Şimdi Ara

===> Nokia 3120 Classic <=== (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
835
Cevap
2
Favori
103.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Editor

benim evde Turkcell az cekiyor sadece cam kenarinda. Bu telefonun cekim gucu nasıl?? Telefonum samsung D500.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Ereyon'dan aldım 3120'mi bugün geldi,mevcut şarj ile bi ekranını göreyim dedim,açıldı bir saniye nokia logosu olan ekranı gördüm kapandı gibi bir şey oldu,kapandı açıldı falan kendi kendine,şimdi de açınca ekran bir beyaz parlıyor sonra koyu gri bir biçimde telefon açık ama hiçbir şey göstermiyor. Şarja taktım ama şarj olduğuna dair ekranda bir belirti de yok. Bu telefon bozuk mu ?
    -
    Şarjda takılı şu an kapatamıyorum cihazı. Ekranı gri bi ışıkla aydınlanıyor sürekli. Kapatıyorum bi yanıp sönüyor ekran 2 kere açılp kapanıp kapalı kalıp 2 saniye sonra tekrar hafif bi ışıkla aydınlık bir halde şarjda bekliyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 25 Eylül 2008; 14:20:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Arkadaşlar Ereyon'dan aldım 3120'mi bugün geldi,mevcut şarj ile bi ekranını göreyim dedim,açıldı bir saniye nokia logosu olan ekranı gördüm kapandı gibi bir şey oldu,kapandı açıldı falan kendi kendine,şimdi de açınca ekran bir beyaz parlıyor sonra koyu gri bir biçimde telefon açık ama hiçbir şey göstermiyor. Şarja taktım ama şarj olduğuna dair ekranda bir belirti de yok. Bu telefon bozuk mu ?
    -
    Şarjda takılı şu an kapatamıyorum cihazı. Ekranı gri bi ışıkla aydınlanıyor sürekli. Kapatıyorum bi yanıp sönüyor ekran 2 kere açılp kapanıp kapalı kalıp 2 saniye sonra tekrar hafif bi ışıkla aydınlık bir halde şarjda bekliyor !

Alıntıları Göster
    Bu Nokia 3120 Classic şarj olurken tamamen kapalı bir biçimde mi oluyor yoksa şarj takılı iken hafif bir ışık oluyor mu ekranında ?

• quote:

Bu Nokia 3120 Classic şarj olurken tamamen kapalı bir biçimde mi oluyor yoksa şarj takılı iken hafif bir ışık oluyor mu ekranında ?

Alıntıları Göster
    bende telefonu dün aldım gerçektn çok güzel bir telefon tavsiye ederim alacaklara....

geri ver beni kaçırmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhenoL

bende telefonu dün aldım gerçektn çok güzel bir telefon tavsiye ederim alacaklara....

Alıntıları Göster
    kapalı biçimde şarj olurken ekranda pil şarj logosu görünüyor normal bir durum yani..

Orijinalden alıntı: MeNzA

kapalı biçimde şarj olurken ekranda pil şarj logosu görünüyor normal bir durum yani..

Alıntıları Göster
    Yok bu öyle değil kesin bozuk. Ekran açık gri ve tuş takımı da aydınlanır vaziyette şarj esnasında , şarjdan çıkarınca da açınca bir saniye nokia logo ekranı görünürken aynı anda tel bir titreşim yapıp ekranında da 2 kere açılıp kapanma gibi bir hareket yapıp karanlık ekrana gömülüyor. İade yolladım bakalım...

Yok bu öyle değil kesin bozuk. Ekran açık gri ve tuş takımı da aydınlanır vaziyette şarj esnasında , şarjdan çıkarınca da açınca bir saniye nokia logo ekranı görünürken aynı anda tel bir titreşim yapıp ekranında da 2 kere açılıp kapanma gibi bir hareket yapıp karanlık ekrana gömülüyor. İade yolladım bakalım...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar telefonun kapağı değiştiriliyor mu ?

Orijinalden alıntı: shark06

arkadaşlar telefonun kapağı değiştiriliyor mu ?

Alıntıları Göster
    kullanan arkadaşlar telefonlarının RM' leri yazabilir mi lütfen..

sar değerleri için sordum. acaa bizde hangi RM' ler satılıyor.

