Şimdi Ara

NKOLAY ANKARA ULAŞIM KARTI 5 BİNİŞ YÜKLÜ KART SADECE 6 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
14.611
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emekci35

Ben ne yazmışım kartınız yoksa demişim 11 TL . 1 istasyon gitmekte 11 TL İzmir'e misafir gelenlere kart satmak için yapılan sistem amaç 80 milyon kişiye kart satmak sanırım. 1 kart tekrar basılmiyor. Her ailede kaç kişi varda herkes kart almak zorunda. Bir kart tekrar basılması için 30 dakika geçmesi gerek.

Alıntıları Göster
    Eksik bilgi var, onu tamamladım.

11tl ye alınan izmir 35 kartının içinde 3 kontür var. İzban hattı 134km. İstersen 1 istasyon git istersen baştan sona, içinden 3 kontürü çekiyor. Bunun yerine 3 defa otobüs metro tramvay vapura binilebilir.

İzmirimkart ta ise 90dk aktarma ücretsiz. Misal ben dün otobüs-tramvay-vapur-tramvay a bindim toplam 3tl düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rion.

Eksik bilgi var, onu tamamladım.

11tl ye alınan izmir 35 kartının içinde 3 kontür var. İzban hattı 134km. İstersen 1 istasyon git istersen baştan sona, içinden 3 kontürü çekiyor. Bunun yerine 3 defa otobüs metro tramvay vapura binilebilir.

İzmirimkart ta ise 90dk aktarma ücretsiz. Misal ben dün otobüs-tramvay-vapur-tramvay a bindim toplam 3tl düştü.

Alıntıları Göster
    İzban kuzey güney hattında faaliyet gösterirken, metro doğu batı hattında faaliyet göstermektedir. Tramvay ise yeni nesil fayton sistemdir ve sadece turistik amaçla yapılmış sahil şeridini kapsayan elit insanlar için yapılmış bir hizmettir. Milyonlarca insanın gittiği otogara metro goturmeyip tramvay yapmak doğru degildir. Şirinyer veya diğer hata binmek isteyen biri izbani kullanmak zorundadır. Vr kartı yok ise 11 TL vermek zorundadır otobüs hepsi aktarma oldu. Şuan belediye istese bile 90 dakikayı kaldıramaz.

• 5-6 TL ye kar diyen arkadaşlar.... 225 TL yükü kartı 150-170 arasına 275 TL yüklü kartı 200-220 TL arasına her yerde satıyorlar.

Oran olarak bakarsanız genelde %20-25 indirimli. %30-35 indirim de gayet iyi indirim. Bu orana yaklaşmaya çalışın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 11 Ağustos 2018; 21:1:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

5-6 TL ye kar diyen arkadaşlar.... 225 TL yükü kartı 150-170 arasına 275 TL yüklü kartı 200-220 TL arasına her yerde satıyorlar.

Oran olarak bakarsanız genelde %20-25 indirimli. %30-35 indirim de gayet iyi indirim. Bu orana yaklaşmaya çalışın...
    hocam o kartları bende görüyorum ne iş onlar
  • sonbahar78 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey mi varmış. İlk defa duydum bunu. Nasıl oluyor bilgi verir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar o kartları biliyorum ama o kartlardan uzak durun. Şirketler çalışanlarına veriyorlar o kartları millet paraya çeviriyor ama uyanıklar gidip kartı kaybettim diye kartı iptal ettiriyor. Patlarsınız.

• +EGO'nun bankacılık ayağı kim?

-Aktif bank.

+İhalesi yapıldı mı?

-HAYIR!

+Passo lig in banka işlerini kim yapıyor?

-Aktif bank.

+İhalesi yapıldı mı?

-HAYIR!

Aktif Bank kimin?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

5-6 TL ye kar diyen arkadaşlar.... 225 TL yükü kartı 150-170 arasına 275 TL yüklü kartı 200-220 TL arasına her yerde satıyorlar.

