Şimdi Ara

NİYE BİR HOLLANDA OLAMIYORUZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim demek istediğim; bjkli, fbli gsli farketmez, diğerine saygı göstermiyorsan (diğerinden kastım kişi değil diğer kulüp, diğer parti, diğer din, diğer görüş..vs) kendi saygı gösterdiğin şeylerin de saygı görmemesini normal karşılamanız lazım

Ben Bjkye saygı duymuyorsam Fb ye saygı duymayan bjkliye de bir şey demem veya Gsliye farketmez.

Mesela ligin ilk yarısı olaylı derbiden sonra A.Y açıklama yaparken bjk tv ağlayan bebek videosu vs paylaştı

niye saygı duyayım bu camiaya? aynı hatalar kendilerine yapılsa 20 hafta mağdur olmayı becerebiliyorlar ama rakibe yapılınca utanmadan sıkılmadan birazda onlar ağlasın diyebiliyorlar.

"And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    abicim ben insanları nasıl düzelteyim

ki mesele kendi tarafım değil ki. her takım taraftarında da her türlü adam var

5 parmağın bile 5 i bir değil derler ya, milyonlarca insanın tekilleştirilmesini nasıl normal göreyim

ben beşiktaş taraftarı şöyle, fb taraftarı böyle diyemem ki.

insan yeri geliyor kendi kardeşini tanıyamıyor, ben sırf aynı takımı tutuyoruz diye milyonlarca insana iyi mi diyeceğim?

siz neyseniz, biz de oyuz. biz neysek siz de o'sunuz.

Orijinalden alıntı: brkmania

biz ülke genelinde uslanmayız (takım, parti, görüş..vs farketmez)

kendimizden olmayanı sevmeyiz, insanlıktan çıkmışız adeta

saygı gösterilecek kulüp değilmişiz. eyvallah, o zaman hiç bir alanda hiç bir şeye insanların saygı göstermesini beklemeyin lütfen

Dinlere, Atatürke, Cumhuriyete, Takımınıza, Partinize, Makamınıza, Şahsınıza...

Dünyada saygı gösterilecek hiç bir şey yok sizin mantığınızla. kendinden değilse...

Fikret Orman, GS stad konusunda beleşe kondu biz çok yıprandık deyip de açılışta siz olmasanız biz naapardık diye Spor Toto dan servet koparıp GS nin kendi kulüp mirası olan arazisini ibra etmesine karışık söylediği iğrenç ve de utanılısı konuşması,

Olcay ın çıkıp, bizim Avrupa Ligi grubu GS nin den daha zor diye gevşek gevşek konuşurken kafası güzel BJK li taraftarlarda burda konusnu açtı osuruktan grubunuzun Ş.L deki gruptan daha zor olduğuna dair. Sizi perişan eden takımların akıbeti hakkında bi fikrin bile yokken üstelik.

Saygı mı istiyorsunuz? Önce haketmeniz gerekecek. Durmanız gereken yeri bildiğinizde o saygı zaten koşarak size gelecek.

• Anlıyorum seni ama ben de bu kutuplaşmadan bahsediyorum. Ülkemizdeki her konuda olduğu gibi sporda da iş rakiplikten çıkmış kutuplaşmaya dönmüş durumda

Romantiklik değil bence bu, saygı göstermediğin zaman sonu trabzonun sahasındaki olaylar gibi oluyor

Tabi tek mesele saygı değil, ilk mesajımda dediğimi gibi ülke olarak insan olmayı beceremiyoruz.

Son olarak saygı duymakla - saygı göstermek farklı şeylerdir. Bence insanlar saygı duyacakları şeyleri kendileri seçerler, ama sevmediğin şeylere dahi saygı göstermen gerekebilir.

Ben de mesela Aziz Yıldırımın konuştuğu şeylerden örnek verebilirim ama bu Fenerbahçe kulübüne saygı göstermemi değiştirmez. Fenerbahçeye saygı duymuyorum ama saygı gösteriyorum.

Sen de Beşiktaşı sevmek zorunda değilsin. Sevmemek zorunda da değilsin. Saygı gösterip göstermemek de senin elinde.

Ama milyonlarca insanın içinde Fikret gs yi över, forumdaki bjkliye kızarsın yine saygıyı haketmiyorsun dersin. Bunun da sonu yok..
  • Renkli olmak yoksun olmak demektir. Hayatları kul hakkı yemekle geçen insanlardan karakter beklemek hayalperestlik. Çok şükür Beşiktaşlıyız, hiçbir konuda hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Hollanda örneği de olmamış, örnek alınacak bir ülke değiller.