RM-364 için 0,98 W/kg,
    RM-365 için 0,86 W/kg,
    RM-366 için 0,69 W/kg'

Orijinalden alıntı: coco76

RM-364 için 0,98 W/kg,
    RM-365 için 0,86 W/kg,
    RM-366 için 0,69 W/kg'

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: coco76

RM-364 için 0,98 W/kg,
    RM-365 için 0,86 W/kg,
    RM-366 için 0,69 W/kg'

Hakkaten ya?? telefonu bi arkadaşla takas ettik ve ben neden daha önce DH de sar değerlerini, en azından ürün yorumlarını okumadığımı düşünerek pişman oldum. Bendeki cihaz RM-364 ve kılavuzdada aynen RM-364 için 0.98 yazıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlk

quote:

Orjinalden alıntı: coco76

RM-364 için 0,98 W/kg,
    RM-365 için 0,86 W/kg,
    RM-366 için 0,69 W/kg'

Hakkaten ya?? telefonu bi arkadaşla takas ettik ve ben neden daha önce DH de sar değerlerini, en azından ürün yorumlarını okumadığımı düşünerek pişman oldum. Bendeki cihaz RM-364 ve kılavuzdada aynen RM-364 için 0.98 yazıyor...

Alıntıları Göster
    Bu arada bi sıkıntımda cihazın ekranıyla alakalı. Aramalarda ve mesaj gelip gidişlerinde ekranda bariz bi titreme görülüyor, kullanan arkadaşlarda aynı problemi yaşayan varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlk

Bu arada bi sıkıntımda cihazın ekranıyla alakalı. Aramalarda ve mesaj gelip gidişlerinde ekranda bariz bi titreme görülüyor, kullanan arkadaşlarda aynı problemi yaşayan varmı acaba?

Alıntıları Göster
    Benim telefonum da rm-364 maalesef..

Ekranda titreme olmuyor..

Orijinalden alıntı: anlergl

Benim telefonum da rm-364 maalesef..

Ekranda titreme olmuyor..

Alıntıları Göster
    öyleyse benim cihazda bi problem olmalı. Servis olaylarından bu kadar mağdur olan varkende kız gibi telefonu servise vermek hiç akıl karı gelmiyor. Varmıdır başka bi yolu.? versiyonu değiştirsem sorun düzelirmi acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenky1903

arkadaşlar telefonun ekran parlaklığı ayarı var mı ben bulamadım da şimdiden sağolun?
    güzel telefon vesselam fiyatına göre
    Parlaklık ayarı yok.

Orijinalden alıntı: anlergl

Parlaklık ayarı yok.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bu telefona programdır
    video convert işlerinde falan yeniyim
    pek alakam olmadı

şimdi biz bu telefona nasıl brogram indiririz,
    s40 tabanlımiş hangi programlar indirilebilir,
    bu telefonda video izleyebilmek için hangi programı indirip
    bu convert yapılırken sanırım bazı degerler secilioyor ve bu telefon için hangi degerleri secmek gerekio

Orijinalden alıntı: the gift

arkadaşlar ben bu telefona programdır
    video convert işlerinde falan yeniyim
    pek alakam olmadı

şimdi biz bu telefona nasıl brogram indiririz,
    s40 tabanlımiş hangi programlar indirilebilir,
    bu convert yapılırken sanırım bazı degerler secilioyor ve bu telefon için hangi degerleri secmek gerekio

Alıntıları Göster
    Şu ekran koruyucudaki saat bir türlü çıkmıyor.Yapmaya çalıştım ama yapamadım.yardım edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüso58

Şu ekran koruyucudaki saat bir türlü çıkmıyor.Yapmaya çalıştım ama yapamadım.yardım edin.

Alıntıları Göster
    Babam shell kampanyasından almış telefonu sıfır kutusunda hiç açılmadı, kaça satılır bu telefon ?

Şuan fiyatı ne kadar?

Orijinalden alıntı: Hazan

Babam shell kampanyasından almış telefonu sıfır kutusunda hiç açılmadı, kaça satılır bu telefon ?

Şuan fiyatı ne kadar?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Şuan fiyatı ne kadar?

Bende sheel den aldım.Ben sordum 250'ye satılır dediler.Bende satmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tusunami88

arkadaşlar bugün aldım telefonu.çok hoş çok ince bi telefon uzun zamandır bu özellikleri taşıyan ince ve fiyat konusunda uygun bi telefon arıyordubugün fatura ödemek içn girdiğimde yeni model varmı diye sormuştum görünce dayanamayıp aldım. fiyatı 320/5 taksitle aldım. telefon çok hızlı, içine 1 gb minik bi hafıza kartı aldım:) kesinlikle tavsiye ederim.

edit: görünüş konusunda resimlere aldanmayın, nokia nın express music diye bi modeli vardı kırmızılı siyahlı duruşu onun kadar zarif. ben siyahını aldım, siyahlı grili, çok karizma duruyo.

içindeki batarya ince diğer modllerden farklı bir bataryamış şu uzun süre gidenlerden...

Alıntıları Göster
    fiayata göre iyiymiş özellikleri

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

fiayata göre iyiymiş özellikleri

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bunu hangi rengi elde daha hoş duruyor alacamda kesin rengine karar veremdimm

Orijinalden alıntı: jackal055

arkadaşlar bunu hangi rengi elde daha hoş duruyor alacamda kesin rengine karar veremdimm

Alıntıları Göster
    arkadaşlar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.