Bildirim
Noctua Nh D-14 Sorusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://galeri.pclabs.com.tr/zp-core/i.php?a=noctuanh-d14&i=IMG_9241.JPG&s=600
1. slot cortlamış ama illaki öğrenmem gerek diosan http://www.noctua.at/main.php?show=compatibility_ram_gen&products_id=34&lng=en
bu noctua nın sitesinin rengide acaip yaww
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogo argentino -- 10 Mart 2010; 23:14:18 >
-
Galiba benimki kingston hyperx tall hs ya olmuyormus napacam ben yani noctua hayalleri suya düştü.. -
Olmadı öndeki fanı arkaya takarsınız. Yani bir ortada fan olur birde arkada. Zaten ramlerin üzerine gelen fan. YAda fanı az yukarıya monte edersiniz sogutucuda bir sekilde ayarlanır -
bizzat kullandım sorun olmuyor sadece ondeki fan biraz yukarı takılması lazım.. -
saten 2 yonlude takılabılıyo yanı ıstersenız dvd lerın ordan ıster eksoz ların ordan hava alıyo ıcıne de benım team extreme ramlere degmedı 1-2 mm bosluk kaldı ama o kıngstonları kesın deger fansız bıle deger ayrıca saten fanlar 14 luk olan ortada 12 lık olan da dısarı tasmıyo kı
Ha bıde su var ben amd kullanmıcısıyım ve anakartım eskı anakartım gıbı degıl yanı sogutucu yonu 90 derece farklı gorunce bende sasırmıstım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9229258DF -- 11 Mart 2010; 11:36:14 > -
benim denedigim d14 biraz cizikti tabanı filan oyle geldi yani sıfır d14 ucurur kesin -
yani sorun olmaz değilmi?işlemci soğutucuyu ekran kartına baktırarak takamazmıyız? -
Bu soğutucuyu tek fanla bile kullansan pek fark etmez. Zaten bir soğutucuya iki fan takmayı gereksiz bulmuşumdur. İllaki iki fan kullanırım dersen, arkadaşların dediği gibi, fanı biraz yukarı takarsın.
Soğutucunun fanı her durumda ramlere bakmalıdır. Ekran kartına bakarsa, kartın pcb sinden aldığı sıcak havayı soğutucuya üfleyeceğinden, performans kaybı yaşarsın. -
Cevap için çok teşekkür ederim..ozaman fanı biraz yukarıya alırım. soğutucunun diğer yanınada bir fan takmayı düşünüyorum..yani 3 tane takıcam.Bir sorun olmaz değilmi?
-
Sorun olmaz ama 3. fanın etkisi pek olmaz belki yük altında bir kaç derece farkettirebilir. Yanlız 3. fanda noctua olsun seriyi bozma -
Bozmuyacağım hocam kasanın tüm fanlarını noctua yapmak istiyorum ayrıca hadi be son 1 gün kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: Ruhsuz__
Sorun olmaz ama 3. fanın etkisi pek olmaz belki yük altında bir kaç derece farkettirebilir. Yanlız 3. fanda noctua olsun seriyi bozma
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hk@n
Bozmuyacağım hocam kasanın tüm fanlarını noctua yapmak istiyorum ayrıcahadi be son 1 gün kaldı
quote:
Sorun olmaz ama 3. fanın etkisi pek olmaz belki yük altında bir kaç derece farkettirebilir. Yanlız 3. fanda noctua olsun seriyi bozma
2 haftası daha var ;)
-
12 Mart dememişlermiydi niye böyle olduki
quote:
Orijinalden alıntı: Bianconero
quote:
Orijinalden alıntı: Hk@n
Bozmuyacağım hocam kasanın tüm fanlarını noctua yapmak istiyorum ayrıcahadi be son 1 gün kaldı
quote:
2 haftası daha var ;)
-
Çevirmişler Biraz Daha Beklemek Zorundasınız. Ama Beklediğinize Değecektir Büyük İhtimal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frontasa -- 13 Mart 2010; 16:21:40 > -
foto ekledim.. yani rampage 2 ex-kingston ve noctua türkiyede ilk görenler arasındayımmmm
furkan_10 nickli arkadaşımın sistemidir.
quote:
iNTEL CORE i7 920 D0 @4.25 GHZ (daily)+++ ASUS RAMPAGE II EXTREME +++ KiNGSTON HyperX 2015 MHZ CL7 1T +++ PALiT HD 4850 SONiC @770 @2460 +++ HiGH POWER ABSOLUTE 650W +++ WD Caviar Black 1 TB +++ Samsung 2333SW +++ Logitech G15 +++ x7 750bF
noctua yaa ac ryan blackfire4 2000rpm ve glaicaltech 2000rpm toplam 2fan taktık... ac ryan biraz yukarıda oldu fotolarda görülüyor zaten...
kusura bakmayın makinem yanımda değildi o yüzden nokia 5800 ile çekebildiğim kadar çekmeye çalıştım.
ac ryanın çıkan kısmı belli oluyor.
bu da benim sistem(ASUS M4A785TD-V EVO-kingston 4*1gb 1800mhz cl8- x3 720be(x4))
bu şekilde bulmanız imkansız... aslında bir tane daha o 14lüklerden takacağım ileride. çok kaliteli ürün. ama normal ramlerle sıfıra sıfır oluyor sogutucu
ygs-lys sınavlarına hazırlanıyor olmasam forumda güzel bir konu açacaktım bu sogutucu ile ilgili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 13 Mart 2010; 18:57:46 >
-
Kardeş fotoğraflar için çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattın gerçekten
"bu şekilde bulmanız imkansız... aslında bir tane daha o 14lüklerden takacağım ileride. çok kaliteli ürün. ama normal ramlerle sıfıra sıfır oluyor sogutucu "
demişsiniz ya,neyi bu şekilde bulmam imkansız tam olarak anlayamadım -
yaa orada demek istediğim 14+14 şeklinde fan yapısı...
normalde 12+14 yani şu şekilde. kafam eserse furkan'a verebilirim sogutucuyu
bendeki soğutucu 2tane 14lüğe sahip bulabilirsem bir de arkaya alacağım 14lük süper kaliteli soğutucu ama işlemcim aşırı ötesi takoz. -
İşlemci türkiyeye geldiğinde büyük ihtimal o fanlardanda gelir ondan alırsınız geldiğinde işlemci soğutucu için 2 tane sağ ve sol köşeye 14lük alıcam ayrı olarakta kasa için 4 tanede 12lik alcam oldukça sessiz ve serin olacak umarım
-
arkadaşlar 1.si bunu türkiye ye getirecek olan kim hengi firma?
ve ben ocz reaper kullanıyorum sadece orta fanıyla kullansak oluyor anladığım kadarıyla değilmi?
ayrıca kasa fanı olarak 14cm lik noctua ları nerden bulabilirim?
Benzer içerikler
- saf alkol
- termal macun yerine ne kullanılır
- termal macun önerisi
- sıvı metal
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
- en iyi laptop soğutucu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X