Şimdi Ara

Noctua NH-D14 İşlemci Soğutucusu Tertemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Inventus'tan aldığım ve lga1155 aparatları dışında hiçbir aksesuarını kullanmadığım faturalı, tüm içeriği eksiksiz tertemiz kondisyondaki Noctua NH-D14 kod adlı efsanevi soğutucumu H100 alabilmek için satıyorum. Aslında teknik açıdan H100'den daha iyi bir soğutucu bana sorarsanız ancak kapladığı yer yüzünden SLI sorunu yaşıyorum. Ekran kartına dokunacak kadar yakın kalıyor anakartımda ve bu yüzden H100'e geçmek zorundayım. Fiyatı uygun tutmaya çalıştım lütfen ölücüler ilanımdan uzak dursunlar. Ürünün kondisyonunu göstermesi açısından sizleri resim şenliğiyle başbaşa bırakıyorum.

SATILMIŞTIR - Denisch

Sistemimi minimum ayda bir kez temizlerim. O yüzden inanılmaz derecede temiz bir ürün alacağınızdan emin olunuz. Termal macununu hiç kullanmadım, bir çok aksesuarı çıkarılmadı bile. Ürün Faturalı ve Garantilidir. Şimdi sırada resimler;

Noctua NH-D14 İşlemci Soğutucusu Tertemiz  Noctua NH-D14 İşlemci Soğutucusu Tertemiz  Noctua NH-D14 İşlemci Soğutucusu Tertemiz  Noctua NH-D14 İşlemci Soğutucusu Tertemiz  Noctua NH-D14 İşlemci Soğutucusu Tertemiz  Noctua NH-D14 İşlemci Soğutucusu Tertemiz

Ürünle ilgili teknik detayları bilmeyenler için ve hız aşırtma merakı olanlar için buyrun değerler;

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2525&page=4

Bu soğutucu hava soğutmada alemin kralıdır, sessiz buzdolabı olarak adlandırılır ve işlemcinizle dalga geçebilirsiniz.

Not: 18 yaş altındakilerle alışveriş yapmıyorum. Önce havale sonra kargo prensibimdir. Yurtiçi kargo ile Türkiye'nin her yerine %25 indirimli olarak alıcı ödemeli gönderi yapılır. Kredi kartlarına taksit seçeneğiyle sanalpazar üzerinden get açılır ancak %5 komisyonu alıcı tarafından ödenir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beybifeys -- 10 Haziran 2012; 15:19:57 >

//i7 3770k\\Asus Sabertooth Z77//Corsair H100\\G-Skill Sniper 1600mhz CL9 16GB Kit//Gigabyte Windforce OC GTX 670 SLI\\OCZ Vertex 3 120GB + Corsair Force3 GT 120GB Raid0//Silverstone Strider Plus 80+ Silver 1000W Psu 80A Single Rail\\BenQ XL2410T 3D Real 120hz Led Monitör//Razer Deathadder v2\\Logitech G110//Logitech G27\\Logitech Z5500//Corsair Obsidian 800D

• Soğutucuların kralı, fiyat da gayet güzel. Hayırlı satışlar dilerim.

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

Soğutucuların kralı, fiyat da gayet güzel. Hayırlı satışlar dilerim.

Teşekkür ederim. Aldığım günkü kadar temiz. Umarım kısa sürede satılır çünkü nakite ihtiyacım var.
    //i7 3770k\\Asus Sabertooth Z77//Corsair H100\\G-Skill Sniper 1600mhz CL9 16GB Kit//Gigabyte Windforce OC GTX 670 SLI\\OCZ Vertex 3 120GB + Corsair Force3 GT 120GB Raid0//Silverstone Strider Plus 80+ Silver 1000W Psu 80A Single Rail\\BenQ XL2410T 3D Real 120hz Led Monitör//Razer Deathadder v2\\Logitech G110//Logitech G27\\Logitech Z5500//Corsair Obsidian 800D
  • hayırlı satışlar amd kiti varmı soğutucunun

Orijinalden alıntı: |SteeL|

hayırlı satışlar amd kiti varmı soğutucunun

Evet konu mesajında da belirttiğim gibi amd kiti hiç açılmadı bile ve termal macunu hiç kullanılmadı. Sadece İntel aparatlarini kutudan çıkardım ve kullandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı satışlar diliyorum ilk önce.
    benimde kullandığım ve gerçekten çok mükemmel bir soğutucu.

