Şimdi Ara

No Razer Naga Connected.Application will close now [Çözüldü][SOLVED]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer Naga Molten içinwww.razersupport.com dan driver indirince configuration manager çalışmıyordu.Resimdeki gibi hata veriyordu

No Razer Naga Connected.Application will close now

No Razer Naga Connected.Application will close now  [Çözüldü][SOLVED]

Çözüm :
    Driver indirmek yerine "RAZER SYNAPSE" indirin.Bu program otomatik olarak herşeyi kendi kuruyor configuration manager vs.
    Fakat bu seferde "please connect a razer synapse 2.0 enabled device" hatası çıkarsa :

Denetim Masası >
    Bölge >Biçimler sekmesi >İngilizce(Amerikan)
    Konum sekmesi > ABD
    Yönetimsel sekmesi>Unicode olmayan programlar için geçerli dil> ingilizce(Amerikan)
    >yeniden başlatılmasını onaylayın.
    >Bilgisayar açılınca Synapse yeniden kurun,sorun çözülecek.

Çözümün alıntı yapıldığı konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 25 Mart 2013; 0:50:08 >

• up...!
  • Sorun çözülmüştür
  • Ne kadar teşekkür etsem azdır! kaç saattir uğraşıyorum , güzel anlatmışsınız teşekkürler..Kesinlikle işe yarıyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enlprck

Ne kadar teşekkür etsem azdır! kaç saattir uğraşıyorum , güzel anlatmışsınız teşekkürler..Kesinlikle işe yarıyor ...

Rica ederim

Bende 10 saat rahat uğraşmışımdır son driverlardan eski driverlara kadar denedim tek tek.synapse hiç düşünmemiştim. En son onunda ne işe yaradığını farkettim.Meğer herşeyi barındırıyormuş.Sonra onda da hata alınca o hatayı araştırdım ve sonuca oradan ulaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

quote:

Orijinalden alıntı: Enlprck

Ne kadar teşekkür etsem azdır! kaç saattir uğraşıyorum , güzel anlatmışsınız teşekkürler..Kesinlikle işe yarıyor ...

Rica ederim

Bende 10 saat rahat uğraşmışımdır son driverlardan eski driverlara kadar denedim tek tek.synapse hiç düşünmemiştim. En son onunda ne işe yaradığını farkettim.Meğer herşeyi barındırıyormuş.Sonra onda da hata alınca o hatayı araştırdım ve sonuca oradan ulaştım

Aynen benimde denemediğim sürüm kalmamıştı , aslında ilk synapse yükledim fakat create account felan çıkınca diğerlerini denerim olmazsa buna dönerim dedim ..Sonra sitesinden fark ettim ki bütün driverları barındırıyormuş derken kurayım dedım kafayı yemek üzeydim ki sağlasın açtığın konu çok işime yaradı .. Teşekkürler tekrardan :)

• Ayarları yüklemeyi yaptıktan sonra Türkiye olarak geri değiştirmek sıkıntı yaratıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Str187

Ayarları yüklemeyi yaptıktan sonra Türkiye olarak geri değiştirmek sıkıntı yaratıyor mu?

Hayır sıkıntı yaratmıyor
  • Selam arkadaşlar düne kadar razer naga molten edition kullanıyordum yukarıdaki yazan yöntemle sorunsuz çalışıyordu, lakin ben molten edition'u iade edip yerine naga epic aldım getirdim pcye taktım çalışmadı, şimdi merakım sizde dünden bugüne bir problem çıktımı tekrar çalışmama gibi? yoksa sorun bendemi.

Hoş akla gelicek herşeyi yaptım sildim tekrar yükledim yemedi, bölge sekmesindeki herşeyi eskisi gibi türkçeye çevirdim yemedi türçedeyken kurdum yemedi sildim tekrar ingilizce yaptım yemedi frimware update yaptım yemedi yemedi yemedi. çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olsun teşekkürler şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haynagakere

Selam arkadaşlar düne kadar razer naga molten edition kullanıyordum yukarıdaki yazan yöntemle sorunsuz çalışıyordu, lakin ben molten edition'u iade edip yerine naga epic aldım getirdim pcye taktım çalışmadı, şimdi merakım sizde dünden bugüne bir problem çıktımı tekrar çalışmama gibi? yoksa sorun bendemi.

Hoş akla gelicek herşeyi yaptım sildim tekrar yükledim yemedi, bölge sekmesindeki herşeyi eskisi gibi türkçeye çevirdim yemedi türçedeyken kurdum yemedi sildim tekrar ingilizce yaptım yemedi frimware update yaptım yemedi yemedi yemedi. çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olsun teşekkürler şimdiden...

