Bildirim
NİSSAN TERRANO - OPEL FRONTERA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
opel alma..difransiyeli alüminyum çabuk dağılıyor üstelik benzinli..lpg taksan lpg nin nasıl bittiğini anlamıyorsun en iyisi terrano almak -
sorulurmu üstad tabii ki opel frontera ama ille de 3.2 motor ve otomatik şanzımanlı opel frontera.yaklaşık 2 sene opel frontera 2.2 benzinli araç sahibiydim.bağa dağa çayıra bayıra vuruyordum.konfor pek yoktu ama çok ekonomikti 2.2 motor ve o kadar ağırlığa rağman opel frontera 3.2 1999 yılından sonra çıktı.2.2 lere nazaran daha konforlu ama parça sıkıntısı var biraz.2.2lerde ben hiç parça sıkıntısı çekmedim.google'dan her iki modeli iyice araştırmanı tavsiye ederim.nissan 2.7 motor dizel ve yanılmıyorsam hepsi otomatik vites ve hiç olumlu şeyler okumadım hakkında. -
olumsuz şeyler? nedir biraz açarmısın... -
aradan 4 saat geçmiş cevap yok , çamur at izi kalsın -
quote:
Orijinalden alıntı: darktreys
aradan 4 saat geçmiş cevap yok , çamur at izi kalsın
diyene bak! bu ne?
difransiyeli alüminyum çabuk dağılıyor
zayıf japon nissan kullanmadan opel'e çamur atmana şaşırmamalı.. görende frontera'nın undan yapıldığını sanacak..
seninkisi kedi-ciğer meselesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 18 Aralık 2010; 22:34:56 >
-
arkadaşın navarradan önceki zayıf Japon aracını bilseydin sanırım
son cümleni kullanmazdın sayın darktreys'ın tecrübesi olmus ki
söylemiş düşüncesini..
Konuyu acan arkadasım için bence hangisini temizini hatta öncelikle
sorunsuzunu bulabiliyorsanız onu alın -
quote:
Orijinalden alıntı: dnz60
söylemiş düşüncesini..
öyle mi dersin? benimde navarra ile ilgili tecrübem var, diferansiyeli hemen dağılıyor.. çamur at izi kalsın ne güzel di mi arkadaşın yaptığı gibi? -
aradan 1 saat geçmiş cevap yok, çamur at izi kalsın
adamın mantık bu işte -
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
quote:
Orijinalden alıntı: dnz60
söylemiş düşüncesini..
öyle mi dersin? benimde navarra ile ilgili tecrübem var, diferansiyeli hemen dağılıyor.. çamur at izi kalsın ne güzel di mi arkadaşın yaptığı gibi?
konuyu hortlatmak istemem.Kızmayın lütfen
sadece ben darktreys'ın yorumlarını okurum,ne dediğine bakarım
forumlarda..öyle kullandıgı markaların esaretine giren,dillerine pelesenk olan
''benim aldıgım x markayı al süper''diyenlerden degildir.
Nissan navarra konusunda ki tecrübelerinizi pm den atarsanız sevirim zira Allah kısmet ederse
suanki pick-up mından
sonra navarra almayı planlıyorum..Şimdiden teşekkürler
-
arkadaşım bende navarra tecrübesi falan yok, demek istediğim bu darktreys denen kişininde frontera ile ilgili bir tecrübesi olduğuna inanmıyorum. olsa diferansiyeli hemen dağılıyor gibi komik bir yoruma imza atmazdı. onun yanlış mantığını göstermek için bende öyle yapsam nasıl olur anlamında yazdım -
Ya aklıma geldi söyleyim bari.
Bi zamanlar Terrano muz vardı.Bildiğiniz sevimsiz japon arabası işte.
Bu japonu ben çamurlu engebeli vs. yolda arazi vitesine takıyım dedim ve taktımda.Ama normal vites P de olduğunda arazi vitesine aldığım için bu yaptığım yanlışmış.Neyse ben çamurun içinde aşağı yukarı gezdikten sonra o andan itibaren 100 km sonra arabanın krank mili arızalandı.Yolda giderken beyaz duman çıktı motordan ve yolda kaldık.
Sanırım o zaman 5000 TL gibi para da ödemiştik tamiri için.
Benim burda hoşuma gitmeyen olay bu kadar mantıksız,akılsızca arazi vitesi kombinasyonu yapılması.Yani vites P de iken aracı arazi vitesine alırsanız motoruda elinize alıyorsunuz.
Bu japonlara hala kızıyorum...Detaylarda ve işin pratiklik kısmında resmen sıfırlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X