Şimdi Ara

Noble Festivali geldi çattı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine her zamanki gibi dwarf ve gnome female bulamıyorum, geçen sene 1 günde bitirdim bu sefer 4 saat sürmedi ikisi hariç

• Nedir bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Nedir bu?

Blizzard'ın hazırladığı oyun içi özel günler. Bunlarla özel title'lar, hediyeler ve itemler alabiliyorsunuz.
    Şu anki event bir hafta sürecek, adı da Noblegarden. Yani Paskalya Bayramı.

Bu arada az sonra title'ımı alıyorum umarım.
    Ve tabiki en sancılısı Hard Boiled ve Tauren Female bulmak.

Hayırlı olsun, aldım title'ı da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveon -- 4 Nisan 2010; 14:30:11 >

• Zor bir yani yok sadece yumurtalardan şansa çıkmasını bekleyeceksin, bide swarf female bulmam lazım hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Zor bir yani yok sadece yumurtalardan şansa çıkmasını bekleyeceksin, bide swarf female bulmam lazım hala

aynen dwarf female bulmam lazım benimde
  • arkadaşım dwarf female pek bulunmayan bişey olsun diye açmıştı
  • Title dışında getirisi var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu yaptıgımız achi'ler bi dahaki sene silinio mu acaba? ya da bir kere yapınca seneye bu festival olayına girmemize gerek kalmıo mu die sorayım
  • gerek kalmıor tekrar yapmana
  • Bence bu festivaller zevkli hale getirilmeli. Herkes biliyor ki sadece What a long... achi si ve proto drake si için yapılıyor bu achievent lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PortaL| -- 4 Nisan 2010; 21:30:59 >
  • dwarf female bulmak ölümdü. Kafalarına kaskta taktıklarında erkek mi kızmı oldukları da belli olmuyor. neyse tüm achivmentlarını yaptım.

Bu arada Darkmoon Faire de başladı ama ne olduğunu çözemedim, nedir ne değildir? achivment veya güzel bir item veriyor mu? çözemedim gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaho

dwarf female bulmak ölümdü. Kafalarına kaskta taktıklarında erkek mi kızmı oldukları da belli olmuyor. neyse tüm achivmentlarını yaptım.

Bu arada Darkmoon Faire de başladı ama ne olduğunu çözemedim, nedir ne değildir? achivment veya güzel bir item veriyor mu? çözemedim gitti.

Benim ve çoğulnuğun başına gelen size de gelsin istemiyorsanız şu makroyu kullanabilirsiniz:
    quote:

/run DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage((UnitSex("target")==2 and "Male " or "Female ")..UnitLevel("target").." "..UnitRace("target").." "..(UnitBuff("target","Sprung!")=="Sprung!" and "Sprung!" or "ok"));

• @Eveon

yazdığınız kod tam olarak ne yapıyor? Bunu yapınca oluşan örnek bir görüntüde eklerseniz güzel olur.
  • selam arkadaşlar size bir uyarım olacak hizlial.com dan kesinlikle birsey almayın siparişiniz eksik yollanıyor ve hesap sordugunuzda yarın yollıcaz dıyolar ve yollamıyolar. size kanıt aşagıda yolladıkları maillerden biri

Değerli Müşterimiz

Hafıza kartı yarın kargoya verilecektir. Gecikme için özür dileriz.

Saygılarımızla

Zehra Mermer
    Müşteri Temsilcisi

musterihizmetleri@hizlial.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal72

selam arkadaşlar size bir uyarım olacak hizlial.com dan kesinlikle birsey almayın siparişiniz eksik yollanıyor ve hesap sordugunuzda yarın yollıcaz dıyolar ve yollamıyolar. size kanıt aşagıda yolladıkları maillerden biri

Değerli Müşterimiz

Hafıza kartı yarın kargoya verilecektir. Gecikme için özür dileriz.

Saygılarımızla

Zehra Mermer
    Müşteri Temsilcisi

musterihizmetleri@hizlial.com

yumurtadan bu mu çıktı sana da?
  • arkadaşıma açtırsam lvl1 female dwarf iş görür herhalde yaa
  • yok kurtarmaz illa 18 level olacak diyor

bu arada female dwarf deyince aklıma geldi.. amerika arena listelerinde 5v5 te 1.ci, 3v3 ve 2v2 de 4.cü olan yani neredeyse dünyanın en iyi PVPcilerinden biri olan Loinclothz(Hunter of Sargeras) 'da female dwarfmış

arenada karşımda koca popolu 1.20 boyunca hatunu görünce hiç savaşmadan nakavt olurum
  • abartmıyorum female cüce görmeyeli en az 1 sene geçti bi de female orc
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaho

@Eveon

yazdığınız kod tam olarak ne yapıyor? Bunu yapınca oluşan örnek bir görüntüde eklerseniz güzel olur.

Kodu kullandığınızda chat penceresinde tıkladığınız oyuncunun cinsiyetini ve levelını gösteriyor, bu sayede işkence çekmiyorsunuz.
    Örnek görüntü ekleyemiyorum, şu an oyunda ss alma ile ilgili bir sorunum var ama kodla ilgili bir sorun yok, wowwiki'den aldım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

abartmıyorum female cüce görmeyeli en az 1 sene geçti bi de female orc

Eeee nasıl çoğalıyor bunlar ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.