Şimdi Ara

Nohutun 100 gramında 4 gram mı protein var moralim çok bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu şoktan aldığım 800 gram bir haşlanmış konserve nohut var. Arkasına baktım, 100 gramında 4 küsür protein yazıyor. Lan olm hani 100 gramında 19-20 gram protein vardı.

Lan moralim çok bozuldu var mı besin değerleri konusunda çok uzman biri ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bunu vegettolara sorarsan fasulyede ve nohutta ette olmayan protein var derler.Digerlerine sorarsan blokla geç vegettolar zaten bilmez derler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 gramda 20gr protein olur demekki besin değerinde sıyunu ve kutunun ağırlığını katmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 5 Mart 2018; 23:37:52 >
  • Insanmodoff kullanıcısına yanıt
    La olm etteki olmayan protein değeri denmez ona, amino asit değeri denir. Ben kabul etmiyo muyum sanki etteki, özellikle kırmızı etteki amino asitlerin, bitkilerdeki amino asitlerden çok daha kaliteli olduğunu. Sadece tercih meselesi.

ki zaten arjinin amino asitleri de bitkilerden alabiliyorsun, sonuçta mr olympia ya da yarışmalara katılmayacaksan et tüketmenin de anlamı yok.

Orta siklet bir vücudu bitkisel proteinlerle çok rahat sağlarsın ve genetik olarak da yatkınsan ki ben yatkınım sorunum yok.

• 100gramda 20g protein ne kardeş o kadar da olmax. Üzerine protein basılması lazım onun için

• Nohut benim bünyeye ağır geliyor.
    Ben genelde yulaf, lor peyniri, yumurta, balık ve tavuk tüketiyorum.
    Başka neler tüketebiliriz?

• Çiğ 100 gramda 20g protein var, haşlanınca 4-5 katı agırlaştıgı için normaldir.

20g almak için 500g haşlanmış halini yemen lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu ton balığı bozuk mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A101 de Lezitanın tavuk döneri var 26 gr protein 6 gr yağ var tam Bodyci ürünü protein ihtiyacı olan denesin tefal tavaya 3-4 yemek kaşığı zeytinyağıyla 5 dk pişir tadı güzel yani

• Haslandigi icin su emiyor degerinin azaldığı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.