Şimdi Ara

Nissan Xtrail 2022 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
9
Favori
16.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende merak ediyorum fiyat politikalarını , ama piyasa 1.5/2 k arasına sıkıştırıldı 2.5/3 ve üzeri zaten zaten premium

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün X-Trail Platinum Premium İnci Beyazı Benzinli şeklinde siparişimi verdim teslimat için işlemleri bekliyorum. Allah utandırmasın. Bagaj havuzu, kauçuk paspas, anahtarlık koruma vs aksesuar önerilerine açığım.

• dermeister01 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne fiyat verdiler?

• Hayırlı olsun. Ben de Haziran sonunda Platinum paket benzinli aldım. 2200'e aldım.

Aksesuar olarak Rizline kauçuk paspas (hepsiburada), Halı bagaj havuzu (amazon), Anahtar kılıfı (Alibaba), Kapı alt kromajı (Platinumlarda krom süsler yok, Alibaba), PPf kaplama, Ön yan camlar ve tavan camfilmi, ekran koruma filmi (amazon) aldım.

Teslimini beklediklerim: Kaput amortisörü (amazon), Kapı içi kılıf (Alibaba), Arka tampon üst yüz koruma (Alibaba).

Şu ana kadar arabadan memnunum. Yakıt tüketimi önceki arabamdan yüksek (1500 km ortalamam 9.1 l/100 km karma kullanım, yaz bitince trafik artınca ne olur bilinmez). Ama bunun böyle olacağını bilerek aldım.

Bence boyutları ve kalitesi itibariyle (eğer Çinlilere veya elektrikliye gidilmeyecekse) bu fiyat skalasında gayet mantıklı bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordarren -- 1 Ağustos 2024; 13:15:6 >
  • Arkadaşlar Xtrail epower kullanan varmı aramızda , tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

• thekinger T kullanıcısına yanıt

adana-mersin-antep-ankara 2450 altına imkanı yok düşmediler.

istanbul 2400 üzerinden küçük bir pazarlıkla biraz altına düştük fakat almayı düşünüyorsanız acele edin çünkü düşük maliyetle şovrumlara çektikleri araçlar bitmek üzere onlar bittikten sonra 2450 altına vermeyecekler çok belli

• lordarren L kullanıcısına yanıt

Cevap için çok teşekkürler, bende yakıtın fazla olacağını biliyorum inşallah pişman olmam. Araç kağıt üstünde fiyat performansın zirvesi eğer kullanımda da şikayetim olmazsa pişman olmam diye düşünüyorum.

• Vw'den Passat'tan geçtim. Alman-Japon konsept farkını net bir şekilde görebiliyorsunuz.

Vwde kaporta kesinlikle daha tok, malzemeler daha tok.

Burada hemen her şey gerektiği kadar. Kapılar ve kaput alüminyum. Bagaj kapağı kompozit. Dolayısıyla Vw kadar tok hissettirmiyor. Ama güçlendirilmiş şasi ile kesinlikle daha az güvenlikli değil. Hatta belki de ciddi bir kazada daha başarılı olabilir.

Ağırbaşlı ve sakin kullanan biriyseniz 1.5 mhev motor işini yapıyor. 0-100 9.6 saniye ben biraz ürkütüyordu ama ne şehir içinde ne uzun yolda kağnı hissi vermedi.

Ani hızlanma taleplerinde biraz sesi yükseliyor. Onun dışında motordan çok klimanın sesi geliyor.

Kablosuz carplay iyi çalışıyor. Şimdiye kadar üzmedi.

Koltuklarda baldır desteği Passattan sonra zayıf geldi bana. Bir de harekete geçince kapılar otomatik kilitlenmiyor.

Hız sınırı uyarısı AB normları gereği sürekli ve kalıcı olarak kapatılamıyor. Ama profil tanımlarsanız ve o profilde uyarıyı sessiz yaparsanız, en azından arabayı çalıştırdığınızda direksiyondan iki tıklamayla profildekini kullan diyebiliyorsunuz.

İç aydınlatma biraz çağdışı (sönük sarı bir renk). Led ampul setleri satılıyor Alibabada. Daha bu işe girişmedim.

