Şimdi Ara

niye geldik, niye gidiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gece oldu boşluğa düştüm. hakikatten yıllardır anlamadığım şey. niye geldim dünyaya, niye yaşıyorum, neden bu bedendeyim? neden başkasının bedeninde veya başka bilinçte değilimde bu bilinçteyim.

beni bu beyinle sınırlayan, evrende küçük bir kısma sığdıran, bedenime ve kafatasımın içine hapseden şey ne oldu?

bunu ilk ilkokulda tenefüste pencereden dışarı bakıp diğer akranlarımı izlerken düşündüm.

ben neden buradayım, o neden orada.

çok garip değil mi aga

biz sadece et ve kemiksek, bu beyinden ibaretsek ki öyle gözüküyor.

maddeyiz sadece yaw çok ilginç.

ha nehirde akan su ha sen.

o da atomlardan oluşuyor, sende.

atomları doğru şekilde sıralarsan kendinin aynısınıda üretebilirsin, ama sen o sen olmazsın işte.

garip aga garip

birde mesela beynimiz var düşünüyoruz, etki tepki beyin tepkimeye giriyor bilinç oluşuyor. maddeden bir enerji ve bilinç oluşuyor.

acaba evreninde böyle bir hissiyatı, hafızası, bir bilinci var mı. tanrı dediğimiz şey aslında bütün bu bilincin bizlerdeki tezahürü mü

demircan demiryoutube
    Tekrarı Yok albümünün ilk şarkısı... Tekrarı Yok Dağlara sordum gönülden bir dal Yollarda buldum kendimi suretim dar Mevsimler geçerken içinde çoğalan diyar Sorulmaz, bulunmaz, satılmaz ki yar Görünenin ötesi, gerçeğine bak Tek seyirlik bi oyun bu tekrarı yok.. Ah bu alem akıp gitmede dost Bir nefeslik candır bu efkarı yok.. Derine bakan yoluna varır Serine akan sonunda erir Gününe sarılan kendine gelir Anına gelir Söz-Müzik : Demircan Demir Mehmet Denizci : Flugel Horn Aslı Bostancı : Back Vokal Demircan Demir : Akustik gitar, Bansuri, Bas gitar, Davul set, Bendir, Dertbaz, Vokal Görsel : Görkem Kara Mastering : Emre Malikler
    https://www.youtube.com/watch?v=AuvNYB5kXN0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 15 Şubat 2024; 2:50:26 >

• Bütün atomlarini kopyalamak o sen olmazsın kesinlikle bunun da örnekleri aramızda tek yumurta ikizleri
    ve azot döngününe bakacak olursak vücudumuzdaki azot atomlar i hep eskiden başka canlıların kullandığı atomlardi bilinç denilen şey atomla başkasına aktarılmaz.
    beyinde nöronlar in birbiri ile olan elektriksel etkilesimden ortaya çıkan bir şey ve kesinlikle müdahale edilebilir . Örneğin psikiyatri ilaçlar vs. Yakın bir gelecekte bilinç Quantum bilgisayar yardımı ile kopyalayıp yeni bir bedene aktarılabilir buna inanıyorum ama sorun şu aynı anda 100 bedene aktarilsa hangisi ben olurdum acaba bununla ilgili bir film de izledim ama adını hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt
    Bence bilinç aktarılamaz beyin yapısı çok karmaşık o kadar basit değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Olmaz deme , kuantum bilgisayarlar eğer soylenildigi kadar etkili ise bu dünyada bundan sonra imkansız diye birsey olmaz dinozorların vs geri getirecek teknoloji kuantum bilgisayarla 1 saniyede geliştirebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 19 Şubat 2024; 23:20:5 >
  • Sadece madde değiliz çünkü ruh da var.

Cenneti gördük ve sonsuza kadar orada olmak istedik, bu yüzden dünyaya gelmeyi kabul ettik. Bir söz verdik, iyi olacağız, kötü olmayacağız dedik.
    Unuttuk ama Allah bize hatırlatıyor bunu Kuran'da.

Niye yaşıyoruz?
    Aklı olan her birey bunu düşünür belli bir yaşa gelince. Cevabı da sadece din verir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.