Şimdi synapse kurarken dikkat ettiğim sadece naga driver kuruyor.Siz herşeyi kaldırın hiçbir razer programı kalmasın gerekirse your uninstaller ile kaldıırn herşeyi. Bölge ayarlarını amerika yapın sonra synapse kurun driverini çeker epic in.

Ayrıca aygıt yöneticisinde mause görünüyormu ? Yani sadece program mı çalışmıyor yoksa mause hiç mi çalışmıyor ?

• quote:

Şimdi synapse kurarken dikkat ettiğim sadece naga driver kuruyor.Siz herşeyi kaldırın hiçbir razer programı kalmasın gerekirse your uninstaller ile kaldıırn herşeyi. Bölge ayarlarını amerika yapın sonra synapse kurun driverini çeker epic in.

Ayrıca aygıt yöneticisinde mause görünüyormu ? Yani sadece program mı çalışmıyor yoksa mause hiç mi çalışmıyor ?

Mouse sorunsuz çalışıyor, aygıt yöneticisindede Naga epic diye gözükmekte, birtek dediğim gibi synapse da problem var yani diğer mouse problemsiz çalışıyordu bunu yenisini taktığımda yine hata aldım şimdi dediğiniz programla silip tekrar yükleyaceğim pek ümitli değilim açıkcası birde denetim masasından/ Donanım ve Sese e girdiğimde mouse sekmesini açtığımda Oradanda Donanıma geldiğimde HID uyumlu Fare yazıyor acaba burada bir sorun olabilir mi?

resim; solda farklı sagda farklı gözükmekte sizin verdiginiz resimde direk razer naga yazarken benimkinde HID uyumlu yazıyor

No Razer Naga Connected.Application will close now  [Çözüldü][SOLVED]

edit:

Arada sadece kendi driverınıda kurdum synapse i silip fakat ondada uyumlu alet bulunamadı program kapatılıcak sorununu veriyor, firmware update etmek istedim lakin zaten son sürümü yüklüymüş yinede kurdum birşey fark etmedi netframeworkdendir dedim onuda sildim kurdum gene çözülmedi...

kafayı yemek üzereyim gözüme uyku girmiyor dünyanın parasını verdim deliricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haynagakere -- 3 Nisan 2013; 6:30:59 >

• quote:

Mouse sorunsuz çalışıyor, aygıt yöneticisindede Naga epic diye gözükmekte, birtek dediğim gibi synapse da problem var yani diğer mouse problemsiz çalışıyordu bunu yenisini taktığımda yine hata aldım şimdi dediğiniz programla silip tekrar yükleyaceğim pek ümitli değilim açıkcası birde denetim masasından/ Donanım ve Sese e girdiğimde mouse sekmesini açtığımda Oradanda Donanıma geldiğimde HID uyumlu Fare yazıyor acaba burada bir sorun olabilir mi?

resim; solda farklı sagda farklı gözükmekte sizin verdiginiz resimde direk razer naga yazarken benimkinde HID uyumlu yazıyor
    edit:
    Arada sadece kendi driverınıda kurdum synapse i silip fakat ondada uyumlu alet bulunamadı program kapatılıcak sorununu veriyor, firmware update etmek istedim lakin zaten son sürümü yüklüymüş yinede kurdum birşey fark etmedi netframeworkdendir dedim onuda sildim kurdum gene çözülmedi...

kafayı yemek üzereyim gözüme uyku girmiyor dünyanın parasını verdim deliricem

Razer programlarının tümünü sisteminden kaldır.Hiçbir kalıntı kalmasın program files gir oradanda artıkları sil.
    Bilgisayarına diğer fare yide tak. Aygıt yöneticisinden sağ tıkla donanımı kaldır (epic'in). Sonra çek usb kablosunu.
    Ayarlarını ilk mesajdaki gibi Amerikaya çek.
    Bilgisayarını yeniden başlat.

Bilgisayar açılınca razer mause tak.Kurulmasını bekle.Sonra synapse kur.

• quote:

Razer programlarının tümünü sisteminden kaldır.Hiçbir kalıntı kalmasın program files gir oradanda artıkları sil.
    Bilgisayarına diğer fare yide tak. Aygıt yöneticisinden sağ tıkla donanımı kaldır (epic'in). Sonra çek usb kablosunu.
    Ayarlarını ilk mesajdaki gibi Amerikaya çek.
    Bilgisayarını yeniden başlat.

