Şimdi Ara

Niye Herkes S3' ünü Satıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar s2 kullanıcısı olarak bu aralar s3 e geçmeyi düşünüyorum ama maşallah herkes 1-2 haftalık cihazını satma derdinde.Sorun nedir ben anlayamadım? kim 1750 ye 1 hafta önce aldığı cihazı satmak isterki? İkinci el forumuna bakın s2 den çok s3 var.Ve anlamadığım başka konu bu insanlar s3 satıp ne alacaklar merak ediyorum? ip5 mi yok canım inanmam peki insanların bu kadar hızlı satış sebepleri nedir acaba? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.

yok yok. belki farklı rengini alıcaklardır. s3 üstüne bi telefon yok şu an için. ip5 demiyorum. daha satışta bile değil. satışta olsada s3 ten pek bi üstünlüğü de yok o ayrı.

valla ilginç. yurt dışı cihazlar falan olabilir belki? yada dediğim gibi renk değişikliği içindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde epey çok olan bir durum. Yeni telefonu anında alıp kullanıyor insanlar ve çok fazla zarar etmeden heveslerini alıp satıyorlar. s3 değilde başka bir model için şu an hatırlayamıyorum tam araştırırken görmüştüm 3-4 tane bir haftalık telefonlar satılıyordu adamlar kredi kartı faturasını ödeyecekti mesela . adam taksitli almış ama ödeyememiş bunu yapan çok insan olabilir.

• Niye Herkes S3 ünü satıyor sorusu bence telefonla alakalı bir durum değil.Bizim insanımızla alakalı bir durum.yada yurt dışından getirtip çakma imei yapanlar vs vs yoksa bu cihazı satmak isteyen başka bir sorunu olmaması lazım.Biz Çabuk tüketen bir milletiz.herşeyi hızlı tüketir sonra elimizde birşey kalmaz.
    Daha Fazla Göster
  • Note 2 için olabilir. Cihazın kronik bir sorunu yok sanırsam.
    ||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD&gt;&gt;Iphone 3G-3GS&gt;&gt;Galaxy S2&gt;&gt;HTC One X&gt;&gt;Galaxy S3&gt;&gt;Note 2 || PS3 Slim 160GB
  • Evet note 2 daha mantıklı duruyor ama ne bileyim note2 bekleyen adam note2 bekleyen adamdır niye gidip tonla zarar edip s3 ünü satısnki? düşünün 1800 e alınan s3ü adam 1350 ye satıyor zarar= 450 tl daha sonra 1350 nin üstüne en az 1150 koyacak ki note2 alabilsin.note 2 eğer 2500 bin tl den gelirse.

Orijinalden alıntı: ALBAY

Evet note 2 daha mantıklı duruyor ama ne bileyim note2 bekleyen adam note2 bekleyen adamdır niye gidip tonla zarar edip s3 ünü satısnki? düşünün 1800 e alınan s3ü adam 1350 ye satıyor zarar= 450 tl daha sonra 1350 nin üstüne en az 1150 koyacak ki note2 alabilsin.note 2 eğer 2500 bin tl den gelirse.

Sonuna kadar haklısın.
    Birde cihaz alıp satıpta kar ettiğini düşünenler var ama hep zarardalar.
    S3 fiyatlandırma olarak garip bir telefon oldu ama; resmi satış kanallarınsa bile fiyatları çok fazla geri çekildi. İnsanlarda belki bundan satmak istiyor. 2. El alanların işine geliyor tabi bu durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akıllı telefon alıp satmak zarardan başka bir şey değil. Bir kere alıp tam almak lazım. Bilemedin ikinci kez alacaksan tam aradığın özellikte telefonu bulman lazım çünkü sürekli telefon alıp satmak hem cebe hem akla zarar. Altı üstü bir telefon için bu kadar kafayı kırmamak lazım.
  • Bana da bu olay çok garip geliyor. Note almayı düşünüyordum note 2 haberleri çıkmaya başladı beklemeye karar verdim (şu an galaxy gio var) ama arada hiç "bir s3 alıp deniyeyim note 2 çıkmaya yakın satarım" diye düşünmedim. Ben bunu milletimizde sıklıkla görülen her yeni çıkan modelle birlikte telefon değiştirme merakına bağlıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.