şimdiden alıp kullanıcak arkadaşa bol soğuk günler diliyorum
    Intel i5 2500k / Asus maximus IV extrem-Z / Corsair Force Gt 120GB SSD / Gskill sniper 4*4=8gb 1600mhz / Zotac Gtx/470 Amp! / Noctua NH-d14 soğutucu / Cooler Master 650w-54amper PSU / HP x2301 Full Hd Led / Logitech x540 5+1 speaker / Logitech MX 3200 klavye-mouse / 2 Adet Logitech F-710

Asus Türkiye Yarışma Birincisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

hayırlı satışlar diliyorum ilk önce.
    benimde kullandığım ve gerçekten çok mükemmel bir soğutucu.

şimdiden alıp kullanıcak arkadaşa bol soğuk günler diliyorum

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Çok temiz bir soğutucu satıyorum, umarım alan kıymetini bilir ve hakkını verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ürünün temizliği belli zaten, almak istediğim bir soğutucu ancak zamanı değil benim için şimdi. Hayırlı satışlar, alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

Orijinalden alıntı: Jacoff

Hocam ürünün temizliği belli zaten, almak istediğim bir soğutucu ancak zamanı değil benim için şimdi. Hayırlı satışlar, alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

Teşekkür ederim. H100'e SLI sorunu yüzünden geçtim ama Noctua'ya göre benim için kayıpları inanılmaz fazla oldu. Bir kere ses olayı muazzam derecede arttı. Artık kasamdan öyle bir ses geliyor ki sanki orkestra var kasada. Bunun yanısıra ısıl değerlerim de öyle ahım şahım değişmedi. Elektrik tüketimim arttı.

Teknik sonuçlara bakarsak ahmaklık yaptım ama anakart üzerindeki yer sorunu yüzünden mecburen böyle bir karar vermek zorundaydım. Ha pozitif sonuçlar elde etmek adına gidip de özel su soğutma sistemi kurup 1000 lira para harcayamazdım.

Hava soğutma kullananlar bu soğutucuyu lütfen araştırsınlar çünkü memnuniyetsizlik duymaları imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

quote:

Hocam ürünün temizliği belli zaten, almak istediğim bir soğutucu ancak zamanı değil benim için şimdi. Hayırlı satışlar, alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

Teşekkür ederim. H100'e SLI sorunu yüzünden geçtim ama Noctua'ya göre benim için kayıpları inanılmaz fazla oldu. Bir kere ses olayı muazzam derecede arttı. Artık kasamdan öyle bir ses geliyor ki sanki orkestra var kasada. Bunun yanısıra ısıl değerlerim de öyle ahım şahım değişmedi. Elektrik tüketimim arttı.

Teknik sonuçlara bakarsak ahmaklık yaptım ama anakart üzerindeki yer sorunu yüzünden mecburen böyle bir karar vermek zorundaydım. Ha pozitif sonuçlar elde etmek adına gidip de özel su soğutma sistemi kurup 1000 lira para harcayamazdım.

Hava soğutma kullananlar bu soğutucuyu lütfen araştırsınlar çünkü memnuniyetsizlik duymaları imkansız.

Hocam ürünü zaten bilen biliyor bu fiyata almayan pişman olur. Satılmazsa talip olucam. Su soğutma hakkında da verdiğiniz bilgi şu anda bana ilaç gibi geldi bu arada. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, kaçmaması gereken bir fiyat ve ürün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

quote:

Hocam ürünü zaten bilen biliyor bu fiyata almayan pişman olur. Satılmazsa talip olucam. Su soğutma hakkında da verdiğiniz bilgi şu anda bana ilaç gibi geldi bu arada. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, kaçmaması gereken bir fiyat ve ürün

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Zaten sağolsunlar yoğun ilgi gösteriyor arkadaşlar ancak ben yeni bir işletme açtığımdan pek müsait olamadım birkaç günlük periyot içerisinde. O yüzden geç döndüm arkadaşlara kusura bakmasınlar. Yakında satılır diye temenni ediyorum. Bir arkadaşla anlaştık sayılır çünkü.

Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.