Şimdi Ara

Nod 32 Herşeyde Bir Virüs Buluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,nod32'yi 5 dklığına kapattım geri açtım bi baktım ne kadar program varsa hepsinde virüs buluyor.10 dk açık tutsaydım windows dosyalarını silcekti beyler.çok kötü durumda herşeyde virüs buluyor.windows dosyalarını bile silmeye kalkışıyor ama ben sildirtmiyorum.şuan kapalı ve ben çok korkuyorum elim ayağım titriyor hemde öyle bir titreyişki ağlıcam nerdeyse babam dövecek çok korkuyorum yardım edin lütfen!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayarda önemli dosyaların varsa güvenli moddan alıp temiz bir format at derim.

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx / lg w2230s
    dh kimine göre aile, bana göre sadece bir forum
    dh fosil grubu: 2001-2005 üyeleri / misafir üyelikler kapatılsın.tıkla, destek ver.
    donanımhaber üyelikleri için güvenlik güncellemesi.üyeliklerinizin güvenliği için destekleyin.

• Özür Dilerim Ama Allah Belasını Versin Böyle Virüsün.
    Sality Adlı bir virüs bilgisayarıma karışmış ve tüm exe'leri kullanılmaz hale getiriyormuş.
    gece olduğundan şimdilik birşey yapmicam yarın avast yüklücem inş çıkacak.
    Arkadaşlar bu arada bu virüs pc'sine bulaşıpda format atmadan kurtulan varsa nasıl kurtulduğunu yazarsa sevinirim.

http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/dl/12/

Orijinalden alıntı: T.HAWK

virüs sality ise combofix onu şimdi uçurur merak etme :)

http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/dl/12/

arkadaşlar ünlü bir hacker sality virüsüne karşı 2 adet program yazmış.ikisini aynı anda çalıştırıyorsunuz,1.program sality'i meşgul ediyor sality sadece 1.programa odaklanıyor o sırada 2.program sality virüsünü bulmaya çalışıyor bulduktan sonra içindeki tüm komutları siliyor ve ortaya sadece dosya kalıyor.ve combofix ile dosyayı patlattım.sonrada avast ile exe leri silmeden düzelttim.Ve format olmadan sonunda savaşı kazandım

• hadi öyleyse geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: T1L4

nod32nin kendisini silmesinden korkuyorum virüs diye algılayıp

Hahah Karnıma Ağrı Girdi gülmekten

• Avira,avira,avira diyorum...........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisanslı olmayan (serial-crack) virüs programlarının kendisi virüs iki tane virüs prog kullanıyorum birisi truva atı yolluyor diğeri yakalıyor ,birisi trojan yolluyor diğeri yakalıyor kime güvenicez...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.