amon'un kapatılmasını kesinlikle tavsiye etmem, senin sistemini kasmaması lazım, sisteminde bir sorun olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: imhotep24
hocam bu amon benim sistemi çok kasıyo kapatmayı düşünüyorum. problem olur mu?
Beytepe virüs imza veri tabanı bu sıralar durmadan güncelleniyor,acaba diyorum bizim yolladığımız paketlere karşılıkmı güncelleniyor?
quote:
Orjinalden alıntı: beytepe
amon'un kapatılmasını kesinlikle tavsiye etmem, senin sistemini kasmaması lazım, sisteminde bir sorun olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: imhotep24
hocam bu amon benim sistemi çok kasıyo kapatmayı düşünüyorum. problem olur mu?
genelde kasmıyo da bazen cpu kullanımı durduk yerde yüzde 50-60lara çıkıyo. anlamadım gitti abi bu arada ne yaptıysam windowsun açılışını hızlandıramadım o lanet çubuk 16 defa felan sayıyo. daha yeni format attım virüs taraması felan yapmadığım şey kalmadı. hızlanmadı gitti yaw
teşekkürler çalışma güzel.
NOD32 Türkiye'de KDV dahil 35-40 YTL fiyatla satılıyor. (Peşin fiyatına 12 taksit yapan yerler de var...
NOD32 Türkiye'de KDV dahil 35-40 YTL fiyatla satılıyor. (Peşin fiyatına 12 taksit yapan yerler de var...
Bence gayet makul br fiyat 1000- 1500 ytl ye pc toplanıyor antiviruse gelince de "ayıracak paramız yok kırarız gider" mantığıyla yaklaşıyor insanlar değerlendirilmesi gereken bir fiyat
şu an kaspersky+zone alarm pro kullanıyorum. sistem tarama yaparken aşırı kasıyor. nod32 full tarama yaptırırken kasıyor mu. hepsi yapıyor sanırım bunu ama avast ve nod32 bu konuda iyi diye duymuştum.
ayrıca nod32 kaspersky kadar guvenli diyorsanız bende geceyim.
Daha önce Avast kullanıyordum, tam tarama yaparken çok yavaş kalıyordu. Daha sonra NOD32 kullanmaya başladım. Güvenlik duvarı yazılımı kullanmıyorum.
İmzamda yazılı sistemle, diskler RAID'de 64K. C diski 7.26 GB - F diski 8.28 GB (Oyunlar kurulu), G diski 2.37 GB Bütün diskleri, Derinlemesine Analiz ve tüm tarama seçenekleri işaretliyken 10 dakikada taradı.
Benim sistemimde herhangi bir yavaşlama yapmıyor. Diğer AntiVirus yazılımlarından bu konuda da oldukça iyi olduğunu söyleyebilir.
Güvenlik konusunda da şüpheniz olmasın kullanmaya başlayın derim.
quote:
Orjinalden alıntı: dasdasq
şu an kaspersky+zone alarm pro kullanıyorum. sistem tarama yaparken aşırı kasıyor. nod32 full tarama yaptırırken kasıyor mu. hepsi yapıyor sanırım bunu ama avast ve nod32 bu konuda iyi diye duymuştum.
ayrıca nod32 kaspersky kadar guvenli diyorsanız bende geceyim.
SMTP sunucusu nedir oraya ne yazıcaz?
quote:
Orjinalden alıntı: beytepe
NOD32 yazılımı ile ilgili bilgileri bundan sonra burdan paylaşmayı düşünüyorum. Ben hemen hemen tüm AntiVirus yazılımlarını kullandım ve bunların sonuncusu da NOD32. 15gün içerisinde NOD32'nin oldukça başarılı bir program olduğunu söyleyebilirim. Sistem kaynaklarını oldukça az kulanmakta. Kullandığı ram 20mb'yi geçmiyor. Bir diğer özellik ise heuristic algılama, yani o ana kadar virüs,vorm vb. bir zararlı olduğu tespit edilmemiş olan zararlıları tespit edebilme özelliği.Buna Proaktif koruma da denilmekte. NOD32 zaten bu başarısını ZOTOB virüsünü ve diğer varyantlarını daha antivirüsü yazılmadan engelemesiyle kanıtlamış durumda. Otomatik güncelleme özelliği de bulunan program ayrıca bilgisayarda şüpheli bulunan dosyaları NOD32 Laboratuvarına gönderdiğinizde incelemesini yapıyor. Dün benim bilgisayarımda bu yolla bir trojan buldu. ....
evet kardeş haklısın bende kullanıyorum kasma bile yok pc yani çok sakin sanki yokmuş gibi çalışıo ancak bi virüs yada trojende esete yolladıgınızda bunu incelemeye alıolar bu yönden çok saglam güvenlik açısından zaten aşmışlar bilgi için sagol
en kısa zamanda deniycem. umarım işlemciyi kasmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: dasdasq
en kısa zamanda deniycem. umarım işlemciyi kasmaz.
Hissetmiyorsun bile tavsiye ederim
NOD32 gerçekten çok güzel ben şunu da denedim programın run işlemini kapatsanız dahi virüslü bir dosya ya da işlem tespit ettiği anda hemen devreye giriyor gerçekten çok güzel.. Güncelleme sorunum da yok.. Eğer hala güncelleme yapamayan arkadaşlar var ise bu program o fiyata gerçekten değer
gerçekten yararlı bılgıler ellerine sağlık
Nod 32 den soudumm.. eskiden destekler ve öneririrdim herkese..
güncelleme yapamıyor diye sildim. avast ı kurdumm..
ilk defa kullanıyorum. Nod32 adı gıcık tı kullanmamak için baya çaba harcadım. Kspersky nin süresi bitince mecbur kaldım
Tarama yaparken bilgisayarı kullanabiliyorum. Kaspersky kilitliyordu. harika bişi bu.....
quote:
Orjinalden alıntı: _jackal_
SMTP sunucusu nedir oraya ne yazıcaz?
normalde oraya bir şey yazılmıyor. orası programın bir virus falan bulduğunda birini haberdar etmek için mail göndermesi için konulmuş.