Bilgisayar açılınca razer mause tak.Kurulmasını bekle.Sonra synapse kur.

Yardımlarınız için gerçekten teşekkürler, lakin hala aynı dediklerinizi aynen yaptım yine olmadı, benim garibime giden daha önceki naga modelinde çalışıp bu modelde çalışmaması, aklıma tek alternatif mouse u değiştirmek geliyor acaba mousedan kaynaklı birşey olabilir mi? Lakin mouse problemsiz çalışıyor bütün tuşlarıyla (17 adet) sadece driverları çalışmıyor dolayısıyla bende macro eklemek istiyorum ekleyemiyorum, diğer modelde herşeyi yapmıştım...

Edit: birde şöyle bir durum var yazmayı unutmuşşum, programı ilk yükleyip çalıştırdığımda yükleme yapıyor, daha sonra restart attırıyor makina restarttan sonra program yine bir dosya indirmek istiyor indiriyorum açıklamada 5 dakka sürer falan yazıyor ama 10 saniyeyi geçmiyor mevzu, program açılıyor ve yine işte uyumlu bir mouse takın uyarısı veriyor, ve o indirdiği dosyayı tekrar indirmek istiyor tekrar indiriyorum yine aynı bidaha indirmek istiyor, sabredip denedim 20 defa falan indirdim yok aynı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haynagakere -- 3 Nisan 2013; 17:04:05 >

• quote:

Özel mesaj gönderdim
  • acbold arkadaşımıza teşekkürleri borç bilirim bayağı bir uğraştık beraberce, formatsız sonuç alamadık ama yinede çok çok sağolsun...

formattan sonrasına gelince windowsu kurarken bütün en üste yazan ayarları defaultan verirseniz ve sadece eterneti tanıtıp snyapse'i kurarsanız program çalışıyor 1 kere çalıştıktan sonra pcnizi türkçeye çevirebilirsiniz sorunsuz çalışır...

Hoş yukardaki işlem ile %95inizin problemi çözülecektir bendeki çok istisnayi bir durumdu sanırım :)
  • quote:

acbold arkadaşımıza teşekkürleri borç bilirim bayağı bir uğraştık beraberce, formatsız sonuç alamadık ama yinede çok çok sağolsun...

formattan sonrasına gelince windowsu kurarken bütün en üste yazan ayarları defaultan verirseniz ve sadece eterneti tanıtıp snyapse'i kurarsanız program çalışıyor 1 kere çalıştıktan sonra pcnizi türkçeye çevirebilirsiniz sorunsuz çalışır...

Hoş yukardaki işlem ile %95inizin problemi çözülecektir bendeki çok istisnayi bir durumdu sanırım :)

Rica ederim Sorunun çözülmesine sevindim.Sizin bilgisayarınızda tüm ihtimalleri denedik.Fakat antivirüs razer programını karalisteye alınca server ile bağlantı kuramıyor ve driver dosyalarını çekemiyordu.Sıfırdan kurulum yapmayı tercih ettiniz,buda sorunu çözdü

Güle güle kullanın mause unuzu

• Buda support a attığım mailden sonra gelen cevap hos cevap geelene kadar ben halletmistim zaten 2 günde cevap verdiler belki faydası olur diye ekliyorum...

Hi there,

Thank you for contacting Razer Support. My name is Mark and I will be assisting you with your case regarding your Razer Naga.

As I understand it, Synapse 2.0 is unable to detect your Razer Naga Epic, is this correct?

I apologize for the inconvenience you have experienced.Try these steps and see if it works out for you:

1) Uninstall Synapse 2.0. Please ensure that the Synapse 2.0 folder is removed entirely from your computer. This is to prevent any unexpected conflict when re-installing Synapse 2.0
    2) Restart your computer after uninstalling Synapse 2.0.
    3) Once the computer has start up, plug in your Razer Naga to your computer. Please ensure that the mouse is plug into a USB 2.0 port. Windows will detect a new USB device being plugged to your computer and will install the necessary drivers for it.
    4) Once the drivers are successfully installed, restart your computer. You should be able to use the basic function of the mouse.
    5) Install Synapse 2.0 after your computer has start up the second time. After successfully installing Synapse 2.0, the program will begin downloading the necessary drivers and updates for your Razer Naga Epic.
    6) Once the updates have been installed, restart your computer.

I hope the steps above is helpful to you. If you encounter any issues or errors while performing the steps above, do let me know and I will be happy to assist you. Thank you for supporting Razer!

Best Regards,
    Razer Support Team

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.