Bildirim
noctua d14 150
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Ürün 6 yıl garantili hocam. Aynısından kullanıyorum çok memnunum
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: carettin
Ürün 6 yıl garantili hocam. Aynısından kullanıyorum çok memnunum
sağol hocam faturası durmakta zaten o zaman garantili ürün...
-
Satış fiyatınız nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ alışveriş yaptıklarım: rapsodisss: iki adet s4 mini aldım,potur: ekran kartı aldım,RuhsuzPinokyo:2 adet bf4 hesabı aldım,Naughty:750w güç kaynağı aldım(güvenilir birisi değil),azelea:1090t işlemci aldım, yokkan: ccf işlemci soğutucusu aldım, Elky:powercolor hd7850 ekran kartı sattım. şimdilik aklıma gelenler bunlar -
Hocam kolay gele sayis fiyati nedir goremedimde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
fiyat indirim için takip _____________________________ -
Hayırlı satışlar ürün gayet çok incelediğim almayi düşündüğüm bir üründü yalnız nette okuduğum kadarıyla normal seri anakartları genelde eğdiğini yazmışlar bir çok yerde. Sırf o yüzden evo araştırmasına girmiştim bundan daha hafif diye. :) _____________________________ -
Fiyat yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “Saat başına para alıyorsunuz; ama bir gün içinde zengin olmanızı sağlayacak kadar saat yok.”
“Dürüstlük hakkında söylenebilecek en iyi, en inandırıcı şey, onun ne kadar güzel olduğunu; içinde yaşadığımız gerçeklikten düşlediğimiz şeye erişmek için girişeceğimiz yolculuğu ne kadar temiz ve berrak kılacağını söylemektir.” -
Çok güzel soğutucu tavsiye ederim hayırlı satışlar _____________________________ -
mobil olanlar için yazıyorum, fiyat 170 lira...
satıcı arkadaşın dikkatinden kaçmış sanırım.._____________________________ -
D14 6 ayıl garantili bir ürün. Arıza yapma ihtimali sadece fanlarında var zaten.
Hayırlı satışlar_____________________________ -
Hocam almak istiyorum ama.kasa.derinligi sigar mi bir bilginiz var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
benim netten baktığım kadarı ile sıgma konusunda sorun yok zira sizde thermaltake commander var kasa bende feel hurricane var ve sizin kasanın iç hacmi daha geniş sorun yaşayacağınızı hiç sanmam...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler