Şimdi Ara

NObre de Türk Vatandaşı oluyor haydi terım onu da milli takıma al (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

gslilerin milli yapçak oyuncuları yok ya kıskanıyolar.ama hiç gerek yok 3 sene bilemedin 5 sene sonra carruscada milli olur

bizim yabancılarımız kendi milli takımlarında oynayabildikleri için sorun yok

nobrenin türk olmasına birşey demem ama milli takımda oynarsa ..........

ya ben anlamıyorum fb ve bjk gibi büyük klupler o futbolcuyu nası oynatır yatop sürmesini bilmiyor..
    aynı bizim eski lukunku gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade77 -- 12 Ağustos 2006; 23:06:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

@BJKKKKK haddini bilerek konuş.Gıcık kapmış olabilirsin bana.Ama bu senin bana bu şekilde konuşmanı gerektirmez.Okey mi ???

Orda sana hakaret yok, "git işine ya" tabiri var sadece. Sadece antiBJK ya da antiGS lik yapmak için mesaj atıyorsun. O yüzden ciddiye alıp mesaj yazmak yerine sana bu tabiri uygun gördüm.

Allahtan kork beeNerden çıkarıyosun benim antibjk li veya antigsli olduğumu.Ben de her FB li gibi eleştirilerimi yaparım.Ama burda kesinlikle bilinçli bir şekilde rakip takımlara saldırmam.Neyse onu söylerim.Eğer benim bu yönüm sana ağır gelmişse onu bilemem.Ayrıca benim mesajlarımı ciddiye alma istemiyorum zaten.Olgun insanlarla sohbet etmekten hoşlanırım ben çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbeli Matkap -- 12 Ağustos 2006; 23:10:46 >

• eveeet..tahmin ettiğim gibi.
    Aurelioya destek verenlerin neredeyse tamamı Nobreye karşı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

eveeet..tahmin ettiğim gibi.

valla ben açıkça söylüyorum.Nobre de türk olsun.Ama yetenekleriyle milli takımı hak etmiyor bence.Çünkü nobrenin oynadığı bölgede en az 5 çok ii oyuncumuz var.Fakat aurellio olayı böyle değil.Oynadığı mevkide 1 oyuncu oynuyor Hüseyin Cimşir.onun da ne yetenekli olduğunu herkes biliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

valla ben açıkça söylüyorum.Nobre de türk olsun.Ama yetenekleriyle milli takımı hak etmiyor bence.Çünkü nobrenin oynadığı bölgede en az 5 çok ii oyuncumuz var.Fakat aurellio olayı böyle değil.Oynadığı mevkide 1 oyuncu oynuyor Hüseyin Cimşir.onun da ne yetenekli olduğunu herkes biliyor

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

quote:

Orjinalden alıntı: habader

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Beşiktaş ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim kendileri inanıyor mu Nobre'nin türk olabileceğine ? Sırf Aurellio olayına gönderme yapmak için saçmalıyorlar.

Hayır bence Tıpkı fenerın yaptıgı gibi yabancı kontenjanını bosaltmak için Nobreyı turk yapıolar....Bizde onlar kendını turk gıbı hıssedıo .,faydası olacak dıe mıllı yapıoz.....

Bizde zaten kontejyan boşaltmak için yaptık sorun nasıl yapıyorlar ? Aurellio Türkiye'de 5 sene oynamış. Bunların bahanesi "ülke tanıtımına katkı". Ben başvuruyu alan merci olsam bir kağıda yazar geri gönderirdim.

+1907

• quote:

1 kişi hariç böyle bir durum yok.Nobre 2003/2004 sezonunda 2.yarıda geldi Fenerbahçe'ye.5 yılını doldurmadı tabi.2009 yılında bu şansı yakalayacak Nobre.

Fransa milli takımının neredeyse tamamı,İspanya'da Senna,Mariano Pernia geçmişte Catanha,İsveç'te Larsson,İbrahimovic,Japonya'da Alex,İtalya'da Liverani,Matteo Ferrari,Almanya'da Klose,Podolski,Borowski,Asamoah,Kuranyi,Portekiz'de Deco.

Örnekler çoğaltılabilir.Ama biz Türk'üz.11 kazma olsun hepsi Türkiye'den habersiz,İstiklal marşını bile düzgün okuyamasın ama Türk olsun.

