Şimdi Ara

===> Nokia 3120 Classic <=== (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
835
Cevap
2
Favori
103.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6300 almaktan çok daha mantıklı artık 6300 görmekten sıkıldım.

Artı olarak flaşı ve 3g desteği var.5-10 lira fiyat farkı varken hala 6300 alınmaz

Yalnız tek hoşuma gitmeyen yanı cihazın kutusu 1200 ile aynı tip kutuya sahip orta seviye bi telefonda bu kadar basit bir kutu olmamış açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 18 Ağustos 2008; 22:28:48 >
  • kulaklığı tek yazıyordu bi konuda , bu doğru mu ?
  • tusunami88 nokia 3120de menu-ayarlar-tercihler-herhangi bir tercih-uyarla-ışık efektleri var mı?birde mümkünse çekilen birkaç foto eklesen sana zahmet.telefonla ilgili detaylı bilgi versende çok iyi olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecenin2

tusunami88 nokia 3120de menu-ayarlar-tercihler-herhangi bir tercih-uyarla-ışık efektleri var mı?birde mümkünse çekilen birkaç foto eklesen sana zahmet.telefonla ilgili detaylı bilgi versende çok iyi olur..

kulaklığı tek evet. ışık efektleri yok. fotolar çok net çıkıyo bu arada. yarın 1-2 foto çekip eklemeye çalışayım şimdilik tüm fotolar özel. telefon kesinlikle çok hızlı, özellikle alırken sordum bi kaç arkadaşım nokia nın yavaş olduğundan şikayetciydi bu telefonda bi özellik olmadığı içn hızlı demişti gerçekten öyle, radyosu otomatik olarak frekans ayarı yapıyo 20 kanal hafızası var, sonra siz isterseniz elle ayarlama yapıp düzenliyosunuz, videoları tam ekran izleyebiliyosunz, çok fazla ses özelliği var ama daha karıştırıp anlamaya fırsatım olmadı. ses komutlarıyla istediğiniz menüyü açma özelliği var.örneğin mesajlarım olarak sesinizi kaydettiğinizde mesajlarm dediiniz anda telefon mesajlarım ı açıyor. telefondaki tüm bilgilerinizi tek bi tusla hafıza kartına yedekleyeibliyosunuz, telefonun tusları sert ve kullanışlı. mesaj yazma açısından çok rahat. bu arada kendi üzerinde çok güzel 3D rally var:) başka merak ettiğiniz bişi olursa yardımcı olurum ben telefondan çok memnunum ve fikrimi soranlara tavsiye ederim.

• tusunami88 ye aynen katılıyorum. Yarım saat önce aldım ben de 300 liraya (1 gb kart dahil) Görüntüsü hoşuma gitti. 6300 ım çalındığı için aldım, tipini biraz yadırgadım ama alışıyorum yavaş yavaş. Öndeki kamerayı nasıl çalıştırıyoruz tsunami? Bir de wifi varmış sanırım o ne oluyor tam olarak?
  • ya aklım ermiyor , bunun gibi bir telefona nasıl tek kullaklık verirler yanında yaa müzik dinlerken ne zevk alırım ki tek kulaklıkla

normal 3.5 mm kulaklık bağlayabiliyor muyuz peki ? tam aldım alıcam o anda yine başa dönüyorum karar veremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dambara -- 20 Ağustos 2008; 20:51:00 >
  • Bağlayabiliyorsunuz. Ama ben tema bulamadım ya sizde var mı ?
  • 3110 tekli kulaklık vardı.ama sorun olmadı.1ytl ye satılan dönüştürücüler var bunlara normal 3.5 mm kulaklık takarak mp3 veya radyo dinliyorsunuz.yada direkt 2.5mm normal kulaklık alırsınız yani bunu cep telefoncudan değil elektronikçiden alacaksınız.konuşma içinde tekli kulaklık daha uygun zaten. nokianın kendi stereo kulakığını takınca mono çıkış verdi.sorunu tam anlayamadık ama telefoncu bu cihaz mono dedi halbuki cihaz stereo.dönüştürücü ve normal 2.5mm kulaklıkla çok güzel stereo ses veriyor.3120 içinde geçerli midir bilemiyorum ama bu şeklide deneyebilirsiniz.amaç müziği stereo dinlemekse daha önceden elinizde olan 3.5mm kulakıkla ve 1ytl lik bir dönüştürücüyle bunu yapabiliyorsunuz.bunların L şeklide olanları biraz daha pahalı olabilir.forumda bu konuyla ilgili bayağa bir yazı var zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anlergl

tusunami88 ye aynen katılıyorum. Yarım saat önce aldım ben de 300 liraya (1 gb kart dahil) Görüntüsü hoşuma gitti. 6300 ım çalındığı için aldım, tipini biraz yadırgadım ama alışıyorum yavaş yavaş. Öndeki kamerayı nasıl çalıştırıyoruz tsunami? Bir de wifi varmış sanırım o ne oluyor tam olarak?

inan işten güçten vakit bulup karıştıramadım bile telefonu... bu hafta sonu rahat rahat karıştırıcam diğer keşfettiklerimide paylaşırım sizlerle, diğer kullananlarda paylaşırsa sevinirm.
  • wifi yokmuş, diğer kamera görüntülü konuşmada açılıyor :)
  • Bugün ben de aldım bu telefondan.
    6233 vardı. Çok iyi bir telefondu fakat kalın oluşu cepte rahatsızlık yaratıyordu.
    İnce telefon incelememde fiyatına göre özellikleri en makul telefon buydu.
    İnşallah pili de uzun gidiyordur.
  • 220 giden 250 kadar gelen mesaj + 60 dk kesintisiz görüşme yaptım full pil ile.

