Şimdi Ara

NObre de Türk Vatandaşı oluyor haydi terım onu da milli takıma al (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyla ilgili söylediklerime verebilecek cevabın varsa yaz (hiçbir zaman olmadı ya belki bu sefer vardır)
    yoksa meseleyi şahsileştirme şikayet ederim valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

konuyla ilgili söylediklerime verebilecek cevabın varsa yaz (hiçbir zaman olmadı ya belki bu sefer vardır)

konuyla ilgili bir tane sey yazsan cevap verecegim de kardesim yazdıkların hep''sen bole bole dedin kahkahkah kihkihkih...''sen solesin ben boleyim muhaaha zuhaha''
    bunun neresine cevap vereyim kendini benim yerime koy biraz...
  • niye oynatsınki .ondan iyi bissürü türk forvet var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

konuyla ilgili söylediklerime verebilecek cevabın varsa yaz (hiçbir zaman olmadı ya belki bu sefer vardır)

konuyla ilgili bir tane sey yazsan cevap verecegim de kardesim yazdıkların hep''sen bole bole dedin kahkahkah kihkihkih...''sen solesin ben boleyim muhaaha zuhaha''
    bunun neresine cevap vereyim kendini benim yerime koy biraz...

ben hep konuyla ilgili yazdım, sen hep kaçtın.
    yazmaya da devam ediyorum ama kompleks yapıp kişiselleştiren sensin.

verecek cevabın varsa buyur:

quote:

Aurelio hangi kanunun hangi maddesine dayandırılarak T.C. Vatandaşı yapılmış, Nobre hangi maddeye göre yapılmak isteniyor acaba?

sen işine gelirse cevaplarsın, gelmezse de "sallamıyorum, umrumda değil" ayaklarına yatarsın. onu da ben umursar mıyım orası ayrı

• sen söyle bakalım hangi kanunun hangi maddesine dayanarak Türk oldu Aurelio?

al sana gerekçe,bunu ben uydurmadım,demekki varmış böyle bir hak kullanıyorlar.sana mı bana mı soracaklar bunu yaparken?
    quote:

Ülke tanıtımı için
    Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Nobre’nin Türk vatandaşlığına geçmesi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor... Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlayacağı gerekçesiyle Sambacı’nın vatandaşlık başvurusunun olumlu yanıtlanmasını bekleyen Siyah-Beyazlılar bir yabancı transfer daha gerçekleştirmek istiyor. Tigana ile iyi ilişkiler içerisinde bulunan Fatih Terim’in de Nobre’nin Türk olmasına sıcak bakabileceği öne sürüldü

http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=4&HaberID=408359

• quote:

sen söyle bakalım hangi kanunun hangi maddesine dayanarak Türk oldu Aurelio?

al sana gerekçe,bunu ben uydurmadım,demekki varmış böyle bir hak kullanıyorlar.sana mı bana mı soracaklar bunu yaparken?
    quote:

Ülke tanıtımı için
    Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Nobre’nin Türk vatandaşlığına geçmesi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor... Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlayacağı gerekçesiyle Sambacı’nın vatandaşlık başvurusunun olumlu yanıtlanmasını bekleyen Siyah-Beyazlılar bir yabancı transfer daha gerçekleştirmek istiyor. Tigana ile iyi ilişkiler içerisinde bulunan Fatih Terim’in de Nobre’nin Türk olmasına sıcak bakabileceği öne sürüldü

http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=4&HaberID=408359

dur dur, kendi kendine rüzgar alıp poyraz satma.

Ben kanunu maddeyi tüzüğü biliyorum da sen bilmiyodun, bak sayemde öğrenmiş oldun.

quote:

burada sen sınırlama varken hakkını kullanıp futbolcunu Türk yaptın Beşiktaşta aynı hakkı kullanmak istiyor

demek ki neymiş bilmeden sallamayacakmışız

quote:

ve sanırım bu hakkı kullanmak isteyecek çok insan ve takım çıkacak.olayın önünü açan sizsiniz şimdi itiraz eden gene sizsiniz.

