Şimdi Ara

NOD32 AntiVirus System 2.7 TÜRKÇE (Yenilendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
0
Favori
319.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya ne güzel ing ver. wardı bende nod32 free idi bide şimdi bunu yükledim güncelleyemiyorum kafayı yicem ya güncelleyemiyorsak ne işe yararki bu uninstall yap gitsin kardeşim ver crack alabiliceğimiz bi yer burdan olmuyorsa okey de pm ine msn adresimi veriyim ordan yardımcı ol sürekli virüs geliyo tmizleyemiyorum pc de yavaşladı tr ver. için ing versiyonuda sildik ne güzel free idi şimdi bulamıyorumda dün akşamdan beri bu yüzden kriz geçiriyorum.




  • bi an önce tr ver. crack istiyorum elinde olsan yardım etsin yada ing ver. free varmı acele edin ya kafayı yiorumm
  • ya arkadaşlar kaspersky yükleyin rahatlayın
    güncelleyemedikten sonra ne işe yararki NOD 32
  • burada crack vs. vermek yasak olduğu için yardımcı olamıyoruz ama birazcık çabayla kendiniz bu sorunu çözebilirsinz. biraz araştırın google falan


    quote:

    Orjinalden alıntı: INeedYouBaby

    bi an önce tr ver. crack istiyorum elinde olsan yardım etsin yada ing ver. free varmı acele edin ya kafayı yiorumm
  • o dediğin free ise bi link ver indirip scan yapıyım bi ölüyorum burda birasdan atlıyıcam camdan aşağı




  • Arkadaşlar ben de denemek için kurdum NOD32 yi ama , bir şeyi merak ediyorum. NOD32 spyware lere karşı da etkili mi? Türkçe sitesinde böyle bir ibare görmedim ama ingilizce sitesinde var, ve gene dış kaynaklı diğer siteler de gene spyware lere karşı da etkili olduğunu söylüyorlar.

    Bir de paket halinde (antivirus+firewall+spyware vs) komple bir güvenlik paketinden söz edilmişti. Acaba ne zaman çıkacak, bilen var mı? Teşekkürler
  • ya o kadar ısrarla anlatıldıki bu prıgram artık deneyeceğim
    dayanamadım
  • NOD32'nin etkin casus koruma özelliği mevcut.

    Paket yazılım konusunda benim bir bilgim yok, şu an böyle yazılım da bulunmuyor.

    quote:

    Orjinalden alıntı: BJKKKKK

    Arkadaşlar ben de denemek için kurdum NOD32 yi ama , bir şeyi merak ediyorum. NOD32 spyware lere karşı da etkili mi? Türkçe sitesinde böyle bir ibare görmedim ama ingilizce sitesinde var, ve gene dış kaynaklı diğer siteler de gene spyware lere karşı da etkili olduğunu söylüyorlar.

    Bir de paket halinde (antivirus+firewall+spyware vs) komple bir güvenlik paketinden söz edilmişti. Acaba ne zaman çıkacak, bilen var mı? Teşekkürler

  • Arkadaslar ne is bu programi kurduktan sonra bende net baglantisi gidiyor lan ayarlarini mi kurcaliyor yulerken bilmiyorum
    sildim bu yuzden, problem nedir yaw
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LaMekaN

    Arkadaslar ne is bu programi kurduktan sonra bende net baglantisi gidiyor lan ayarlarini mi kurcaliyor yulerken bilmiyorum
    sildim bu yuzden, problem nedir yaw



    Kusura bakma geç gördüm.
    Bazı sistemlerde böyle bir hata olabiliyor.
    Bu aracı kullanarak sorunu çözebilirsin.
    http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/WinSock-XP-Fix.shtml




  • Paylaşmış olduğum yazılım NOD32 AntiVirus System yazılımının Türkçe versiyonudur, başlı başına bir yazılımdır, dil paketi değildir.

    Sisteminizde mevcut olan NOD32 AntiVirus System 2.51.20 ise aynı yazılımın İngilice versiyonu. Şu an İngilizce en son versiyon 2.51.26'dır.

    Eğer burada paylaşılan versiyonu kullanmak isterseniz, lisanslı olarak kullanmakta olduğunuz yazılımı sisteminizden kaldırmanız gerekeceğinden lisansınız iptal olacaktır. Elinizdeki kullanı adı ve şifreyi Türkçe versiyon için girerseniz büyük ihtimalle geçerli olacaktır.

    Yazılımları birbirinin üzerine kuramayacağınız için sadece dil değişmesi gibi bir durum söz konusu değildir.

    "Daha iyi midir?" sorusuna gelince; şu an için ingilizce sürümün daha ileri bir tabanı (virüs veritabanı değil, yazılım tabanı) olduğundan daha iyi olduğu söylenebilir. Eğer dil konusunda sıkıntınız yok ise NOD32 AntiVirus System 2.51.26 İngilice sürümünü kullanmanız yerinde olacaktır.

    NOD32 AntiVirus System Kaspersky'den daha iyi bir yazılımdır, geçmeniz için herhangi bir neden bulunmuyor.

