Şimdi Ara

E900 VE SINIRLI SERVİS PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, yeni aldığım e900 e sim kartımı taktıktan sonra (AVEA) büyük bir hevesle beklerken "limited service" (sınırlı servis) hatası verdi ve gsm agına dahil ettirmedibeni. 2 kartla denedim 2 sinde de aynı şeyi söylüyor. şebekeyi manuel (ellle) seç dediğimde ise avea telsim ve turkcelli buluyor fakat hiç birine bağlanmıyor.
    bu durumda ne yapılacağını bilen yardımsever bi arkadaş varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: baycuneyt

Selamlar, yeni aldığım e900 e sim kartımı taktıktan sonra (AVEA) büyük bir hevesle beklerken "limited service" (sınırlı servis) hatası verdi ve gsm agına dahil ettirmedibeni. 2 kartla denedim 2 sinde de aynı şeyi söylüyor. şebekeyi manuel (ellle) seç dediğimde ise avea telsim ve turkcelli buluyor fakat hiç birine bağlanmıyor.

SENİN TEL KAÇAKMIŞ KAPATILMIŞ
  • Yok yok,sorun çözüldü. 1-2 saat sonra hattı buldu o zamandan bu zamana sorun yok. zaten garantili falan almıştım, imei numarasını da kontrol etmiştim. O akşam kandil akşamı idi ve eşimin telefonu da zaman zaman hat kaybediyor veya arama yapamıyordu. yoğunluktan oldu herhalde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Selamlar, yeni aldığım e900 e sim kartımı taktıktan sonra (AVEA) büyük bir hevesle beklerken "limited service" (sınırlı servis) hatası verdi ve gsm agına dahil ettirmedibeni. 2 kartla denedim 2 sinde de aynı şeyi söylüyor. şebekeyi manuel (ellle) seç dediğimde ise avea telsim ve turkcelli buluyor fakat hiç birine bağlanmıyor.

farukkk direk adamın yüreğine indirirsin ha neyse sorun çözülmüş...

• quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

farukkk direk adamın yüreğine indirirsin ha neyse sorun çözülmüş...

• sene 2012 ve faruk yonetici oldu vay be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop servis sonrası sorun ...
    12 yıl önce açıldı
    Teknik Servis ve Anakart Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.