Nobre'nin "ülke tanıtımına katkısı" nedir bilmiyorum ama bu maddeye sığınarak oyuncusunu Türk yapmaya çalışan BJK olduğuna göre dolayısıyla bu cümlen de "sallama" bir cümle olup, kimin hangi yolu açtığı konusunda bilgilenmiş oldun.

var mı başka bişey

• var "aynı hak" derken vatandaşlık hakkını diyorum "kanunun aynı maddesi" değil,düzgün oku bu birincisi.laf ebesi yapmaktan başka birşey görmedim sende şimdiye kadar...

ikincisi al sana kanun merak ediyordun...biliyormuş kanunu.yazdıktan sonra bende söylerim"onu biliyorum"diye

quote:

B İSTİSNAİ VATANDAŞLIĞA ALINMA:

Madde 7 - Aşağıdaki hallerde 6 ncı maddenin (b) ve (c) bentlerindeki şartlar aranmaksızın yabancılar, istekleri üzerine, İçişleri Bakanlığının teklifi ve Bakanlar Kurulu karariyle Türk vatandaşlığına alınabilirler.

a) Türk vatandaşlığını herhangi bir şekilde kaybetmiş olanların sonradan doğmuş reşit çocukları,

b) Bir Türk vatandaşı ile evli olanlarla, bunların reşit çocukları,

c) Türk soyundan olanlarla, eşleri ve reşit çocukları,

ç) Bir Türk vatandaşı ile evlenme karariyle Türkiye'de yerleşmiş olanlar,

d) Türkiye'ye sanayi tesisleri getiren sosyal, ekonomik alanlarda veya bilim, teknik veyahut sanat alanlarında olağanüstü hizmeti geçmiş veya hizmeti geçeceği düşünülen kimseler,

e) Vatandaşlığa alınması Bakanlar Kurulunca zaruri görülenler.

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/364.html

özelden özelden kişisel sorun varsa özelden ok güzel kardeşim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 14 Ağustos 2006; 16:18:20 >

• bir gün herkes türk olacak
  • quote:

var "aynı hak" derken vatandaşlık hakkını diyorum "kanunun aynı maddesi" değil,düzgün oku bu birincisi.laf ebesi yapmaktan başka birşey görmedim sende şimdiye kadar...

ikincisi al sana kanun merak ediyordun...biliyormuş kanunu.yazdıktan sonra bende söylerim"onu biliyorum"diye

"öyle derken bunu kastetmiştim" , "ben aslında şunu demek istemiştim" lerle olmaz bu işler. her söylediğini geri almak zorunda kaldığının farkında değil misin?

ben ikisinin farklı şeyler olduğunu ve
    quote:

ve sanırım bu hakkı kullanmak isteyecek çok insan ve takım çıkacak.olayın önünü açan sizsiniz şimdi itiraz eden gene sizsiniz.

bu cümlenin muhatabının FB değil BJK olduğunu sana anlattım ama almadı kafan. şimdi sayemde kanunu açıp okuyup öğrendiğinie göre, yukarıdaki "sallama" mesajlarından sen rahatsız değilsen benim için de problem olmaz.

linkleri neden sildirdin?
    ağır mı geldi

• quote:

quote:

var "aynı hak" derken vatandaşlık hakkını diyorum "kanunun aynı maddesi" değil,düzgün oku bu birincisi.laf ebesi yapmaktan başka birşey görmedim sende şimdiye kadar...