    İyi konusunda belirttiğiniz kriterlerin dışında fikrimce çok daha fazla ve başka etken bulunmaktadır. Sizin kriterlerinize göre değerlendirme yapacak olursak; NOD32 en az sistem kaynağı kullanan AntiVirus yazılımlardan birisidir. Zararlı tanımlama veritabanı da çok iyi durumdadır, ayrıca NOD32 veritabanında olmasa dahi bir zararlıyı tespit edebilme ve engelleme özelliğine sahiptir.

    Tespit ettiği zararlıları (eğer ayarlamayı doğru yaparsanız) silmez, temizler.

    Bilgim ve tecrübem dahilinde yanıtladım sorularınızı, aklınıza takılan nokta varsa belirtin yardımcı olmaya çalışırım yine.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Crime

    arkadaşlar bu sadece dil paketi komple av paketi mi?bende 2.51.20 var ama ing. ve de lisanslı bunu yüklersem eğer bu lisanslı değilse deneme ise benim prg da mı deneme olur yoksa bu sadece Türlçe mi alır???Ayrıca bu dahamı iyidir ben ilk kez NOD32 kullanıyorum Kav 6.0 a terfi etmem için bir neden var mı??Bu arda iyiden kastım biliyorsynyz ki av prg iyisi kötüsü olmaz sadece sistem kaynaklarını mümkün olduğunca azkullanıp çok iş yapan yani database inde çok fazla virüs barındırması ve köklü temizlik yapması önemlidir.Lütfen bunları göz önünde bulundurarak değerlendirin prg....
    Teşekkürler....




  • Ya beytepe kardeş bende Nod32 ve ZoneAlarm firewall kurulu, benim bilgisayarım adware ve spyware lere karşı korumalı mı? Adware korumasını Nod32 nin ayar penceresinde görür gibi oldum yazdıklarında bununla ilgili bişey bulamadım Adaware ya da spysweeper gibi programlara ihtiyacım var mı?
  • NOD32'nin adware ve spyware koruma özelliği bulunuyor. Ayrıca Zone Alarm Pro'nun da bir AntiSpyware modülü mevcut. Yani sistemin o zararlı türlerine karşı korunmakta.
    İhtiyaç konusuna gelince şunu söylemeliyimki ayrı bir AntiSpyware yazılımı kullanman senin için çok iyi olur.
    AntiSpyware yazılımları arasında sırasıyla tavsiyelerim şunlar olabilir:
    Spyware Doctor
    Webroot Spy Sweeper
    Ad-Aware SE Personal
    Spybot Search and Destroy


    quote:

    Orjinalden alıntı: avalona

    Ya beytepe kardeş bende Nod32 ve ZoneAlarm firewall kurulu, benim bilgisayarım adware ve spyware lere karşı korumalı mı? Adware korumasını Nod32 nin ayar penceresinde görür gibi oldum yazdıklarında bununla ilgili bişey bulamadım Adaware ya da spysweeper gibi programlara ihtiyacım var mı?




  • Oldu saolasın birinci tercihini kuracam o zaman, bu işte uzmanlaşmış bir yazılım gerek... doğru söylersin...
  • Sen de sağolasın, kolay gelsin.

    quote:

    Orjinalden alıntı: avalona

    Oldu saolasın birinci tercihini kuracam o zaman, bu işte uzmanlaşmış bir yazılım gerek... doğru söylersin...
  • NOD32'ye yakın derecede başarılı gördüğüm ve bir bir bilgisayar kullanıcısının ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilecek olan AntiVir Personal Edition yazılımını forumumuzda paylaştım.
    Bir çok arkadaşımız zaman zaman hem bu konu içerisinde hem de diğer konularda NOD32'nin ücretli olduğunu ve kullanamadıklarını belirttiler. Maalesef NOD32 ücretli ama AntiVir'in çok iyi bir alternatif olarak kullanılabileceğini düşünüyorum.
    Açıklamayı okumak ya da kullanmak isteyenler buradan ulaşabilirler.
    AntiVir Personal Edition Classic 7 (6.35.00.16)
    Daha başka AntiVirus yazılımları da paylaşacağım yakında.
  • arkadaşlar nod32.com.tr sitesindeki türkçe 2.51.20 sürümünü indiremedim. download butonu çalışmıyor. biri bu sürümün demo türkçesini upload edebilirmi. (tam sürümde olabilir tabii)
  • Geçici bir sorun yaşandı sanırım.
    İlk sayfamızdaki bağlantıdan da indirebilirsiniz.


    quote:

    Orjinalden alıntı: rdursun01

    arkadaşlar nod32.com.tr sitesindeki türkçe 2.51.20 sürümünü indiremedim. download butonu çalışmıyor. biri bu sürümün demo türkçesini upload edebilirmi. (tam sürümde olabilir tabii)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: beytepe

    Geçici bir sorun yaşandı sanırım.
    İlk sayfamızdaki bağlantıdan da indirebilirsiniz.


    quote:

    Orjinalden alıntı: rdursun01

    arkadaşlar nod32.com.tr sitesindeki türkçe 2.51.20 sürümünü indiremedim. download butonu çalışmıyor. biri bu sürümün demo türkçesini upload edebilirmi. (tam sürümde olabilir tabii)




    Beytepe ilk sayfadaki bağlantı da ölmüş sanırım




  • sagol güsel paylaşım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.