İç hacim genişliği en güzel tarafı. Bagaj yeterli ama biraz daha büyük olabilirmiş.

Artısıyla eksisiyle toplamda memnunum. Umarım siz de memnun kalırsınız.

• lordarren L kullanıcısına yanıt

• Arabamı 03/08/2024 cumartesi günü teslim aldım. İstanbul dan Adana ya 1000 km yolculuk yaparak geldim. Rödaj dönemi olduğu için sabit hızla gitmemeye çalıştım yer yer otobanda 200 e çıktığımda oldu. İlk defa Nissan kullandığım için menü yabancı geldi ilk fırsatta kullanma klavuzunu okumam lazım.

Allah nasip etti genelde orta-üst seviye otomobillere bindim. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Nissan müthiş bir iş çıkarmış. Muhteşeme yakın bir araç eğer bu araba kronik problem çıkmazsa 4-5 yıl binerim diye düşünüyorum. Muhteşem demiyorum çünkü olması için ufak tefek dokunuşlar lazım. Birde tam fikir oluşması için bir kaç ay deneyim lazım. İnsanlara fikir vermesi açısından zaman zaman yorum yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 4 Ağustos 2024; 21:17:15 >
    Hayırlı olsun güle güle kullanın , yorumunuzu okudum ve uzun yol yapmanızda rödaj için güzel bir fırsat olmuş, eski aracım Xtrail (2014 de çıkan kasasını almıştım 2018de satmıştım 1.6 dci) olduğundan bende çok memnun kalmıştım o zamanlar bende Passat tan geçiş yapmıştım, güvenlik ve konfor olarak ben memnun kalmıştım dizel olduğundan yakıt konusunda iyiydi.Sizin yakıt olarak tecrübeniz nasıl oldu .

• sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt

Şuan fazla yakıyor, istanbuldan gelirken 9 lt yaktı. Adana da şehir içinde 10 lt yakıyor. Hatta belkide 10 dan fazla yakıyor diyebilirim. Umarım rodaj sonrası düşer ayrıca sürüş karakterimi değiştirmem gerektiği anlaşıldı. Önceki aracım Ford Kuga dizeldi şehir içi 7 yakıyordu. Yakıta dikkat etmiyordum X Trailde demek ki mümkün olduğunca gaz pedalından uzak duracağız. Böyle güzel bir aracı yakıt yüzünden satmak zorunda kalırsam çok üzülürüm. Birde araç içi ampulleri neden led yapmamışlar anlamak mümkün değil servis garantiyi bozmadan değiştirir mi merak ettim.

Araç çok güzel keşke Amerika daki Rogue gibi 1.5 motor 4 çeker getirselerdi hiç epowera bulaşmasalardı yada qashqai gibi tek elektrikli motorlu epower ile satışını yapsalardı böylece fiyat daha makul olur gelde satışı fazla olurdu.Rodaj olduğundan fazla yakıyordur bence 7 kere kadar düşer karmada , tekrar hayırlı olsun diliyorum.

8 lere düşmesine bile razıyım, bugün baya bir kastım 9.1 e kadar düştü. Arabayı kapatınca önden tak diye bir ses geliyor normal mi acaba ? Araç sahibi arkadaşlar cevap verebilirler mi acaba?

Aracın motorunun oturması 4/5 bin km leri bulur bence . Yeni Xtrail kullanmadığım için bahsettiğiniz sesin ne olduğundan hiçbir bilgim yok başka kullanıcı arkadaşlar yorumlayabilir ..

• Yukarıda bahsettiğim ses ile ilgili servise gittim. Ön yolcu koltuğunun altında bir motor olduğunu ve aracı kapattığınızda bu sesin gelmesinin normal olduğunu söyledi. Aynı ses qq lerde de varmış. Bana garip geldi ama söylediklerini kabullenmem gerekti. Saçma bir ses umarım alışırım.

Bu arada araç 2025te makyajlı şekilde gelecek şuan usa de satışa başlandı. Ön ızgarası değişiyor diğer herşey bizim araçlarla aynı. Hatta yeni kullandıkları ızgara bana çok retro geldi. O yüzden makyajsız hali daha şık diyebilirim.