"öyle derken bunu kastetmiştim" , "ben aslında şunu demek istemiştim" lerle olmaz bu işler. her söylediğini geri almak zorunda kaldığının farkında değil misin?

ben ikisinin farklı şeyler olduğunu ve
    quote:

bu cümlenin muhatabının FB değil BJK olduğunu sana anlattım ama almadı kafan. şimdi sayemde kanunu açıp okuyup öğrendiğinie göre, yukarıdaki "sallama" mesajlarından sen rahatsız değilsen benim için de problem olmaz.

linkleri neden sildirdin?
    ağır mı geldi

orada öyle olmaz demek istemedim yazmıyor,"aynı hakkı" yazıyor.sen nasıl böyle anlam çıkardın peki,ne demek istediğimi sen nerden biliyorsun?"aynı madde" falanda yazmıyor çünkü,yazan sadece"aynı hak"

ikincisi muhatabım sen olsaydın direkt sana söylerdim,böyle şeylere girecek olsam direkt isim veriririm..genel hatlarıyla Nobreye karşı olanlar Fenerliler,Aurelio da da sonuna kadar savunan gene Fenerlilerdi......bende "bunu başlatan sizsiniz,karşı çıkan gene sizsiniz" dedim...isim yok bak gene dikkat edersen "Fenerlilerin basın sözcüsüyüm her lafı üstüme alırım" diyorsan sana tek lafım"haaade ordan".

üçüncüsü benimle ilgili konular forumu ilgilendirmez...kişisel olduğu için şikayet ettim silindi,
    linklerde kapak vardı,pardon kaynak...oradaki espiriyi bile anlayamadınız hala

artı yazdığın silindiği halde sırf bana laf koymak için yazdığın bu mesaj çok duygulandırdı beni...
    devam et açık kovalamaya sen, ben çok eğleniyorum burada...
    populer oldum sayende popstara çıksam bu kadar olurdu yani

• BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ:Sınırsız yabancıya karşıyız.Türk gençlerinin önünü kapatmayalım.(Ulusoy'la yemekte alınan karar)
    BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ:Nobre'yi Türk vatandaşı yapalım.

• bak işte nobre gibi karaktersiz bir adamı istemem abi milli takımda. GS-FB-BJK-TS veya kim varsa yabancı oyuncu Türk olsun milli takımda oynasın ama Nobre ASLAAAAAA
  • quote:

orjinalden alıntı: ilkerinanç
    ikincisi muhatabım sen olsaydın direkt sana söylerdim,böyle şeylere girecek olsam direkt isim veriririm..genel hatlarıyla Nobreye karşı olanlar Fenerliler,Aurelio da da sonuna kadar savunan gene Fenerlilerdi......bende "bunu başlatan sizsiniz,karşı çıkan gene sizsiniz" dedim...isim yok bak gene dikkat edersen "Fenerlilerin basın sözcüsüyüm her lafı üstüme alırım" diyorsan sana tek lafım"haaade ordan
    gibi yuvarlak cümleler kurup biri cevabı yapıştırınca "abi ben sana demedim ki neden böyle yapıyosun" diye kıvırırım diyosun yani...
    peki, popstarda da durum farklı değil zaten, kendi yerini kendin tespit etmişsin

o kaynak esprin de hakikaten üstün zeka gerektiren bir espri olduğu için biz anlayamadık.
    gerçeği bilmek istersen; kıvırmandan midemiz bulandı.

• cevabı kim yapıştırmış ben hala göremedim yardımcı olurmusun?
    o kadar yazmışız ne dediğimizi,ne demek istediğimizi,ne diyebilebeğimizi sen hala belden aşağı vurma gayretindesin.hala birşeylerin ispatı peşindesin...
    hayır ben konu hakkında yazacağım,sorduklarına cevap vereceğim,senin hakkında da birsürü şey yazabilirim ama yazmayacağım...
  • bence nobre milli takımda oynar sonuçta onun sitili futbolcu çok az, hala 33 'lük hakandan medet umuyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: göktürk_34

bence nobre milli takımda oynar sonuçta onun sitili futbolcu çok az, hala 33 'lük hakandan medet umuyoruz.

33 mü kaldı yaf 2 hafta sonra 36'ya girecek kral..
  • maşallah.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.