Bildirim
NOD32 sorunu: sağ tıkla tarama yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
uppppp
_____________________________ 128 milyar bit ekran kartı nerde ? -
ati nvidiadan iyidir diye konu açsaydım 30 sayfa olmuştu şimdiye kadar. Birine laf sokmaya veya sidik yarışına gelince sayfa sayfa yazı yazanların foruma takılma amaçları anlaşıldı. Kendim hallettim sorunu. Sömürmek paylaşmaktan iyidir nasıl olsa öyle değil mi?
_____________________________ 128 milyar bit ekran kartı nerde ? -
Bence problemi çözecek yanıtı olan olmamıştır arkadaşım onlarda gereksiz bişi yazmak istememişlerdir o zamanda adı post kasıyo oluyo çünkü. . .
Bence Nasıl Hallettiğini yaz öğrenelim
_____________________________ -
kardeş aynı sorun bende var bir türlü halledemedim yardımıcı olursan sevinrim
quote:
Orjinalden alıntı: BARKU
ati nvidiadan iyidir diye konu açsaydım 30 sayfa olmuştu şimdiye kadar. Birine laf sokmaya veya sidik yarışına gelince sayfa sayfa yazı yazanların foruma takılma amaçları anlaşıldı. Kendim hallettim sorunu. Sömürmek paylaşmaktan iyidir nasıl olsa öyle değil mi?
quote:
Senin de onlardan aşağı kalır yönün yok hani..Yarbay olmuşsun forumda.Burada işler nasıl yürür hala öğrenemedin mi?Gırla başlık açılıyor,o an konuya hakim olan birileri yoktur,görmemişlerdir,konu altlara inmiştir. Güncel tutsaydın cevap veren çok olurdu..
Yani paylaşım sömürü falan demişsin de başkalarının da sorunu var onlara yardım etmiyorsun bak!
Ne ise;
fatgm
orjinal mi kullanıyosun nod u yoksa kırık mı arkadaşım?_____________________________
-
kırık ama işyerindeki çalışıyor evde problem var
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
Senin de onlardan aşağı kalır yönün yok hani..Yarbay olmuşsun forumda.Burada işler nasıl yürür hala öğrenemedin mi?Gırla başlık açılıyor,o an konuya hakim olan birileri yoktur,görmemişlerdir,konu altlara inmiştir. Güncel tutsaydın cevap veren çok olurdu..
Yani paylaşım sömürü falan demişsin de başkalarının da sorunu var onlara yardım etmiyorsun bak!
Ne ise;
fatgm
orjinal mi kullanıyosun nod u yoksa kırık mı arkadaşım?
evet işyerinden getirmiştim
quote:
aynı setuptan mı kurdunuz?
ayarlarına gir orada conext menü diye bir yer var orayı işaretle tamamdır. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: fatgm
evet işyerinden getirmiştim
quote:
aynı setuptan mı kurdunuz?
Sormamın sebebi editli kurulumlarda
context menu handlers seçeneğini kaldırıyorlar bazen.
Resimdeki yeri işaretleyeceksin..

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler