Bildirim
NKOLAY ANKARA ULAŞIM KARTI 5 BİNİŞ YÜKLÜ KART SADECE 6 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
istedigimiz kadar alabiliyor muyuz acaba? isim vs bir sey vermiyoruz degil mi? -
Kartı telefona tanımlayıp NFC ile biniş yapabiliyorsak alalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence cazip bi tarafı yok.
2,75 * 5 = 13,75 - 6 = 7,75 kar edilir anca. -
daha ne olsun? yarı yarıyadan fazla kar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5.5 TL di kart 6 TL değil... ücretsiz 5 biniş hakkı 2024'e kadar
Bence de guzel firsat.Yalniz dogru bilgi soyle.Nkolay ankarakart cikarana 5 binis hediye.
Tam kartlari giselerden alabiliyormusuz.
Ogrenci karti icin de onceki kartmizi iptal etmemiz gerekiyormus.
Kafa pırıl pırıl -
Nasıl yanı? Bankaya gidip kart mı çıkartmak gerekiyor?
Yok hocam, metrolarda bulunan satis yerlerinden alinabiliyormus.
Peki hocam istediğimiz kadar alabiliyor muyuz? Normal kart yerine sürekli bundan alırız eğer mümkünse baya karlı görünüyor.
İzmir izbanda kartınız yoksa tek geçiş 11 TLquote:
Orijinalden alıntı: Maestro26
bence cazip bi tarafı yok.
2,75 * 5 = 13,75 - 6 = 7,75 kar edilir anca.
Mumkun gibi gozukuyor hocam.Tam kart alsak 2 tane verebilir bence.İsme ozel mevzu varsa,kayitli islem felan yapiyorsa olmayabilir.Denemek lazim bakalim.Yolum metroya duserse ben almayi deneyecegim 2-3 kart.
Ogrenciye de yarar aslinda ama aktarma mevzu var mi acaba bu ucretsiz verilen haklarda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 11 Ağustos 2018; 7:46:24 >
**** ankara kart sitesinde eft kredi karti ile yukleme yapip isterseniz para cekin atmden yada harcayin yaziyor ama sitede hicbir yeede islem ucretleei yazmiyor. aktifbank mh ile gorustum, kredi karti ile yuklemede komisyon nedir dedim bilmiyorum dedi, sonra kredi karti ile yukleme yapilmaz dedi, peki atmden ucret cekimi komisyonu var mi nasil olacak dedim, atmden para cekemezsiniz diyor. web sitenizde atmden para cekebilrsniz yaziyor dedigimde yanlis koymuslardir dedi. bilgjm yok dedi gecti.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İzbanda kart olmadan binilmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: emekci35
İzmir izbanda kartınız yoksa tek geçiş 11 TL
Alıntıları Göster
Tam geçiş İzmirimkartla 3tl, 25kmye kadar.
Gişeden tek kullanımlık kart alırsan 11tl, hattın tamamında ama 90dk geçerli değil.
İzmirimkarta internetten kredi kartıyla para yükleyebiliyorsun ve belirli bir tutarın altına düştüğünde yükleme talimatı verebilirsin. -
bir zamanlar cepteteb %50 indirim vardı, ankarakarta her ay kota kadar yükleme yapıyorduk 2 kart ile..
bu **** kartıda geçen hafta metroya binerken görmştüm, ancak çocuklar filan olnca pek bakmamıştım neymiş ne değilmiş diye, tekrar kızılaydan geçmeyince tekrar bakamadım, bugün batıkente gideceğim geçerken bakayımda alayım -
%60 tasarruf ediyorsun. Neyi cazip değil ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 11 Ağustos 2018; 11:7:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu özellik Istanbul da niye yok acaba? Islerine gelmiyor sanirim bir sekilde
Ben ne yazmışım kartınız yoksa demişim 11 TL . 1 istasyon gitmekte 11 TL İzmir'e misafir gelenlere kart satmak için yapılan sistem amaç 80 milyon kişiye kart satmak sanırım. 1 kart tekrar basılmiyor. Her ailede kaç kişi varda herkes kart almak zorunda. Bir kart tekrar basılması için 30 dakika geçmesi gerek.quote:
Orijinalden alıntı: rion.
İzbanda kart olmadan binilmiyor.
Tam geçiş İzmirimkartla 3tl, 25kmye kadar.
Gişeden tek kullanımlık kart alırsan 11tl, hattın tamamında ama 90dk geçerli değil.
İzmirimkarta internetten kredi kartıyla para yükleyebiliyorsun ve belirli bir tutarın altına düştüğünde yükleme talimatı verebilirsin.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 11 Ağustos 2018; 13:9:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

daha ne olsun? yarı yarıyadan fazla kar.
|
+EGO'nun bankacılık ayağı kim?
-Aktif bank. +İhalesi yapıldı mı? -HAYIR! +Passo lig in banka işlerini kim yapıyor? -Aktif bank. +İhalesi yapıldı mı? -HAYIR! Aktif Bank kimin? |
Kafa pırıl pırıl
![]() |
Benzer içerikler
- yandex tod kampanyası
- migros fotoğraf baskı
- bargello 561 orjinali
- storytel ücretsiz
- tutaste parfüm
- black friday 2025
- yandex s****
- letgo komisyon var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X