< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Şöyle söyleyeyim mevcut xtrail ile 3008'i yanyana getirdiğiniz de x trail 10 yaş eski gibi duruyor. Hem dış hem iç tasarımsal olarak . Motor konusunda yeterli bilgi sahibi değilim ama tasarım benim için önemli bir husustur. Nissan tercih etmem için çok uygun fiyatlı olması lazım yada çok az yakması lazım . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu aracı ben de 3 yıldır bekliyorum. Özellikle 7 koltuklu olanını. Güncel X-trailin arka koltukları (tiyatro koltuğu diyorlar) bence çok rahat. Arkadaki yolcular rahatlıkla seyahat edebiliyorlar. yedi koltuklu alternatif araç önerisine açığım. |
|
|
Bu araçların çoğunun 4×4 versiyonu mevcut. Belki 7 koltuk değiller ama sonuçta x trailde en arkadaki 2 koltuk yetişkinlerin yolculuk etmesine uygun değil . O yüzden sadece koltuk sayısı bakimindan düşünmek yanlış olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bende premiım benzinli aldım 1 hafta oldu, şimdilik tespitlerim şu şekilde; ses açma düğmesinin ışıklandırılmamış olması (karanlıkta düğme nerde belli olmuyor), hız tümseklrinddn geçerken arka tekerler çok zıplatıyor, orta konsoldaki 2 adet bardak tutucunun içine şişe yada bardağı sıkıltıran yumuşak tırnaklardan yapılmamış, yarım litrelik pet şişe nerdeyse dökülecek, o şiddette sallanıyor, arazi aracında böyle bir detay nasıl atlanır, akıllara zarar… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ben de bulamadigim icin platinum alamadim, skypack aldim, benim icin ses sistemi onemliydfi, skypackinkini hic begenmedim acikcasi. Bu arada e-power cok hosuma gitti, alet kaymak scooter gibi gidiyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel67 -- 11 Ocak 2023; 8:44:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Şuan için daha 450 km de, yarıyıl tatilinde istanbul yapacağım, dönüşte yakıt durumunu yazarım, araç genel olarak memnun etti beni, önceki aracım c-rv ‘di. Yakıt açısından, e-power almaya hiç gerek yok, ilk alım sıradındaki 300 binlik fiyat farkı (oda ancak skypack için) ve batarya değişimini düşündüğünüzde hiç mantıklı gözükmüyor. Örnek olarak 100 km de benim araç 8 litre yaksa, epowet 5 litre yaksa, arada 4 litre yaklaşık 100 TL, 100 bin km sonra, 100 bin tl fazla yakıt parası ödemiş oluruz, buda devede kulak, batarya ise tam süpriz… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
selamlar, e-force platinum versiyon aldım 2 hafta önce 3.000 km yol yaptım, uzun yolda ortalama 9-10 lt, şehir içi 6 lt yakıyor. yeni kasa ile araç çağ atlamış eski kasa ile iç mekanın alakası yok diyebiliriz. e-force sadece yakıt için değil sürüş dinamikleri için tercih edilir bence. araç 213hp, 0-100 7sn ve şansıman olmadığı için inanılmaz bir ivmelenmesi var. elektrikli araç sürdüğünüz belli oluyor. 60-120 120-170 hızlanmaları da gayet başarılı. sorularınız varsa cevaplayabilirim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4309E9A6 -- 15 Ocak 2023; 16:4:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |