Şimdi Ara

Noctua Markasını Nasıl Bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu markanın işlemci soğutucularını nasıl bilirsiniz ? Bir cooler master bir corsair kadar başarılı mıdır sizce ?

Özellikle daha önce bu ürünlerden kullanan arkadaşlar varsa sevinirim

• Noctua o saydıklarındanda iyi bir markadır,çünkü adaamların esas uzmanlık alanı soğutma,ama sadece inventusta vardı galiba,fiyatları pahalı ama parasınııda hakediyor,bende 92 mmlik death silence olanı var adının hakkını veriyor.
  • Tabikide Çok iyidir sogutmada
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Noctua o saydıklarındanda iyi bir markadır,çünkü adaamların esas uzmanlık alanı soğutma,ama sadece inventusta vardı galiba,fiyatları pahalı ama parasınııda hakediyor,bende 92 mmlik death silence olanı var adının hakkını veriyor.

Hocam bende bakıyorum şu ürünü gördüm ;http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5555 acaba i5 6500'ı nasıl soğutur ? bu arada inventus satış sonrası destekte nasıldır güvenilir midir ?

• Tech4LogyScience kullanıcısına yanıt
    Valla ben amd kullanıyorum,intel işlemcileri bilmiyorum eğer fazla ısınan bvi işlemci değilse kasaada çok sıkışıklık olmasın derseniz işinizi görür gibi overclock yapmıyosanız bide,inventusa güven konusunda bi sıkıntınız olmaz daha hiç görmedim,hatta adamların kargo parasını bile zarfa koyup yolladıklarını görmüştüm yanılmıyosam inventus iş ahlakı gibi bişeydi.
  • İyi biliriz.

• Hocam vallaha nostalji fırtınası yaşattınız bizlere 10dklık video ile,gençlik yıllarıma döndüm resmen ve bi sigara yaktım

Neyse hocamhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5555 bu ürün acaba İ5 6500 için nasıl bi soğutma sağlar O.C yapmayacağım ve oyun oynayacağım bir sistem olacak.

Açıkcası intel'in stok fanı ile çok bir fark var mı bilemedim.Kısacası bu ürünün soğutmaya faydası olurmu yoksa çok müsrifçe bir hareketmi olur ?

Bu arada ısı borusu yok galiba bu soğutucu da@Arranger.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tech4LogyScience -- 17 Mart 2016; 19:42:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silverstone nasıl markadır
    20 yıl önce açıldı
    MSI nasıl markadır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sessizlik konusunda stok fandan daha iyidir ancak soğutma performansının çok farklı olacağını sanmıyorum.
    Nh-l9i yerine C.Master 212 daha iyi tercih olur.http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4982
    2 fan ile kullanıldığında soğutma ve ses konusunda stok fan ve nh-l9i'den daha iyi olacaktır.
  • Hocam sizi çağırmak durumunda kaldım kusura bakmayın.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5555

bu ürünü i5 6500 ile kullanmak istiyorumda sizce performans verir mi ? düşük profil bir soğutucu ama ürünleri başarılı diyorlar.

intelin stok soğutucu ile arasında fark olurmu ?

ek olarak bunun yanına 1 adette kasa fanı alsam faydası olurmu ?@MühendisMurat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tech4LogyScience -- 18 Mart 2016; 0:33:37 >
    6500'e ek soğutucu felan alma o parayı ssd'ye sakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

ssdyi halletim hocam sizin öneriniz üzerine 850 evo aldık çok şükür geriye sadece soğutucu kaldı o konuda da sizin yorumunuz önemli
  • Soğutucusunu değil fakat NT-H1 modeli termal macununu kullandığım ve gayet memnun bırakan işlemciyi havayla soğutma dendiğinde ilk akla gelen markadır.

@Arranger. arkadaşa katılıyorum , 15 lira fazla öde Hyper 212 Evo al , madem ki noctua dedin yanına da termal macununu alabilirsin , Hyper 212 Evo ile birlikte 200₺ ya falan denk geliyor , an itibariyle kendi sistemim boşta (birkaç chrone sekmesi açıkken,3500-3900 mhz hızlarda) 19 C işlemci sıcaklığında , 212 Evo 490 küsür devirde iken :) ve çok da sessiz , tavsiye ederim bu ikiliyi.