Mesajlarda titreşim kapalı, tek bip olarak ayarlıydı. 6300a göre çok iyi performans.
  • s60 symbiandır programları çok fazla *.sis uzantılı programları yükler ama s40ta sadece java var *.jad *.jar uzantılı dosya kısıtlı yani anlayacağın.mesela turbo msn yok.eğer msn düşünüyorsan olmaz.javada da msn programları var ama symbian gibi kapsamlı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: örümcek3511

alttarafının yuvarlak olması hoşuma gitmedi.....

maalesef telefona ilk bakınca dikkatimi çeken yeri pek hoş değil...
  • telefon bugün elime geçti.

dış sesi 6300 dan biraz daha yüksek. kulaklık sesi doyurucu. kendi segmentine göre bu telefon cidden iyi fotoğraf çekiyor. auto focus olmamasına rağmen ve sıradan bir lens kullanılmasına rağmen güzel fotoğraf çekiyor. tabi fotoyu çekenden çekene göre değişir. flaş umduğumdan iyi çıktı. 352*288 boyutunda qcif video çekip kaydediyor. video çekimi vasati. 16milyon renk 240*320 piksel 2" ekranı cidden muhteşem. çok net ve göz kamaştırıcı. bu ekranda resim video izlemek güzel. sonuçta minik telefon ekranı olsa da. telefon hızlı, menü geçişleri sorunsuz, yeterli, tabi bunda s40 olması etki ediyor. s40 v5 sürümü kullanıyormuş. java platformu oyun ve programlar yükleniyor. internet hızı cidden baya iyi, sorunsuz, 1 saat kullanıp denedim, telefonda opera tarayıcı, arama motoru, yahoo platformları ve bir iki net programı daha yüklü geliyor. telefonun dış görünümü şık zarif ince ve hafif. baya bir oyun yüklü geliyor telle. sudoku da bunlardan biri harbi meraklısına birebir. ön kamera görüntülü konuşma için. şarj şimdiden fena değil gibi. o kadar kurcalamama rağmen hala inmiyor. 3g de bir artısı. telefonun ön tarafı kaliteli ve baya sağlam, tuşlar kullanışlı ve büyük. arka kapak güzel duruyor ama sökünce çok basit ve kalitesiz olduğunu anlıyorsunuz. sonuçta iş görüyor. 2gb sandisk micro sd hafıza kartı taktım ve hafızanın yarısından fazlası dolu. çok hızlı ve sorunsuz, zaten resmi sitede 4gb a kadar diyor ama 8gb a kadar destekliyor telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocu -- 30 Ağustos 2008; 1:08:05 >

• hoş ve sade..tercih edilebilir
  • arkadaşlar dün firmware update yapmıştım. maalesef dil ingilizce oldu ve türkçe dil seçeneği gitti. bu üzücü. ve buna hala çözüm bulamadım (nss var ama telefonun tr kodunu bulamadım)

ancak bugün biraz inceledim, güncelleme cidden olumlu oldu, şaşırdığım hususlar :

1- fotoğraf çekim kalitesi arttı, en ilginci telefona 640*480 vga çözünürlükte video çekimi (yazılım) eklendi. valla şaşırdım. bu gayet güzel olmuş. çekim de hiç fena değil, yalpalamadan çekiyor, seri.

2-telefonun ses kalitesi bariz arttı. daha dolgun ve net oldu.

yeni versiyon : v07.16 RM-364

ama language (dil) v07.16 RM-364 M9 diye bir şey daha eklendi. eski versiyonda bu yoktu. *#0000# bastığımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocu -- 31 Ağustos 2008; 14:55:48 >
  • merak ettiğim bir konu, ilerde bu telefon için software updateye yeni versiyon çıktığında türkçe dil desteği de eklenir mi ve güncelleme yapsak o zaman telefonun diline de otomatikman türkçe de eklenir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocu -- 1 Eylül 2008; 1:24:59 >
  • hocam bende update yaptım şimdi türkçe dil desteği olduğu gibi yerinde duruyo sendeki durum ilginç olmuş biraz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeNzA

hocam bende update yaptım şimdi türkçe dil desteği olduğu gibi yerinde duruyo sendeki durum ilginç olmuş biraz...

bilemiyorum valla. telefonu parelel ithalat almıştım ereyondan. aldığımda türkçe de vardı. güncelleme yaptıktan sonra böyle oldu. umarım sonraki güncellemede tr dil desteği eklenir. ya da artık başka çareye bakacağım. cidden ilginç. sizin telefonun türkçe dili hala duruyor, benimkisinde son güncellemede 3 dil var : ingilizce, fransızca, portekizce, başka da yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.