Ealy game de çok fazla damage verebilen bir şampiyon Nocturne. Gerek Q'nun verdiği bonus AD, gerekse W'nun verdiği pasifinden gelen AS sayesinde güzel gank atabiliyor.
Sana önerim gank hevesli değil de farm odaklı oynaman. Early ve mid gamede çoğu jungle a göre daha hızlı temizliyor. Counter jungle oynayabiliyorsan eğer bu da bir öneri.
Rune'lardan bahsedelim birazda. Ben full ad rune taraftarı değilim açıkçası. %4 LF güzel gidiyor pasifi ile birleşince.
İtem olarak da lütfen statik falan uğraşmayın. Sezon 2den beri oynarım daha bir kez olsun ne phantom, ne de statik çıkmışımdır.
- Spirit of the Elder Lizard, Ninja Tabii ya da Mercury duruma göre, yine duruma göre support'un itemlerına göre oynuyorsan eğer Locket of the Iron Solari çıkılabilir hemen ardından. Eğer Iron Solari çıkmaya gerek yoksa mid game için hem Hp hem de CD için Kindlegem alınıp, late game de Spirit of Visage tamamlanılabilir. Eğer Early game çok çok iyi geçtiyse araya bir Brutalizer çıkılabilir. Warden's Mail > Giant's Belt > Randuin tamamlanır.
Early game de W skilini iyi kullanırsan hiç korkmadan "DAL".
Kısa süre önce detaylı bi Nocturne rehberi yazacaktım fakat Fear değişimi yüzünden yazmak istemedim.Bu sezon daha efektif junglerlar var Nocturne yerine.Biraz underrated kalıyor. Season 3'de 250+ oyunum var. Kasman gereken build Golem+Ninja tabi+Trinity Force+Randuin/Banshee Botrk almak bana saçma geliyor Botrk'un verdiği hemen hemen her özelliği Trinity Force da sağlıyor ve çok daha efektif. Rune olarak Nocturne'in en kötü özelliği gankler, yakalama gankleri(chasing gank) diye geçtiği mobil olman lazım. Kırmızılara Ar Pen. koyup Quintleri de Movement Speed yapıyorum.Early'de biraz daha ormanda duruyorum sadece counter gank atıyorum. Hydra ve Statikk güzel kombine olmuyor bence Nocturne ile sonuçta Trynd oynamıyorsunuz. Sorularınız olursa alıntılayabilirsiniz.
sıkıntılı değil jungle speed iyi gank atarken iyi zamanlama lazım ama kötü değil
bu arada çok agrasif item çıkarsanız fight sırasında 2 saniyede erirsiniz he.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme