Şimdi Ara

No.1 Dinleyen Var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettim aranızda No.1'i bilen veya dinleyen var mı diye.

İsim : Can Bozok
    Yer : Denizli – Altkat
    Tarih : 19 Mayıs 1988
    İşi : Hiphop / Rap

No.1 1988 Yılında Denizli’de doğdu. Öğremini liseden terk olarak bitirdi. Uzun zamandır üzerinde çalıştığı RAP, HİPHOP konularını 2004 yılında “Canın Cehenneme” albümü ile hayata geçirdi. Hayattaki birçok yanlışa ve tersliğe diliyle cevabını verdi. Eğitim sistemi, hayat, para, Rap ve gereksiz müzik yapanlara karşıtlığını sözleriyle kustu.

Rap’inin genel özellikleri ; Gerekli dozda küfür, iğneleyici laflar, marka olmuş laflar, (No Respect Fuck Peace, Altkat Records, Neonoktabir, Shit, Zenco, Streetmelodeez, 258)

Birçok eleştri aldı ve kıskanıldı. Hala da çevresinde önünde engel olmaya çalışan insanlar var. Sözlerini iyi dinlediğinizde de ne demek istediğini onun ağzından daha iyi duymuş olacaksınız.

Bence hayatı en iyi anlatan,sokağı yaşayan rapçilerin başında gelir adamı bunalıma bile sokabilir ayrıca en iyi sampleları kesen rapçilerdendir.Aranızda dinleyen felan varsa burdan şarkılarını paylaşabilir görüşünü paylaşabilir.

Bana göre birkaç sağlam parçasını paylaşıyorum müzik koymak felan yasak mı bilmiyorum yasaksa admin arkadaşlar veya üyeler uyarsın lütfen birde link halinde koyucam video koymayı beceremedim.

No.1-Salgın

http://www.youtube.com/watch?v=lY5P8DX1_BA

No.1-Gülmek için

http://www.youtube.com/watch?v=ubq2Vi2_OC0

• Kalbinle duy sesimi, şarkısında ben hep çekmek zorunda mıyım sarhoş babamın suratını diye bir sözü var. başka bir şarkısı daha var kaç yıl sonra çıktı bilmiyorum bu benim hayatım şarkısında da belki böyle dağıtmazdım babam yaşasaydı diyordu bende 3 yıl önce şehinşaha attığı diss le tanıdım eminemin beatini çalmıştı birde bana göre fazlasıyla özenti birisi. ama dinleyen dinler. saygı duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidan

Kalbinle duy sesimi, şarkısında ben hep çekmek zorunda mıyım sarhoş babamın suratını diye bir sözü var. başka bir şarkısı daha var kaç yıl sonra çıktı bilmiyorum bu benim hayatım şarkısında da belki böyle dağıtmazdım babam yaşasaydı diyordu bende 3 yıl önce şehinşaha attığı diss le tanıdım eminemin beatini çalmıştı birde bana göre fazlasıyla özenti birisi. ama dinleyen dinler. saygı duyarım.

Babası bildiğim kadarıyla alkol den öldü o zaman o şarkıyı yaptığı zaman yaşıyordu ama öbür şarkıyı yaptığında ölmüştü bu yüzden babasına üzüldüğünü dile getiriyor oda memnun değildi herhalde babasının alkolik olmasından yanlışta biliyor olabilirim.Bu arada o eminemin beat olayı dalga geçmek amacıyla No.1,Şehinşah'a bir beat gönderiyor feat girmek için ama Şehinşah bunu başka şarkısında başkasıyla feat atarak kullanıyor ve No.1 e kazık atmış oluyor No.1 de Şehinşah'a dalga amaçlı o beatle bir şarkı yapıyor yani senin için beat yapmakla uğraşmam demek istiyor yorumun için teşekkürler bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenSation---

quote:

Kalbinle duy sesimi, şarkısında ben hep çekmek zorunda mıyım sarhoş babamın suratını diye bir sözü var. başka bir şarkısı daha var kaç yıl sonra çıktı bilmiyorum bu benim hayatım şarkısında da belki böyle dağıtmazdım babam yaşasaydı diyordu bende 3 yıl önce şehinşaha attığı diss le tanıdım eminemin beatini çalmıştı birde bana göre fazlasıyla özenti birisi. ama dinleyen dinler. saygı duyarım.

Babası bildiğim kadarıyla alkol den öldü o zaman o şarkıyı yaptığı zaman yaşıyordu ama öbür şarkıyı yaptığında ölmüştü bu yüzden babasına üzüldüğünü dile getiriyor oda memnun değildi herhalde babasının alkolik olmasından yanlışta biliyor olabilirim.Bu arada o eminemin beat olayı dalga geçmek amacıyla No.1,Şehinşah'a bir beat gönderiyor feat girmek için ama Şehinşah bunu başka şarkısında başkasıyla feat atarak kullanıyor ve No.1 e kazık atmış oluyor No.1 de Şehinşah'a dalga amaçlı o beatle bir şarkı yapıyor yani senin için beat yapmakla uğraşmam demek istiyor yorumun için teşekkürler bu arada.

Birde No.1 Sansarla birlikte bir programa katılmıştı diss olayları konuşulduğunda No.1 zamanında şehinşahla bir dissleşmemiz oldu ama çok uzun zaman oldu unutuldu onlar gibisinden bir şey söyledi internette gezinirken şehinşahın no.1 e attığı vahvahap şarkısının acapellasını gördüm acaba no.1 artık sorun yok aramızda unutuldu falan dedikten sonra cevap olarak şehinşah acapella diss mi attı hala senden nefret ediyorum gibisinden ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SenSation---

quote:

Birde No.1 Sansarla birlikte bir programa katılmıştı diss olayları konuşulduğunda No.1 zamanında şehinşahla bir dissleşmemiz oldu ama çok uzun zaman oldu unutuldu onlar gibisinden bir şey söyledi internette gezinirken şehinşahın no.1 e attığı vahvahap şarkısının acapellasını gördüm acaba no.1 artık sorun yok aramızda unutuldu falan dedikten sonra cevap olarak şehinşah acapella diss mi attı hala senden nefret ediyorum gibisinden ?

O acapellayı atmasındaki amaç nedir onu bende çözemedim

• burada No.1'le birisinin Ft'i herhalde ? Çok sağlam yalnız.
  • canımız cehenneme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c2.me alternatifi var mı ?
    7 yıl önce açıldı
    X-Fİ nedir bilen var mı?
    20 yıl önce açıldı
    S&M seven var mı ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki zencoo hastasiyim

http://www.youtube.com/watch?v=JD2sHtsfRkA&feature=related

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinleriz şehinsahla dissleşiyorlardı :=
  • Kendisi hemşehrim olur. Yeşil Oda'ya attığı dissler güzeldi.
  • Hidan H kullanıcısına yanıt
    1.si kalbinle duy sesimi şarkısında babası yaşıyordu bu benim hayatım şarkısında babası vefat etmişti arasında yıllar kadar fark var o şarkıların
    2.si no.1 feat teklif ediyor şehinşaha şehinşah o beatı kullanarak no.1 diss atıyor ve eminemin beatini no.1e gönderiyor (tam bir açıklama yok sanırsam böyle hatırlıyordum) ilk disside şeyho attı zaten.
    3.sü no.1 özenti birisi değil bonus trackleri haricinde hiçbir şarkısında free beat kullanmıyordu önceden öyle bir açıklama vardı daha sonra free beat kullanmaya başladı çoğu beatta kendisine ait arkadaşının bilgisayarındayken bu program neymiş diye bakıyor onla uğraşırken beatler yapıyor geliştirip kendi beatını kendi yapıyor.
  • Konunun uplanması iyi olmuş. Ben de severim Can'ı

Bu şarkısının benim için ayrı bir yeri var.
  • Favorilerimden . Tarzi ve deri ceketleri çok hosuma gidiyor .

Favori sarkim cehennemin dibi , bu benim hayatim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.