Bildirim
Nocturne early gamede iş yapmaz mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Jungle mı oynuyorsun ve hangi itemleri alıyorsun ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: forever_ducale
Jungle usta statik çıkıyorum hydra ve yaumso mudur nedir ondan varya onu daha tam bir build yapma şansı bulamadım ancak bu heroya ebedi falan çıkarsak absürt mü olur sonuçta melee damage herosu
quote:
Orijinalden alıntı: Abschied
quote:
Jungle usta statik çıkıyorum hydra ve yaumso mudur nedir ondan varya onu daha tam bir build yapma şansı bulamadım ancak bu heroya ebedi falan çıkarsak absürt mü olur sonuçta melee damage herosu
sonra tek yiyon
ekleme: tf + botrk gerisi tank
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taharet Musluğu -- 29 Mart 2014; 12:34:34 > -
Sezon 4 ile birllkte Nocturne tank oynanır oldu. 1 bilemedin 2'den fazla saldırı itemi almaman lazım. Ilk olarak ad veren jungle itemini çık sonra bir bot. Bundan sonra randuin çıkmanı öneririm. Randuinden sonra ise üçlü kuvvet yada mahvolmuş kralın kılıcını alıp ruh gömleği çık. En son itemi ise duruma göre karar verirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu
quote:
quote:
sonra tek yiyon
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takıma göre build yapiyorum soloda renekton falan varsa youmu hydra randuin aliyorum gayet iyi earlyde sıkıntı cekiyo doğrudur
nocturne early de neden sıkıntı çeksin anlamış değilim. 1v1 lerde 2v2 lerde çok güçlü oyun başında. mid game'de daha da güçlü, late'de çok iyi sayılmaz. lizard, randuin ikilisini çıktığınızda baya bi güçlü oluyor. bota inip 2v1 de adc ve supportun ikisini birden alabiliyosun eğer aşırı kasılmadılarsa. -
quote:
Sezon 4 ile birllkte Nocturne tank oynanır oldu. 1 bilemedin 2'den fazla saldırı itemi almaman lazım. Ilk olarak ad veren jungle itemini çık sonra bir bot. Bundan sonra randuin çıkmanı öneririm. Randuinden sonra ise üçlü kuvvet yada mahvolmuş kralın kılıcını alıp ruh gömleği çık. En son itemi ise duruma göre karar verirsin.
Hocam Nocturne'e Trinity neden alınıyor?AP den alan skilli var mı?
Ben ad jungle itemi-bot-randuin-statik şeklinde gidiyorum çoğunlukla. -
quote:
Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta
quote:
Hocam Nocturne'e Trinity neden alınıyor?AP den alan skilli var mı?
Ben ad jungle itemi-bot-randuin-statik şeklinde gidiyorum çoğunlukla.
E yeteneği ap'den alıyor. Fakat trinity sadece ap vermiyor verdiği mana, can, saldırı hızı, ad, yetenek kullandıktan sonra gelen %200 hasar sayesinde çoğu heroya alınıyor şuanda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Early bir miktar sıkıntılı. Fakat sen adc gibi buildi full ofansif gitmissin. Biraz tank item olsun.
Okuz gibi steroidi var. Sifir ad itemi
quote:
Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu
quote:
quote:
sonra tek yiyon
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
earylde gank atmak sıkıntı biraz. -
Karşıma kim gelirse affetmem nocla. Bi statik gerisi tank kas Ya da bi statik bi hydra + tank (randui iyi oluyor)
-
Bot ve topa ağırlık ver earlyde q skili kovalamada iyi olduğu için mid kısa kalabilir q + e kombonu iyi kullan. -
nocturne late game karakteri bence özleelikle hydra ve statik üstüne randuin, ruh gömleği , ve bir iki tank itemi daha kasarsa terör estirir hem ölmez hem fazlaca da hasar verir -
hey gidi hey nocturne ne ara late game şampiyonu oldu la late gamede en çok düşen şampiyonlardan birisi bence
-
Sürekli tank çık ben jungle nocturne s4 de hep tank çıktım damage için oyun sonuna hydra alıyorum gayet verimli oluyor , rakip jungle gank atınca yardım etmek zor oluyor full ad ile takımda mundo fln yoksa tank çıkmak zorundasın damage için...
korkutma skilli arkaya gonderiyor bir nevi gangden kaciyosun ben latede randuiin cikiyom banse cikiyom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- shaco replikleri
- pre ne demek
- troll nickler
- uyumlu sevgili nickleri
- yonca yeşili malphite
- afk ne demek
- riot mmo
- ping düşürme
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X