Orijinalden alıntı: Furiosa

Futbolda romantikliğin lüzumu yok

Ben Bjkye saygı duymuyorsam Fb ye saygı duymayan bjkliye de bir şey demem veya Gsliye farketmez.

Mesela ligin ilk yarısı olaylı derbiden sonra A.Y açıklama yaparken bjk tv ağlayan bebek videosu vs paylaştı

niye saygı duyayım bu camiaya? aynı hatalar kendilerine yapılsa 20 hafta mağdur olmayı becerebiliyorlar ama rakibe yapılınca utanmadan sıkılmadan birazda onlar ağlasın diyebiliyorlar.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye en büyük kötülüğü yapan insandır, ah bunu nasıl göremezsiniz. Tüm Türkiye'yi düşman etti takıma. Allah'ı var amatör branşlarda ise her zaman takdir ederim, dünya kulübü yaptı Fener'i.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• quote:

Orijinalden alıntı: LG OPTIMUS

Ülke olarak hangi konuda hollanda kadar olabildik ki ? futbolda olalım

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kerim Frei

Renkli olmak yoksun olmak demektir. Hayatları kul hakkı yemekle geçen insanlardan karakter beklemek hayalperestlik. Çok şükür Beşiktaşlıyız, hiçbir konuda hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Hollanda örneği de olmamış, örnek alınacak bir ülke değiller.

Kim kul hakki yemiş ? Sacma sapan konusmayin surada. 20 yilda bi sampiyon oluyorsunuz adam gibi kutlayin.

• tebrik beklediğin tiplere bak.12numaradan hallice tipler alayı hala 20 yılda 2 şampiyonluk falan filan. bunlardan mı tebrik bekliyon kendini evcilleştirememiş insanlardan mı yani. bırak ağlamaya devam etsinler. biz saygı göstermemişizde ne saygı bekliyorsunuz diyolar bide.siz bu zamana kadar insanları kendinize düşman ettiniz. 17 takıma karşı tek diyosunuz evet teksiniz çünkü nefret ediliyorsunuz.kendinizi en büyük çekilemeyen takım görme avuntularınızı bırakın.siz çirkef, egosu yüksek bir camiasınız bu yüzden sevilmiyorsunuz.bunlardan tebrik bekleyenide zamanı geldiğinde tebrik edenide...kınıyorum:)

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

tebrik beklediğin tiplere bak.12numaradan hallice tipler alayı hala 20 yılda 2 şampiyonluk falan filan. bunlardan mı tebrik bekliyon kendini evcilleştirememiş insanlardan mı yani. bırak ağlamaya devam etsinler. biz saygı göstermemişizde ne saygı bekliyorsunuz diyolar bide.siz bu zamana kadar insanları kendinize düşman ettiniz. 17 takıma karşı tek diyosunuz evet teksiniz çünkü nefret ediliyorsunuz.kendinizi en büyük çekilemeyen takım görme avuntularınızı bırakın.siz çirkef, egosu yüksek bir camiasınız bu yüzden sevilmiyorsunuz.bunlardan tebrik bekleyenide zamanı geldiğinde tebrik edenide...kınıyorum:)

Adam mısın da tebrik edelim? Her hafta ota mota zırlıyonuz. Tam misafir çocuğu davranışı.

Orijinalden alıntı: His Last Vow

quote:

tebrik beklediğin tiplere bak.12numaradan hallice tipler alayı hala 20 yılda 2 şampiyonluk falan filan. bunlardan mı tebrik bekliyon kendini evcilleştirememiş insanlardan mı yani. bırak ağlamaya devam etsinler. biz saygı göstermemişizde ne saygı bekliyorsunuz diyolar bide.siz bu zamana kadar insanları kendinize düşman ettiniz. 17 takıma karşı tek diyosunuz evet teksiniz çünkü nefret ediliyorsunuz.kendinizi en büyük çekilemeyen takım görme avuntularınızı bırakın.siz çirkef, egosu yüksek bir camiasınız bu yüzden sevilmiyorsunuz.bunlardan tebrik bekleyenide zamanı geldiğinde tebrik edenide...kınıyorum:)

Adam mısın da tebrik edelim? Her hafta ota mota zırlıyonuz. Tam misafir çocuğu davranışı.

