Şimdi Ara

Nofap 3. günüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şimdiden azgın boğalar gibiyim.

testosteron benim bünyede çok fazla etki ediyor neden bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 4 Kasım 2024; 18:59:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başarılar hocam her türlü uyarlanan kaçınıyor musun yoksa sadece irade gücü mü

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

aksine flörtleşiyorum kadınlarla. hoşuma gidiyor. dahada azgın yapıyor beni

• Anladım hocam başarılar dilerim ama aslında flörtleşmenin sebebi nofap olabilir, 5 dakikada halledeceğin iş için tüm gün flörtleşerek vakit kaybediyor da olabilirsin

• Ertesi gün:

Yaktım cugara, baktım foruma, dişiler beni süründürdü, kadınların gazabından Allahıma sığınırım.

-4F3

• Nasrettin Hoca günah işlemiş sonra camiye gidip Allahım şeytana uydum affet diye dua etmeye başlamış. şeytan ordan çıkmış yav ne alaka benimle kendi keyfine göre takılıyo sonra beni suçluyo demiş o geldi aklıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nofap 3. günüm

Nofap 3. günüm

ne diyon bu latin ateşine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nofap 10. günümdeyim
    2 yıl önce açıldı
    12 yaşındayım masturbasyon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadınlara bu kadar ilgi göstermek, zaten kadınların bozulmasına sebebiyet veriyor.

Ben ilgi vermem, sana da üzülüyorum. Kadınlara ne kadar ilgi gösterirsen o kadar kaybedersin tecrübeyle kanıtlanmıştır.

• bence olay bu kadar basit değil.

olmuş adam kadınlardan çok ilgi gördüğü için ilgi göstermiyor.

olmamış adam kadınsız kaldığı için çok ilgi gösteriyor.

biz adam olamadık neticede

yoksa sen olmadıysan sağlam fizik, tip, para vs yoksa elinde ister ilgi göster ister gösterme kimse umursamaz.

ben eğlenceme bakıyom zaten kadın gördüğümüz yok. 2 işveye, cilveye kendimizi kandırıyoruz işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 4 Kasım 2024; 20:21:33 >
  • Boş ver hocam paraya bak.

• hayat ego yapmayacak kadar kısa bu unutma.

yok kızlara pas vermiyorum böyleyim şöyleyim kimsenin umrunda olmaz.

yoksa zerom niye yalnız takılıyor, bak kimseye pas vermiyor diye dizini dövmez. hepimiz et ve kemiğiz ve hepimizin yerine geçecek adamlar var

ne götürürsen kardır bu dünyada. anı yaşamaya bakacan. onursuz gurursuz olacan hedefe giden yolda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 4 Kasım 2024; 20:28:2 >
  • Sen oldun da elinde ne var?

Hiçbir şey.

• benim durum farklı. 125 kiloyum.

leonardo di caprio bu kiloda olsa gene kimseyi götüremez birbirimizi kandırmayalım.

ayrıca başımda sosyal fobi gibi bir lanet var ve psikolojik sıkıntılar. yinede kızlarla sohbet edebiliyorum neşeliysem, sanalda olsa.

ortamda her zaman sıyrılırım. gerçek hayatta lisedede sıyrılırdım. ama böyle gelmiş böyle gidiyor uzun yıllardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 4 Kasım 2024; 20:30:45 >
  • E sen kilo da vermiyorsun ki? Kola, cugara, fastfood üçgenindesin.

Dışarı çık diyorum o durumda yok.

Bu arada caprio 125 kilo olsa yine götürür, parayı koklatması yeter. Yanında ki kız 20-18 yaşında falan adam 40-50 yaşında omg.

• Para ayrı mesele hocam.

Güç=Kadın

gücün her türlüsü kadını çeker.

zeka, para, bilgi, fiziksel güç.

erkek erkek gibi olacak işte biz yeterli erkekler olamadık medeniyet bizi böyle yaptı. erkek deyince aklına güç gelir direk normalde

ben paraya gelecek kadın istemiyorum ayrıca. fiziğime gelsin, yatak performansıma gelsin, kadınımı çıldırtmalıyım ben yoksa eksik hissederim.

para cinsel anlamda tatmin sağlamaz özellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 4 Kasım 2024; 20:34:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.