Motormouthyoutube
    This is a Motormouth couple car review of the updated 2024 Nissan Rogue compact SUV. Have a look at the right Tuxmat for your vehicle: https://bit.ly/3W7sjjT What’s New? The 2024 Nissan Rogue gets some tweaks to the exterior with a new grille, a bolder front and rear fascia, new inner taillamps and wheel designs. In the cabin, there are new colours and textures used, there’s an available 12.3” touchscreen with Google built-in featuring Google maps and Google Assistant, wireless Apple Carplay and Android Auto, Amazon Alexa, Nissan Connect Services now includes a three-year trial and USB-C ports have been added which is a first for a Nissan vehicle. The 2024 Nissan Rogue comes standard with a 1.5L turbocharged 3-cylinder matched to a CVT, 201 horsepower and 225 lb-ft of torque. Standard AWD in Canada. In the US, FWD and AWD options are available. We are driving the 2024 Nissan Rogue Platinum model and it sure looks upscale with the quilted leather seats, wood trim and the larger screens. I am so happy Nissan has added wireless Android Auto to this model, in the past only wireless Apple Carplay was available. You will be happy to see there really isn’t any piano black in this model except a tiny bit around the screen. It’s nice to see different textures being used throughout the vehicle. In Canada, the 2024 Nissan Rogue starts at $36,436 CAD, SV Moonroof $40,186 CAD, SV Premium $42,336 CAD, SL $45,486 CAD and Platinum $47,786 CAD. (Pricing includes, fees and levies). In the US, The 2024 Nissan Rogue S FWD/AWD $28,420 USD/$29,920 USD, SV FWD/AWD $30,110 USD/$31,610 USD, SL FWD/SL AWD $35,270 USD/$36,770 USD and Platinum FWD/AWD $38,700 USD/$40,200 USD. Fuel economy, the 2024 Nissan Rogue AWD model gets 8.4L/100 km, 28 MPG city and 6.7L/100 km, 35 MPG highway. The towing capacity is 1500 pounds. Andrea Instagram https://www.instagram.com/motormouth_andrea/ Zack Instagram https://www.instagram.com/motormouth_auto/ 0:00 Intro 0:18 The power 0:42 Key standard features 1:35 What's new 3:08 TuxMat 4:14 Ride/handling 6:05 Exterior 6:19 Interior 8:44 Available features 9:05 Back seat and cargo 9:59 Questions, Coffee & cars 12:32 Hot topic 14:14 Vital stats 15:03 Competition 15:47 Final thoughts
    https://www.youtube.com/watch?v=8mInBsWdJc4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 8 Ağustos 2024; 12:11:0 >

2022 model e power sahibiyim, 18000 km oldu. Şehir içi tüketim 6 lt, şehirler arası tüketim kullanım hizinizla direk ilişkili. 120 km ile giderseniz 6.5-7 yakar, 140-150 km de 8.5 yakar. Arabayı farklı kılan tüketim değerleri değil. İki ellektrik motorlu sürekli 4 çeker olması ve rafine sürüş keyfi. 0-100 ve ara hizlanmalari çok iyi. Ben test sürüsünden sonra hayran kaldım ve aldım. Siz de mutlaka yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • topaloglus T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim değerli görüşleriniz için , bende araç içi 5 kişi ve bagaj ağzına kadar dolu şekilde İstanbul Trabzon uzun yolu yaptım arada yol bakım sebebiyle ortalama 2/3 saat dur kalk şekilde geçti 520i ile 7 lt yaktım 1050 km . Ama yüksek arabanın avantajı çok daha iyi oluyor . Xtraili çok beğeniyorum. Eski kullandığım araç zaten . Şu anda piyasada en çok beğendiğim modeller Xtrail Volvo xc90 geely Monjaro birde jaecoo 8

• Ben bu ayakla bagaj açmayı beceremiyorum. Bende mi sıkıntı var anlamadım. Herkes kolayca yapıyor mu?

• Bagaj açma konusunda ben de başarısızım. Yurtdışı forumlarda da bununla ilgili şikayetler var. Kullanım kılavuzu kısa ve hızlı bir tekme hareketi yapın diyor ama denemelerimin yarısında algılıyor yarısında algılamıyor gibi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.