Şimdi Ara

No signal, kasa calisiyor ama goruntu gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitor sinyal alamiyor. Bilgisayar 5 yillik o yuzden ne oldugunu anlatayim.

Hd 7850 kartim var, bir ay kadar once oyun oynarken ekran yesil oldu, kapattim bir kac saat dinlendirdim. Yeniden acmaya kalkinca acilmadi, windows baslatiliyor ekranindan sonra sinyal gidiyordu. Ekran karti gitti diye dusundum

Sonra guvenli modu denedim, amdsy.....exe gibi bir seye gelince donuyor bir kac saniye sonrs goruntu yine gidiyordu. İnternetten arastirdim HDD gitmis olabilirmis. Bende ev interneti olmadigi icin bir sey yapmadim.

Simdi geldim, bu arada kasa ve monitor hafif darbeler almis olabilir yol esnasinda, kurdum bilgisayari. Monitor HİÇ almiyor sinyal. Kasa calisiyor.

Kablolara bi baktim ilk ne oldu takamadim mi diye. Sonucta sorunu olsasa daha onceden en azindsn bios a falan girebiliyordum goruntu geliyordu windowsu acamasam bile. Bir sey cikmadi.

Ekran kartini ve hdd yi soktum taktim, 1 dk fis cekiliyken acma tusuna bastim acmaya calistim, psu kablolarini cikarip taktim, ramlarin tek tek her slotta dendim olmadi.

Simdi 4 yerde sorun olabilir gibime geliyor.

Ya monitorde bir sikinti var
    Ya monitor kablosunda
    Ya hdd de
    Ya da ekran kartinda ki bende burada oldugunu dusunuyorum. Simdi yeni ekran karti alacak durumum yok, firinlama gibi bir seyde yapamam.

Ne yapmam lazim? Simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartını değiştireceksiniz maalesef. Yeşil ekran, çizgi çizgi, yeşil bazen kırmızı çizgiler görmek, ekran kartında sorun olduğuna işarettir. Bu durumdan sonra görüntü vermez ise, ekran kartınız ömrünü doldurmuş oluyor.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    1 ay acmadim, bios a falan girebiliyordum baska sehre tasimadan once. Simdi o sinyali bile alamiyorum. Ekran kartindan baska bir seyde gitmis olmasin diye endiseleniyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Ram Sorunu [no signal]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.