Nerede satıyorlar ben hiç görmedim bu dediğiniz şeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Nerede satıyorlar ben hiç görmedim bu dediğiniz şeyi.

Alıntıları Göster
    Evet böyle bir şey var, ama arkadaşın dediği gibide heryerde satmıyorlar tabi
  • dun arkadasim aldi tc no ve telefon istiyorlar
    yani kisaca fazla alamiyoruz 1 kere alinabiliyor herhalde.. ya da ayni tc ile fazla alabilen var mi? hemen msj da gelmis zaten... en azindan umarim reklamcilara satmazlar nolarimizi gerci daha almadim ama
  • metinsemer kullanıcısına yanıt
    Letgo da görmüştüm ben satanları

Şirket çalışanları satıyor herhalde ama ben güvenip hiç almadım şahsen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden aldık bu N Kolay ankara kartı lanet okuyorum bir haftadır. Smart bankolar haricinde bakiye yüklemek neredeyse imkansız. Online olarak EGOCEPTE Uygulamasından eski karta dolum yapabiliyordum.

Bu karta eft yapacaksın dediler. Yaptım. Yetersiz bakiye.

Tekrar aradım ne iş diye. Akbank veya vakıfbank atmsine takıp şifreni girmelisin dediler. Taktım. Yetersiz bakiye.

Şöförler beleşci olduğumı düşünmeye başladılar.

Bu kadar kullanışsız bir kart daha görmedim.

BEDAVA BİNİŞLERDEN SONRA KARTINIZI KAPATTIRIN. Eski kartla devam edin.

• zeewbl kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ankara garının oraya gelecem. oraya yakın nereden alabilirim

• mrrobot21 kullanıcısına yanıt
    YHT Garından bahsediyorsanız : Muhtemelen oraya bir gişe açmışlardır. Açmadılarsa en yakın Kızılay Metro altından alabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    play.google.com
    AnkaraKart - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekent.ankarakart

Bu uygulamayı kullan burdan bakiye yükleyebilirsin.. ayrıca telefonda NFC özelliği varsa direk telefondan Mobil ödeme bile yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 14 Ekim 2018; 16:38:22 >

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Ben defalarca aldım hiçbir sıkıntı olmadı kartı alır almazwww.ankarakart.com.tr ye girip adına tanımlarsan bir sıkıntı olmaz.Yada hemen bakiye aktarma merkezine gidip Kendi kartına aktar

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Şimdi bir sanal kart oluşturdum. Lanet olsun yaptıkları sisteme, N Kolay karta EFT ile attığım parayla yükleme bile yaptırmıyor. E otobüse zaten bindirmiyor. AŞTİ'ye gidiyorum orada varsa şubeleri esip gürleyeceğim.

Edit : Hocam 4 binişlik bilet için 11 tl kesti. Bilet başı 25 kuruş fazla mı basıyor?
    NKOLAY ANKARA ULAŞIM KARTI 5 BİNİŞ YÜKLÜ KART SADECE 6 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeewbl -- 14 Ekim 2018; 16:48:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Evet teşekkür ederim

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Hocam paylastigin linkteki uygulamayı kullanıyorum. Sanal kart otomatik açılıyor ancak fiziksel kartı ekleyemedim normal ankara kartların arkasında bulunan rakamlar gibi rakam yok. Son 6 hanesini istiyor. Sanal karta yükleme yapınca da fiziksel nikolay kartta gözükmüyor. Taşıma da yapamıyorum. Sürekli önceki kullandigim karta yüklüyorum bende. Apple kullandigim için nfc ile de ödeme yapamıyorum. Sanal karttan fiziksel **** karta nasıl aktarabilirim. Ve fiziksel kartı nasıl uygulamaya ekleyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Dm atacaktım. Benim gibi beceremeyen vardır onlara da cevap olur diye buraya yazıyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.