Smiley koyalım da kinaye yapmaya çalıştığımız anlaşılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 12 Ağustos 2006; 23:56:16 >

• Nobre hala sizde olsaydı böyle düşünmezdiniz ama sizi de anlıyorum ben merak etmeyin Ben zaten milli takımda oynasın demiyorum, Türk de yapılsın demiyorum. Çünkü o zaman işin suyu çıkar herkes, ülke tanımı vs. bir şeyler ayarlar iş biter. Ben sadece objektif olmanız gerek diyorum. FB'li oynasın da BJK li oynamasın muhabbetine çevirmeyin bunu. Bırakın onu da Fatih Terim düşünsün. Belki iyi işler yapacak , belli olmaz.

Micro_Processor sen devam et çavuşum aynen devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Nobre hala sizde olsaydı böyle düşünmezdiniz ama sizi de anlıyorum ben merak etmeyin Ben zaten milli takımda oynasın demiyorum, Türk de yapılsın demiyorum. Çünkü o zaman işin suyu çıkar herkes, ülke tanımı vs. bir şeyler ayarlar iş biter. Ben sadece objektif olmanız gerek diyorum. FB'li oynasın da BJK li oynamasın muhabbetine çevirmeyin bunu. Bırakın onu da Fatih Terim düşünsün. Belki iyi işler yapacak , belli olmaz.

Micro_Processor sen devam et çavuşum aynen devam

Benim öyle bir derdim yok ama Besiktas işi kılıfına uydurmaya calısıyor. Buna kızıyorum. Nobrenin Ülke tanıtımına yaptıgı katkı nedir Allah askına ya.

• @BJKKKKK

Tipik bir ''Sıkışınca hemen post sayısına bakayım'' hesabı

Valla biliyomusun senin gibilerine sadece gülüyorum hem de böyle

Not:2 yıldır [Konu Dışı / Off Topic] te olduğumu çok kişi biliyor,sen de öğrenmiş oldun!!!
  • ben yatıyorum bu arada herkese ii geceler
  • Benim derdim milli takım felan değil nobrenin türk olması. Ve beşiktaş yönetiminin yaptığı saçmalık.
  • Kadroya qIrebILcek mI acaba..
  • Wolky iyi say hoca iyi say..
    1 kişiymiş.bu bişey değil,sen yarın gör bu topiği
  • @pi

Ben bir şey demiyorum ki zaten , haklısın Bence de nerden çıkardılar ülke tanıtımını. Valla bu yolla herkes olur sonra. Sana katılıyorum. Ama diyelim ki oldu, bunun geri dönüşü yok. O zaman nasıl Mehmet oynuyorsa Mert de oynasın diyorum

Micro_Processor

2 sene konu dışında harcanır mı yahu Neyse o yüzden demedim ben onu. Yumuşatayım biraz ortalığı bari dur Kusura bakma ama ne zaman görsem ve BJK ile ilgili bir şey yazsan, hep negatif, insan ister istemez biraz yani etkileniyor. Kasıtlı yaptığını düşünüyor. Bir kere de olumlu bir şeyler yaz Allah Aşkına. Eski mesajlarına bir bak lütfen, bir tane var mı şöyle BJK de iyi bulduğun bir şey. Tamam iyi bulmuyorsan kendi fikirlerin tabii olabilir. Ama her şey de kötü olmaz be hocam insaf yani Neyse iyi geceler bari , çavuş sen de

• Yakında Yattara da Türk olursa hiç şaşırmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRaHSaRaL

Yakında Yattara da Türk olursa hiç şaşırmam.

• Onu bunu turk yapıyoruz sonra milli takıma alınıyo bu cok buyuk bi tehlikedir bence koskoca turkiyede bi aurelio yeteneginde veya nobre yeteneginde oyuncu yoksa vahh vahh....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

Onu bunu turk yapıyoruz sonra milli takıma alınıyo bu cok buyuk bi tehlikedir bence koskoca turkiyede bi aurelio yeteneginde veya nobre yeteneginde oyuncu yoksa vahh vahh....

+1903
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

Onu bunu turk yapıyoruz sonra milli takıma alınıyo bu cok buyuk bi tehlikedir bence koskoca turkiyede bi aurelio yeteneginde veya nobre yeteneginde oyuncu yoksa vahh vahh....

koca Türkiyede ikisinin ayarında topçu bulamamak çok doğal çünkü adamlar Brezilyalı.
    hani 5 kez dünya şampiyonu olmuş,milli takımın ikinci veya üçüncü adamlarının dünyanın en büyük klupleri tarafından kapışıldığı ülke...

adamlar milli takıma girecek kadar yetenekliyse ve bu forma için terlerini akıtmak istiyorlarsa,varını yoğunu ortaya koymak istiyorlarsa bu konuları tartışmak bile yersiz..
    bazı arkadaşlar milliyetçilik yapmak istiyorlarsa ülkeyi düzeltsinler,topçu popçu en son iş...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.