Şimdi Ara

Nokia 3250 İncelemesi 1. ve 10. Sayfada Mevcuttur..! (Tek Konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.527
Cevap
0
Favori
68.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o telefon yere konu mu be. yazıktır günahtır. daha telefonun canlısını göremedik millet yerlerde süründürüyor
  • bu arada grisini düşünyordum ama şimdi siyah mı? sorusu iyiden iyiye kafama takıldı
  • Valla ben siyah alacam ama griside çok güzel. Pembe veya yeşil almada...
  • evet harbiden siyahı manyak güzel duruyor,inşallah müzik kalitesi w800i kadar iyi olurda bende hemen n70'i satıp bunu alırım
  • daha önce varmıydı bilmiyorum ama

N70, N91 и 3250

Nokia 3250 İncelemesi 1. ve 10. Sayfada Mevcuttur..! (Tek Konu)
  •  Nokia 3250 İncelemesi 1. ve 10. Sayfada Mevcuttur..! (Tek Konu)

Nokia 3250 İncelemesi 1. ve 10. Sayfada Mevcuttur..! (Tek Konu)
  • selamlar..arkadaşlar şöyle bir soru için ayrıntlı cevap alabilir miyim sizlerden lütfen;neden 6280 yerine 3250 alınmalı.teşekkürler,saygılar
  • en başta symbian ve daha yeni bir tel olduğu için,tabi bu kişiden kişiye değişir
  • quote:

Orjinalden alıntı: katibim

en başta symbian ve daha yeni bir tel olduğu için,tabi bu kişiden kişiye değişir

sağol dostum ama biraz daha teknik sebepler neler olabilir,kullanıcıların tavsiyeleri anlamında
  • ADSL ağladı beeee!!..
    @Ozdamar
    resimler açılana kadar yarım saat geçiyor yaw..mesajını bir editlersen çok iyi olur
    zaten pembe pembe

bu arada en güzeli siyah>gri..en son pembe

@Garfiii

symbian senin için önemli bir kriterse 3250 al,ama değilse 6280 al çünkü;
    çift hoparlör(sanırım 3250 de yok..varsa bunu bir artı saymayın),240x320 piksel ekran,VGA video...

• quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*1907**

ADSL ağladı beeee!!..
    @Ozdamar
    resimler açılana kadar yarım saat geçiyor yaw..mesajını bir editlersen çok iyi olur
    zaten pembe pembe

@Garfiii

symbian senin için önemli bir kriterse 3250 al,ama değilse 6280 al çünkü;
    çift hoparlör(sanırım 3250 de yok..varsa bunu bir artı saymayın),240x320 piksel ekran,VGA video...

sağol kardeş acaba bir şey çıkar da ikna olur muyum diye bakmıştım..symbiansizlık o kadar yormaz beni..6280 düşlerine devam..hayırlı olsun 3250 alanlara ve alacaklara

• quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*1907**

ADSL ağladı beeee!!..
    @Ozdamar
    zaten pembe pembe

hunter kardeş zaten resimleri ben cekmedım mobilmania/gsmarena da pembesini incelemişler adamlara kalkıp mail mi atayım şş kardeş bıde sıyahı lutfen falan neyse saglık olsun anladım ben senı resımlerı 10 a dusurdum .. diğer resimler için :

www.gsmarena.com u ziyaret edebilirsiniz.
    Ayrıca diğer arkadaşlar bende pembe manyagı diilim dedıgım gıbı pembesi oldugu ıcın o goruntulerı aktardım evet komple resımlerı aldım kusurum buysa ozurdılerım ... Herneyse ..

Bunun siyahı gelmiş şimdilik orjinal olarak bende kedınlıkle sıyahı tek gecerım de bıze resım den cok kullanan bırının ses kalıte degerlendırmesı yapması lazım ...

Yanlışmıyım ? Dogubankta ayakustu denetıyorlar cok ıyıysenız ama ordada pek bişey anlaşılmıyor alan varsa bı ıncelerse cok memnun olurum ama acıkcası cektıgı resım benı ıyıce soguttu ..

• evet resimler çok iyi değil gibi duruyor. ama hep savunduğum gibi cep telefonundan fotoğraf mak. kalitesi beklemek haksızlık olur diye düşünüyorum. bunun yanında çok iyi fotoğraf çeken telefonlar da var. eğer fotoğraf kalitesi sizin için çok önemliyse bu telefon size hitap etmez. ben müzik konusunda takıntılıyım. bu telefonda da vurgulanan özellik müzik. kullanıcı yorumları da müzik kalitesini onaylarsa dadından yinmez
  • haklısın arkadaşımda ben zaten k750i idare kullanıyorum teknık ve gorsel testler sonucu en ıyı gunduz cekımı k750 i de suan için ama gercekten daha iyi beklerdim bu telefondan bende mp3 takıntılıgım var ipod ve psp kullanıyorum ama ceptelefonunda birleşmesi benim aklımı daha çok çelmiyor değil . .Ne bileyim bi n series n70 kamerası cok mu gelirdi diye dusunuyorum ..
  • Ayrıca 3250 nin video verileri nedir teknik açıdan .. ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Ayrıca 3250 nin video verileri nedir teknik açıdan .. ??

176x144,3gp
  • kalınlığı ne kadar bu aletin
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

kalınlığı ne kadar bu aletin

aslında çok ince bir telefon(k750i,w800i,n70 vs'den ince) ama kalınmış gibi görünüyor..

boyutları;

103.8 x 50 x 19.8 mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 9 Nisan 2006; 19:17:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Ayrıca 3250 nin video verileri nedir teknik açıdan .. ??

video kaydı tam bi rezalet.
  • ya bu telefon çok kalın yaaa
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.