Stok fan ile kullanmak da başka bir seçenek , fakat fan gürültüsü çekmek istemiyorum işlemci de devamlı serin çalışsın istiyorum dersen yukarıdaki çözümü deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 18 Mart 2016; 0:57:10 >

• Hocam bende aslında ilk hyper evo 212 modeline bakmıştım yalnız şöyle bir problem var kasama sığmıyor o soğutucu,cooler masterın hep düşük seviye soğutucuları sığabiliyor ancak.

Alternatif olarak Bu markanın şu iki modeli kalıyor geriye ;

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6958

düşük profili olanı en azından intelin stok soğutucusundan daha iyi performans versin yeter en azından oyunlarda.ilk soğutucuyu alırsam yanına 1 adette kasaya fan eklerim diye düşünüyorum ama bilemedim

@Provisioner

• quote:

Orijinalden alıntı: Tech4LogyScience

Hocam bende aslında ilk hyper evo 212 modeline bakmıştım yalnız şöyle bir problem var kasama sığmıyor o soğutucu,cooler masterın hep düşük seviye soğutucuları sığabiliyor ancak.

Alternatif olarak Bu markanın şu iki modeli kalıyor geriye ;

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6958

düşük profili olanı en azından intelin stok soğutucusundan daha iyi performans versin yeter en azından oyunlarda.ilk soğutucuyu alırsam yanına 1 adette kasaya fan eklerim diye düşünüyorum ama bilemedim

@Provisioner

CM Hyper 212 Evo için , sanırım işlemci üst tabanından itibaren kasa sağ kapağına kadar 17 cm lik bir mesafe yeterli geliyordu. Sizin kasanız bu asgari yeterliliği sağlamıyorsa bence zorlamayın , düşük profilli ilk resimdeki noctua fan ı alabilirsiniz.

Eğer sisteminizi dengeli biçimde kurmuş ve bir tek işlemci soğutucusu için ayrı bir bütçe ayırdıysanız böyle bir yatırımı yapın.Murat arkadaşın yazdığı gibi , SSD almayıp ta stok fanla da idare edebilecek bir sisteme 150 lira verip Low Profile soğutucu için para dökmeyin.

Eğer sisteminiz , modern donanımlardan mahrum kalmayacaksa , ilk linkteki düşük profilli noctua fanı alabilirsiniz , görünürde kutusundan da yalın halde 30₺-35₺ ya satılan , NT-H1 macun çıkıyor Yaz da yaklaşırken isabetli bir yatırım olur bütçeniz varsa.

• Olum öle konu başlıgı atıyorsunuz ki hani görende noctua iflas etti kapanıyor hadi hakkınızı helal edin diyecek başlığı okurken yok artık noctua batmaz nasıl olur yav diye tıkladım o kadar yani.
    Avusturyadan çıkan kaliteli pahalı ama parasını hak eden müşteri memnuniyeti çok fazla olan bir markadır avrupada çok bilinsede amerikada çok yaygın oldugu sölenemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech4LogyScience

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

ssdyi halletim hocam sizin öneriniz üzerine 850 evo aldık çok şükür geriye sadece soğutucu kaldı o konuda da sizin yorumunuz önemli

Tekrar ediyorum gerek yok, heves ettiysen amazondan 90 100 liraya 212 evo getirt %50 kar et.
  • Hava soğutmanın önde gelen lider markalarından. Adamların uzmanlık alanı soğutma. U12S kullanmıştım, şimdi U14S var oldukça memnunum.
  • d14 modelini kullanmış biri olarak aşırı derecede memnun kalmıştım. ne cooler master seidon 120v(corsair sp 120 qe dual fan) nede thermalright silver arrow sb-e(ty 147 dual fan)'dan d14'ün tek fanı ile aldığım performansı alabildim.
  • Hiç bir ürününü kullanmadım ama duyumlarım hep iyi ve olumlu yönde oldu.
  • U12S kullanıyorum I5 2500K 3.3@4.4GHz (1.24v) ile. Ne sıcaklık ne de ses problemi yaşamadim şu ana kadar. Çok memnunum. Kutusu bile çok kaliteli, yanında da çok kaliteli olan Nt-h1 macun ile geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolphin/Lion -- 18 Mart 2016; 10:27:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.