri yarafından arandığım zaman opera kendi kendine kapanıyor.Önemli bir bilgiye bakarken gittimi hiçte hoş olmuyor.Bu iki sorunun çaresi varmıdır acep?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonun rami 256 mb olduğu için birkaç uygulama ve özellikle internette bir kaç yoğun sekme sonrası ram yetmediği için uyarı veriyor.
    Bu nedenle Nokia 500 almayı düşünenlerin 50 tl daha fazla verip bir üst model olan 603 almasını şiddetle tavsiye ederim çünkü rami 512 mb.Kolay kolay tıkanmaz.
  • Nokia 5800'dan bu yana Nokia'da ne değişti ki ?
  • Teşekkürler arkadaşlar zaten bu nokia yı degiştirmeyi düşünüyordum buda bahane oldu iyide oldu.Yıllardır nokia kullanıyorum fakat telefon konusunda yüzüm hiç gülmedi.Kendi kendine kapanıp açılmalar açılıca kasılmalar kasılıncada beni afaganların basması vs vs saymakla bitmez.
  • yazılımı güncelleyince düzeldi o symbian anna dan symbian belle oldu iyi idi de fazla doldurmayacaksın üstüne birde düşürmeyeceksin düşünce sürekli hafıza dolu diyor kasma ve donmalar zaten eski olayları idi avea tarifesinde almıştım yoksa alınacak telefonda değil ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E900 VE SINIRLI SERVİS PROBLEMİ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.