benim zırladığım birşey yok sizler oynanmamış maçlara dahi ağlayan tiplersiniz zaten sizden tebrik bekleyen biride değilim tebriklerinizi kupa maçına saklayın bugun desteklediğiniz takımı tebrik edersiniz.ya da küfürler edersiniz size kalmış karakterinize uygun olanı yapın iyi forumlar

• quote:

quote:

quote:

benim zırladığım birşey yok sizler oynanmamış maçlara dahi ağlayan tiplersiniz zaten sizden tebrik bekleyen biride değilim tebriklerinizi kupa maçına saklayın bugun desteklediğiniz takımı tebrik edersiniz.ya da küfürler edersiniz size kalmış karakterinize uygun olanı yapın iyi forumlar

Alıntıda hakaret etmiştim. Haklıyken haksız oluyorum. Neyse bunları yakında bırakırım.
    Ağlamak demişken onları 2. başkanınıza sorabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıda hakaret etmiştim. Haklıyken haksız oluyorum. Neyse bunları yakında bırakırım.
    Ağlamak demişken onları 2. başkanınıza sorabilirsin.

Ben olaya taraftar bazında bakarak konuştum sen yönetime girdin ve bu durumdan daha zararlı çıkarsın.Puan kaybından sonra basın toplantıları düzenleyen hakemlere sağa sola durmadan sallayan aziz yıldırım ve maç sonraları ağlamadan göremediğimiz Mahmut Uslu gibi yöneticileriniz var iken bizim 2.başkanımıza laf söylemen biraz olmadı sanki.

• Beşiktaş'ın ve taraftarının insanlar üzerinde sempatik bir etkisi vardı tabi her zaman mağdur edebiyatı vs mevcuttu Beşiktaş'ta yok demeyin gel gelelim ne oldu da bu sempatik algı kırıldı Beşiktaş taraftarının özelikle genç yeni taraftarların diğer takımlara karşı saygısızlığının artması kendi takımını cok yüksekte görüp diğer ezeli rakiplerini aşağılamak sempatiyi öldürdü.

Olayın özü bu.

Hollanda'da futbol basit bir hobi.

Bizde ise genelde maçlara gidenler alt ve orta gelir grubu.

Onlar gibi rahat ortamda yaşamıyoruz.

Hollanda'da stres yok. Çalışma saatleri güzel. Trafik yok neredeyse.

Bizde pek çoğumuz günde 10-12 saat çalışıyoruz. Cumartesi çalışıyoruz.

Bundan dolayı stresli bir hayatımız var.

Oysa adamlar rahat. Para bol.

Zamanında Afrika'yı sömürmüşler. Altın, elmas, doğal kaynaklar.

Biz de Osmanlı olarak Afrika'yı sömürseydik, şimdi biz de zengin ve rahat yaşıyorduk.

İngiltere, Fransa hep bizim gerimizdeydi 400 sene falan önce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: PERENAL.

ben gayet medenı bıcımde bjk'yı tebrık edıyorum,
    bızım sampıyonlugu kaybetmemızın sebebı ne bjk, ne gs,
    ah bunu bır anlayabılsek, sampıyonlugun kaybedılmesının sebebı apacık ortada, yarınsa kenarda olacak, hemde kahvesıyle bırlıkte,

arkadaş medeni biçimi falan bırak,sen basbaya beşiktaş'lısın içten içe seviniyorsun işte,trollüğü bırak artık

ben beşiktaş camiasını severim ama kimse kusura bakmasın fikret orman ve şenol güneş varken o takımı tebrik falan etmem,zaten bu sene bizden daha fazla hakettiklerini de düşünmüyorum derbi maçı ve bursa maçı ortada

sana gelince sabah'dan akşama kadar fenerbahçe hocasına,başkanına küfret,rakibe gelince tebrik et,şampiyonluğunuz hayırlı olsun bla bla bla,sorsan en büyük fenerli sensin dimi? sen fenerli falan değilsin,senin gibi birkaç tip daha var böyle sezon ortasında :''inşallah bjk şampiyon olur'' diyen sözde fenerbahçeli,sizin gibileri gördükçe sinirleniyorum,blok atayım da rahatlayayım

bu sezon şampiyonluğu bariz şekilde biz hakettik,her kırılma anında hakemlerin verdiği kararlar ortada,beşiktaşlı arkadaşlar kusura bakmasın,şampiyon olurlarsa tebrik edemem

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.